Vuciceva stranka nije primljena u Europsku pucku stranku
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Vuciceva stranka nije primljena u Europsku pucku stranku
Kad mu se nećeš ispričat. A možda nije ni odbaniran? Kak mi znamo da je?kolerik wrote:Eva wrote:Pa možeš, viš da vidiš di je Crveni.kolerik wrote:Eva misli da ja za svakog morem nac di je...
Pa ti si u Rusiji bila, a ja zabrinut, nema te tjednima, falis.
Pa da mu i znam lokaciju preko IP adrese, covjek nece pisati, kaj sad...
Guest- Guest
Hmmm, ajmo ovako:
ja cu mu se ispricati, ali moram se i ja malo zabaviti. Predlazem da otvorimo na Chatzy jednu sobu i malo da popricamo, pravila sa Kultnih. Dudette nam se MORA pridruziti i neka zaboravi na taj ignore, a i ti si dobro dosla. ;)
ja cu mu se ispricati, ali moram se i ja malo zabaviti. Predlazem da otvorimo na Chatzy jednu sobu i malo da popricamo, pravila sa Kultnih. Dudette nam se MORA pridruziti i neka zaboravi na taj ignore, a i ti si dobro dosla. ;)
Guest- Guest
I molio bih sve da se dobro naspavaju i odmore prije tog chata
Guest- Guest
Imam ja bolji prijedlog, a i sutra sam na depilaciji, da se nađemo na Veberovom bazenu pa da uz Marčelov catering i Veberovo vino sve nesuglasice izgladimo. Ha, kaj veliš?kolerik wrote:Hmmm, ajmo ovako:
Guest- Guest
Eva wrote:Imam ja bolji prijedlog, a i sutra sam na depilaciji, da se nađemo na Veberovom bazenu pa da uz Marčelov catering i Veberovo vino sve nesuglasice izgladimo. Ha, kaj veliš?kolerik wrote:Hmmm, ajmo ovako:
Pa covjek je Puljanin, kak znas da bu potegnul do ZG? :)
Guest- Guest
Šta ce im Evropa kad imaju Ruse ?
Zašto se učlaniti u NATO i EU, ako nemate namjeru koristiti svoj status u promociji nacionalnih interesa? To je provokativno pitanje koje bi trebalo postaviti većini vodećih hrvatskih političara u proteklom desetljeću. Globalne okolnosti su se drastično promijenile od hrvatske neovisnosti, a danas je jugoistok Europe bojište u novom Hladnom ratu. Rusija se sukobljava sa Zapadom koristeći “soft power” pristup: proruske medije, nevladine organizacije i energetske kompanije. Više o tome što bi Hrvatska trebala učiniti kao jedina članica NATO saveza i EU u regiji u članku Brune Lopandića.
Drugi iznimno vrijedan članak u istom kontekstu je i naša naslovnica, tekst Aleksandra Radića, najpoznatijeg vojnog analitičara na području bivše Jugoslavije, koji iz Beograda izvještava o potencijalnom sadržaju i obujmu značajne ruske donacije vojne tehnike Srbiji. Očito je da se službeni Beograd, usprkos svoj suradnji koju ima s NATO savezom, strateški svrstava uz Moskvu. Što će biti dalje, znat ćemo nakon posjeta ruskog predsjednika Vlade Medvedeva Srbiji u listopadu, do kada će se znati i što je točno sve Vojska Srbije dobila od ruskih saveznika.
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/defender-u-novom-broju-srbija-odlucila-prihvaca-rusku-donaciju-naoruzanja-i-vojne-opreme/
Zašto se učlaniti u NATO i EU, ako nemate namjeru koristiti svoj status u promociji nacionalnih interesa? To je provokativno pitanje koje bi trebalo postaviti većini vodećih hrvatskih političara u proteklom desetljeću. Globalne okolnosti su se drastično promijenile od hrvatske neovisnosti, a danas je jugoistok Europe bojište u novom Hladnom ratu. Rusija se sukobljava sa Zapadom koristeći “soft power” pristup: proruske medije, nevladine organizacije i energetske kompanije. Više o tome što bi Hrvatska trebala učiniti kao jedina članica NATO saveza i EU u regiji u članku Brune Lopandića.
Drugi iznimno vrijedan članak u istom kontekstu je i naša naslovnica, tekst Aleksandra Radića, najpoznatijeg vojnog analitičara na području bivše Jugoslavije, koji iz Beograda izvještava o potencijalnom sadržaju i obujmu značajne ruske donacije vojne tehnike Srbiji. Očito je da se službeni Beograd, usprkos svoj suradnji koju ima s NATO savezom, strateški svrstava uz Moskvu. Što će biti dalje, znat ćemo nakon posjeta ruskog predsjednika Vlade Medvedeva Srbiji u listopadu, do kada će se znati i što je točno sve Vojska Srbije dobila od ruskih saveznika.
http://www.defender.hr/naslovnica-izdvojeno/defender-u-novom-broju-srbija-odlucila-prihvaca-rusku-donaciju-naoruzanja-i-vojne-opreme/
RayMabus- Posts : 184282
2014-04-11
Neš ti daljine, pa mi smo prošli vikend iz Beča putovali u ZG sam na feštu. Udaljenosti su sam u glavi.kolerik wrote:Eva wrote:Imam ja bolji prijedlog, a i sutra sam na depilaciji, da se nađemo na Veberovom bazenu pa da uz Marčelov catering i Veberovo vino sve nesuglasice izgladimo. Ha, kaj veliš?kolerik wrote:Hmmm, ajmo ovako:
Guest- Guest
za utjehu pižonu, primiće vas u nato uskoro
Doboro lako za pizzona, on je na sendviču i skycoli. Puno gore prolazi vučić
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Eva wrote:Neš ti daljine, pa mi smo prošli vikend iz Beča putovali u ZG sam na feštu. Udaljenosti su sam u glavi.kolerik wrote:Eva wrote:Imam ja bolji prijedlog, a i sutra sam na depilaciji, da se nađemo na Veberovom bazenu pa da uz Marčelov catering i Veberovo vino sve nesuglasice izgladimo. Ha, kaj veliš?kolerik wrote:Hmmm, ajmo ovako:
Pa kak znas da bu dosel u ZG? Fino, organiziraj, bumo se nasli, nema problema... :)
Guest- Guest
Da, da, ja se vozim bzvz, kad hocu malo razmisljati u miru do Slavonskog broda i nazad, ili Bosiljeva, usred tjedna.
Guest- Guest
Nije esko za tebe,kolerice..on se najbolje fajta sa zenama...drama queen s upaljenim paranoja alertom na trista posto..pa udri B-)
2014-04-12
maggie13 wrote:drama queen s upaljenim paranoja alertom
Similar topics
» Orban i njegova stranka ipak napustaju europsku pucku stranku
» HSS napustio Europsku pučku stranku
» Berluskoni sramoti Europsku Pučku Stranku
» Poreska uprava tzv. Kosova nije primljena u IOTA"
» Nije tajna da podržavamo vladajuću stranku, ali nije tajna niti to da nas žulja što 'žetončići' i dalje vladaju u Hrvatskom saboru
» HSS napustio Europsku pučku stranku
» Berluskoni sramoti Europsku Pučku Stranku
» Poreska uprava tzv. Kosova nije primljena u IOTA"
» Nije tajna da podržavamo vladajuću stranku, ali nije tajna niti to da nas žulja što 'žetončići' i dalje vladaju u Hrvatskom saboru
Page 5 of 5