Russia Today ponosno prenosi - u Moskvi zatvorene ulice radi ritualnog klanja(neki muslimanski blagdan)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Russia Today ponosno prenosi - u Moskvi zatvorene ulice radi ritualnog klanja(neki muslimanski blagdan)
dva brata wrote:n_razbojnik wrote:Banja Luka na aparatimavuksadinare wrote:...ovi kolju kurbane u 'najkrscanskijem' gradu europe moskvi..a epikur i evva se takmice proglasiti zagreb kao islamskim centrom...gdje nema ni k od koljaze kurbana...
bilo bi baza da je netko od forumskih židova naletio na ovaj blagdan, kada su ovi muslimani klali po ulicama moskve sa noževima u ruci.. i kažu da su zhidovi.. hah... samo bi ih pokupilo i poškakljalo po vratu.. nebi ih našla niti policija niti itko.. samo bi pisalo "nestali u moskvi"
Neide Eva na Bajram Bečom kamoli će Moskovistanom...ali kaže da je u Zagrebu najzajebanije, genosid nad židovima cijelodnevno
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Russia Today ponosno prenosi - u Moskvi zatvorene ulice radi ritualnog klanja(neki muslimanski blagdan)
n_razbojnik wrote:dva brata wrote:n_razbojnik wrote:Banja Luka na aparatimavuksadinare wrote:...ovi kolju kurbane u 'najkrscanskijem' gradu europe moskvi..a epikur i evva se takmice proglasiti zagreb kao islamskim centrom...gdje nema ni k od koljaze kurbana...
bilo bi baza da je netko od forumskih židova naletio na ovaj blagdan, kada su ovi muslimani klali po ulicama moskve sa noževima u ruci.. i kažu da su zhidovi.. hah... samo bi ih pokupilo i poškakljalo po vratu.. nebi ih našla niti policija niti itko.. samo bi pisalo "nestali u moskvi"
Neide Eva na Bajram Bečom kamoli će Moskovistanom...ali kaže da je u Zagrebu najzajebanije, genosid nad židovima cijelodnevno
e u zagrebu ove naše antifašiste može zaskočiti haso, vidi se na njemu, crnnih očiju, guste crne brade, tamne puti, neobrazovan, šeta u haljinama, i nosi sataru.. pa bježi iz hasinog zagreba u sigurnost islamskih kvartova beča ili moskve gdje je jučer tekla krv u potocima.. kasnije kada uvatim vremena pitat ću ruske frendove da mi izgooglaju slike od klanja sigurno će ih biti..
Guest- Guest
Ae, pics or it didn't happen'
2014-04-15
A ti nisi od krvi i mesa?MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:Ti si imao loše iskustvo s Rusima. A mi naprotiv jako lijepa.MaximusDecimusMiridije wrote:Nacija agresivaca,pijanica i barbara.
Dobro ti si sklona demoniziranju ili idealiziranju po prethodno uspostavljenim pravilima jbg. Naravno da nisu svi pijanice barbari i agresivci. Bude tu i tamo i netko ok ajde..
Guest- Guest
Hehe, ti bi umro od tuge da ja nestanem, kaj glumiš gljivu.dva brata wrote:n_razbojnik wrote:Banja Luka na aparatimavuksadinare wrote:...ovi kolju kurbane u 'najkrscanskijem' gradu europe moskvi..a epikur i evva se takmice proglasiti zagreb kao islamskim centrom...gdje nema ni k od koljaze kurbana...
Guest- Guest
Eva wrote:A ti nisi od krvi i mesa?MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:Ti si imao loše iskustvo s Rusima. A mi naprotiv jako lijepa.MaximusDecimusMiridije wrote:Nacija agresivaca,pijanica i barbara.
Dobro ti si sklona demoniziranju ili idealiziranju po prethodno uspostavljenim pravilima jbg. Naravno da nisu svi pijanice barbari i agresivci. Bude tu i tamo i netko ok ajde..
Jesam, ali ja sebe generalno volim :)
Guest- Guest
Čisti dogmatski idealizam. Svijet koji si mi predočavamo odraz je nas samih.
PS
Ovo nisam ja ovak pametna, nego jedan mudri Rus, pa malo po sjećanju tipkam.
PS
Ovo nisam ja ovak pametna, nego jedan mudri Rus, pa malo po sjećanju tipkam.
Guest- Guest
Sretan kurban bajram Papi Franji. I sori.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Russia Today ponosno- 250 000 muslimana oko najveće đamije u Moskvi se klanjalo ..
» RUssia Today prenosi - ugroza nacionalne sigurnosti od strane Kadirova
» 2 MILIJUNA muslimana slavi u Moskovstanu, prenosi Russia Today sa ponosom
» Uk blokirala racune Russia Today
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
» RUssia Today prenosi - ugroza nacionalne sigurnosti od strane Kadirova
» 2 MILIJUNA muslimana slavi u Moskovstanu, prenosi Russia Today sa ponosom
» Uk blokirala racune Russia Today
» U Rusiji se ne prakticira šerijat.. Russia Today..
Page 3 of 3