Milu majku vam...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milu majku vam...
Tommy Ramone wrote:Sramota je, ali ostavimo se patetike, isto bi prošli naši u Beogradu da nalete na huligane.
tesko da bi bilo ko decu dirao ovde...
Guest- Guest
Prvo ih simunic nalupa usred beograda. Onda albanci natamburaju s dronom. Ne znam sta su uopce prelazili granicu.
Guest- Guest
Kad dodem u srbiju prvo sta cu napravit nacipelarit cu nekog grobara da vidim kakav je to osjecaj
Guest- Guest
Nemoj biti naivan. Ni ove nije dirao nitko ozbiljan. Ja se ni ne osvrćem za srpskim registracijama iako sam prošao rat i sva sranja. Ovo su bili isto klinci, kao što bi klinci najebali u Beogradu. I klinci iz Zagreba ako nalete na takvu ekipu u Splitu imaju problema kao i obrnuto.Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Sramota je, ali ostavimo se patetike, isto bi prošli naši u Beogradu da nalete na huligane.
Guest- Guest
Tipican srbin. Klempav, bradat, glup, nema pola zubala. Tko ih nebi samarao
Guest- Guest
osim što su napali djecu i žene kada je bilo ep u srbiji...Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Sramota je, ali ostavimo se patetike, isto bi prošli naši u Beogradu da nalete na huligane.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
jasambrend wrote:muckodjubre wrote:srbin o stidu i moraliziranju
2014-04-15
Ljudine!Braćala wrote:njih šestoricu je napalo 20 maskiranih huligana. Nisu imali noževe, ali jesu šipke, boksere...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
muckodjubre wrote:osim što su napali djecu i žene kada je bilo ep u srbiji...Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Sramota je, ali ostavimo se patetike, isto bi prošli naši u Beogradu da nalete na huligane.
ne plasi se
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Nemoj biti naivan. Ni ove nije dirao nitko ozbiljan. Ja se ni ne osvrćem za srpskim registracijama iako sam prošao rat i sva sranja. Ovo su bili isto klinci, kao što bi klinci najebali u Beogradu. I klinci iz Zagreba ako nalete na takvu ekipu u Splitu imaju problema kao i obrnuto.Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Sramota je, ali ostavimo se patetike, isto bi prošli naši u Beogradu da nalete na huligane.
nije ovde stvar srbi i hrvati-ovde je stvar da su 20-orica majmuna nalupala petoricu decaka od 15 godina. trebalo bi im kosti polomiti...
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:Ljudine!Braćala wrote:njih šestoricu je napalo 20 maskiranih huligana. Nisu imali noževe, ali jesu šipke, boksere...
heroji
Guest- Guest
sami su krivi, koji kurac imaju hodat po zg sa obilježjima najmanjeg kluba na svijetu
skripar-
2015-08-09
operw wrote:Nedo bog da sam ja bio tamo ubio bi boga u njima.
Vic dana
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
operw wrote:Tipican srbin. Klempav, bradat, glup, nema pola zubala. Tko ih nebi samarao
2014-04-15
simbolično, ĐO ustaša kosi srbina sulejmana...pravo ime za srbina po njihovim đedovima sulejmanima,turcima...
[size=40]TRENER SRPSKIH VATERPOLISTA IZNIO PRAVU ISTINU O NAPADU HULIGANA 'Nije bilo nikakvih motki i šipki, sve je prenapuhano'[/size]
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» " milu "pao rejting
» rosu se nudi milU
» Milu zabranjen ulazak u Rusiju
» vaseljenski patrijarh poručio milU
» Vučič planirao atentat na Milu?
» rosu se nudi milU
» Milu zabranjen ulazak u Rusiju
» vaseljenski patrijarh poručio milU
» Vučič planirao atentat na Milu?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet