100 mu gromova jeste vidjeli tko je ušao u sabor??
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: 100 mu gromova jeste vidjeli tko je ušao u sabor??
ja ne govorim o bankama ovdje, koncept banke je star kao i svijet, problem je što vi stalno prebacujete odgovornost na financijski nepismene korisnike, dok za toksične proizvode banaka nema upitnika? uostalo, upitno je tko je tu više financijski nepismen-
kic wrote:ja ne govorim o bankama ovdje, koncept banke je star kao i svijet, problem je što vi stalno prebacujete odgovornost na financijski nepismene korisnike, dok za toksične proizvode banaka nema upitnika? uostalo, upitno je tko je tu više financijski nepismen-
kod vas je drzava koliko-toliko zastitila gradjane od kredita u svajcarcima. kod nas nista, jos im se bagra lopovska smeje u lice. moji kumovi su deset godina otplacivali kredit, a sada zbog toga sto je svajcarac ojacao, kao da nisu dinara placali na ime kredita...
Guest- Guest
Redikuli poput Pernara su najmanji problem tko je sve sjedio i tko sve sjedio u saboru... Tako da...muckodjubre wrote:ovu državu treba zapaliti kada nama u sabor ulaze redikuli poput pernara,
Guest- Guest
sve što država preuzme na sebe, u stvari uzme od tebe (nas)..
tako da je bolje rješenje da država prisili banke na normalno postupanje, nego da iz proračuna krpa ljudima dug-
tako da je bolje rješenje da država prisili banke na normalno postupanje, nego da iz proračuna krpa ljudima dug-
https://www.facebook.com/srpskedveri/videos
Guest- Guest
Ovo apsolutno nije točno. Banke imaju i tekakve rizike u Hrvatskoj počevši od pada vrijednosti nekretnina pa do nestabilne situacije na tržištu rada. Npr, banka da kredit prije 5 g na temelju vrijednosti nekretnine koja je vrijedila recimo 100.000 i na temelju primanja klijenta koja su bila recimo 1000. Danas ta nekretnina vrijedi 60.000, klijent ne radi i nema šanse da se banka naplati, a takvih primjera imaš na tisuće. Kako onda nemaju rizik? S tim da se ljudi zadužuju bez razmišljanja ko ovce.sat2 wrote:Treba razlikovati one, koji su dizali kredite za drugu-treću nekretninu pa su se precijenili i one, koji kupuju minimalne površine za svoje obitelji. I kada zbog krize ili ostaju bez posla ili im se bitno smanje plaće, a banke samo gomilaju kamate i dug bez mogućnosti dogovora pa pritisak na jamce ... Tek nakon ovakovih frka i frke oko franka banke su nešto malo promijenile politiku. Uglavnom, rizik kod banaka u Hrvatskoj ne postoji ... sav rizik i cijenu kredita preuzima klijent.Braćala wrote:muckodjubre wrote:kome pomogli? onima koji ilegalno usele u nečiju kuću ili stan,koji podižu kredite za tko zna šta i onda ne mogu vraćati
to su mi najgori ljudi koji uzmu nečije pare, usaglase se sa kamatama-pa posle kmeče i pozivaju se na pravdu kada ne mogu vraćati...
hrk puuu
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:sat2 wrote:Braćala wrote:muckodjubre wrote: S tim da se ljudi zadužuju bez razmišljanja ko ovce.
Guest- Guest
kurac,treba kupiti novi auto i najnovij smatrfon pa treba za to dići kredit...a tek što treba kuću urediti i dići koji kat da ne bi susjedova bila bolja od moje...
lik digne kredit i u novu kuću utuče 80 000€ i naravno što bude? ajde sad brate u njemačku da možeš otplaćivati to,a kuću stoji 11 mjeseci da nitko ne budu u njoj,digao si krediti u utukao u nešto u čemu ne možeš živjeti.-...a tek kada pokupuju aute pa im pouzimaju jer ne plaćaju
lik digne kredit i u novu kuću utuče 80 000€ i naravno što bude? ajde sad brate u njemačku da možeš otplaćivati to,a kuću stoji 11 mjeseci da nitko ne budu u njoj,digao si krediti u utukao u nešto u čemu ne možeš živjeti.-...a tek kada pokupuju aute pa im pouzimaju jer ne plaćaju
ljudi se zadužuju jer se moraju ako žele nešto napravit od života, to je neminovno, hoćeš plaćat faks i stanarinu, kupit auto, napravit kuću, a nikad ne znaš kad se možeš razboljet i ne platit jednu ratu kad na osnovu toga izgubiš sve. plus toga ima ljudi kojima su na osnovu par hiljada kuna uzimali nekretnine u vrijednosti od milijun, kakve to ima veze sa zdravim razumom.
End- Posts : 21177
2015-08-25
bivša juga je bila zakon, za cenu jednog zamrzivača si mogao da kupiš stan...
Guest- Guest
prestani gledati unazad, socijalizam je sranje-
ja znam da je meni svejedno tko je na vlasti. bio je hdz bio je sdp i ništa mi se u životu ne mijenja. jedino kad dođe dan kad se sve uruši pa ljudi izađu na ulice i počnu štrajkovi
bafalo wrote:ja znam da je meni svejedno tko je na vlasti. bio je hdz bio je sdp i ništa mi se u životu ne mijenja. jedino kad dođe dan kad se sve uruši pa ljudi izađu na ulice i počnu štrajkovi
kada nemaš dan radnog staža u životu...
Guest- Guest
skini se sa državne sise klošaru pa ćeš vidit
bafalo wrote:skini se sa državne sise klošaru pa ćeš vidit
kakve veze ja imam sa državnom sisom, klošaru?
Guest- Guest
a kako da ti odgovorim na tvoju glupost
bafalo wrote:a kako da ti odgovorim na tvoju glupost
ne znam šta idiote tebi nije jasno, osim toga da pametuješ a nisi se skinuo sa mamine sise...
Guest- Guest
kod nas je bilo po novimama,kao lik ratni veteram,otac djece hoće prodati bubreg jer nema novaca pošto je izgubio kuću sad i stan...a lik pijanac i budala koja je sve profućkala sama da mu je itko drugi kriv,a dobio je i mirovinu i stambeno pitanje riješeno
Naplata kredita kod građana je "pala" sa 98 % prije 8 godina na sadašnjih 94 %!!! Nađi mi jednog klijenta, koji nije ovako ili onako vratio kredit?! Zašto u vrijeme najveće svjetske i europske krize nisu propadale banke u Hrvatskoj dok u Sloveniji, Grčkoj, Španjolskoj jesu? Kod nas, ne da nisu propadale već su i u vrijeme najveće krize banke ostvarivale ne malu dobit!!!Tommy Ramone wrote:Ovo apsolutno nije točno. Banke imaju i tekakve rizike u Hrvatskoj počevši od pada vrijednosti nekretnina pa do nestabilne situacije na tržištu rada. Npr, banka da kredit prije 5 g na temelju vrijednosti nekretnine koja je vrijedila recimo 100.000 i na temelju primanja klijenta koja su bila recimo 1000. Danas ta nekretnina vrijedi 60.000, klijent ne radi i nema šanse da se banka naplati, a takvih primjera imaš na tisuće. Kako onda nemaju rizik? S tim da se ljudi zadužuju bez razmišljanja ko ovce.sat2 wrote:Treba razlikovati one, koji su dizali kredite za drugu-treću nekretninu pa su se precijenili i one, koji kupuju minimalne površine za svoje obitelji. I kada zbog krize ili ostaju bez posla ili im se bitno smanje plaće, a banke samo gomilaju kamate i dug bez mogućnosti dogovora pa pritisak na jamce ... Tek nakon ovakovih frka i frke oko franka banke su nešto malo promijenile politiku. Uglavnom, rizik kod banaka u Hrvatskoj ne postoji ... sav rizik i cijenu kredita preuzima klijent.Braćala wrote:muckodjubre wrote:kome pomogli? onima koji ilegalno usele u nečiju kuću ili stan,koji podižu kredite za tko zna šta i onda ne mogu vraćati
to su mi najgori ljudi koji uzmu nečije pare, usaglase se sa kamatama-pa posle kmeče i pozivaju se na pravdu kada ne mogu vraćati...
hrk puuu
sat2-
2015-09-28
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Održana 25. obljetnica osnivanja legendarnih Gromova
» Koristenje Moci gromova i Oluja kroz ljudsku povijest
» Vidio sam ga. Svi smo ga vidjeli
» Svedočenja astronauta - šta su to vidjeli?
» VIDEO: NE, OVAKVU VOŽNJU JOŠ SIGURNO NISTE VIDJELI
» Koristenje Moci gromova i Oluja kroz ljudsku povijest
» Vidio sam ga. Svi smo ga vidjeli
» Svedočenja astronauta - šta su to vidjeli?
» VIDEO: NE, OVAKVU VOŽNJU JOŠ SIGURNO NISTE VIDJELI
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 5