ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 43 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 14/9/2016, 09:34

60 kvadrata

Daleko od centra....na samoj periferiji Beča....

Mi smo naš stan platili 2000€ kvadrat...onda zamislite pošto je u gradu....

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 43 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 14/9/2016, 09:35

Zagy wrote:60 kvadrata

poskupeo je kvadrat u becu, cuo sam da je bilo dosta jeftinije-toliko jeftinije da ti se vise isplatilo da kupis stan u becu, dajes ga u zakup a parama od zakupa placas kredit za stan ovde... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 14/9/2016, 09:40

pa nije puno.
od mog starog stan bi otišao za 4000€, doduše skoro je u centru.

jedna forumašica u splitu prodala za 5000€ bez pol frke.

kod mene u kvartu od 1000 do 3000, a po tvojim slikama meni je ljepše kod tebe nego u centru.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:41

I taj zakup je za k****....useli se neka budala i uništi ti stan....

Nekretnine su ovdje jako skupe....moras imati sefovsku plaću da kupiš 100 kvadrata novog stana.....

Mene ni bilo iskreno strah tolikog kredita.....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:41

veber wrote:

pa nije puno.
od mog starog stan bi otišao za 4000€, doduše skoro je u centru.

jedna forumašica u splitu prodala za 5000€ bez pol frke.

sta to govoris bre? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:42

Zagy wrote:I taj zakup je za k****....useli se neka budala i uništi ti stan....

Nekretnine su ovdje jako skupe....moras imati sefovsku plaću da kupiš 100 kvadrata novog stana.....

Mene ni bilo iskreno strah tolikog kredita.....

ja sam moj u BG kesovinom platio... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:43

Meni ovdje jeste lijepo....sve više zazirem od gradske vreve....i za djecu mi je ljepše i sigurnije ovdje....

Ali to sam samo ja....

Preko puta se prodaje stan 80 kvadrata za 130 tisuća....vec par mjeseci...ima terasu al nema podrum....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:44

Braćala wrote:

To ti je super....

Mi ni početni kapital nismo imali....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:45

Zagy wrote:
Braćala wrote:

To ti je super....

Mi ni početni kapital nismo imali....

imali smo srece da je moj pokojni deda imao vocnjak pod zasadom od nekih 15 ari kod groblja, i kako se gorblje sirilo grad nam je eksproprisao to zemljiste za jako fine pare, trzisna cena + dodatna naknada zbog zasada voca.... B-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:47

Fino ti upala kašika u med....:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:48

Zagy wrote:Fino ti upala kašika u med....:D

a uvek sam se kao klinac pitao, koji ce mu moj ta glupost gore... :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:53

Prije je bilo puno lakše kupiti bilo što,pa i komad zemlje.....

Moja sestra je kupila plac u prčiji od sela i gradila kuću,60 000 € ju koštalo do sada a nije još ni gotovo....tata zidao besplatno,brat struju radio besplatno....skoro cijela plaća im u kreditu,od terenske i njenog sezonskog posla žive....

A selendra
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 14/9/2016, 09:54

Zagy wrote:Meni ovdje jeste lijepo....sve više zazirem od gradske vreve....i za djecu mi je ljepše i sigurnije ovdje....

Ali to sam samo ja....

Preko puta se prodaje stan 80 kvadrata za 130 tisuća....vec par mjeseci...ima terasu al nema podrum....
ja sam na bregu, ove godine nismo klimu upalili.

lijep kraj.

gdje si radim novi objekt je kompletno urbano i to mi se ne sviđa, ali je susjedstvo super. svi se znamo, zajedno roštiljamo. jedna susjeda koja graniči sa mnom na mojoj terasi drži cvijeće. njoj lijep pogled, a ja na terasu odem 5×godišnje.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:54

cale moj je gledao da kupi ili sazida kucu, ispod 100.000 nije mogao ni da pomisli na to-sa jako skromnim performansama...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 14/9/2016, 09:55

Zagy wrote:Prije je bilo puno lakše kupiti bilo što,pa i komad zemlje.....

Moja sestra je kupila plac u prčiji od sela i gradila kuću,60 000 € ju koštalo do sada a nije još ni gotovo....tata zidao besplatno,brat struju radio besplatno....skoro cijela plaća im u kreditu,od terenske i njenog sezonskog posla žive....

A selendra
di?

mene 80m2 neće koštat više od 60k€
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:56

U slavoniji

Njih je 5
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:57

veber wrote:

A selendra
di?

u izgradnji te kvm kosta nekih 300-350E, najvise....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 14/9/2016, 09:57

Braćala wrote:cale moj je gledao da kupi ili sazida kucu, ispod 100.000 nije mogao ni da pomisli na to-sa jako skromnim performansama...
dajmenajme. u srbiji je sve jeftinije nego kod nas.
500€ ga nemre koštat po m2

ili radi u centru bg?
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:58

Oni imaju bar 200 kvadrata kuće sa potkrovljem i garazom....ali potkrovlje nije sređeno....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 14/9/2016, 09:58

veber wrote:
Braćala wrote:cale moj je gledao da kupi ili sazida kucu, ispod 100.000 nije mogao ni da pomisli na to-sa jako skromnim performansama...
dajmenajme. u srbiji je sve jeftinije nego kod nas.
500€ ga nemre koštat po m2

ili radi u centru bg?

u NI, jer plac te ovde samo kosta izmedju 20 i 25k, a izgradnja je negde oko 80k....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 14/9/2016, 09:59

Braćala wrote:
veber wrote:

A selendra
di?

u izgradnji te kvm kosta nekih 300-350E, najvise....
ja gradim malo skuplje, ne računam da je objekt već tu. nema građevinske i sl. niti roh bau. realno je cijena 700-800
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics