DAN KADA JE UMRO PARTIZAN
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
DAN KADA JE UMRO PARTIZAN
Danas 68- godišnji Bjeković, koji je proglašen za Partizanovog Igrača 20. stoljeća, karijeru je završio u Nici, a upravo iz tog francuskog grada bio je i sudac utakmice Gilles Veissiere. On je pokušao pomoći Partizanu u Zagrebu, ali to je jedina pomoć koju su Beograđani dobili u glavnom hrvatskog gradu...
Gledao sam igrače, bili su bijeli. Nismo počeli loše utakmicu, promašili smo jednu šansu, i onda su oni dali jedan, pa drugi gol... A sudac iz Nice, kojem sam bio idol hoće da se ubije jer gubimo 2:0, i iz čista mira svira penal za nas, pred kraj poluvremena, ali njihov golman obrani. Na poluvremenu me sačeka i kaže mi: 'Nenade, žao mi je, želio sam ti pomoći.' Odgovorim mu: 'Hvala ti mnogo, samo šuti i radi svoj posao.' I odvale nas. To mi je veoma teško palo. Svaka izgubljena utakmica boli, ali to nije bio nogomet. Pucali su topovi...", rekao je Bjeković.
Gledao sam igrače, bili su bijeli. Nismo počeli loše utakmicu, promašili smo jednu šansu, i onda su oni dali jedan, pa drugi gol... A sudac iz Nice, kojem sam bio idol hoće da se ubije jer gubimo 2:0, i iz čista mira svira penal za nas, pred kraj poluvremena, ali njihov golman obrani. Na poluvremenu me sačeka i kaže mi: 'Nenade, žao mi je, želio sam ti pomoći.' Odgovorim mu: 'Hvala ti mnogo, samo šuti i radi svoj posao.' I odvale nas. To mi je veoma teško palo. Svaka izgubljena utakmica boli, ali to nije bio nogomet. Pucali su topovi...", rekao je Bjeković.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Similar topics
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Partizan-Cedevita
» FK Partizan
» zvezda : partizan
» dinamo vs partizan
» Partizan-Cedevita
» FK Partizan
» zvezda : partizan
» dinamo vs partizan
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1