Ruslanovih 5 minuta slave i 5 godina Sibira
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ruslanovih 5 minuta slave i 5 godina Sibira
Ovo je ta crkva, poznatija kao Crkva u krvi di su smaknuli Romanove.
Last edited by Eva on 7/9/2016, 08:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
Inače u pravoslavne crkve nemreš ući da si ne staviš maramu na glavu. Ja sam uvijek u torbi imala šal, jer sam to znala, iako oni na ulazu imaju košaru s maramama pa si ju možeš izabrat i stavit. I kada je služba može se razgledat. Mi kad smo bili baš u toj crkvi bilo je krštenje.
Guest- Guest
interesantno....dok oni koji zagovaraju da su katolicki svecenici koji zabranjuju da se polugol i gol ulazi u crkvu...konzerve....dotle ti isti blagonaklono gledaju i da je to u redu da se propisno odjeven ulazi u pravoslavne crkve i đamijeEva wrote:Inače u pravoslavne crkve nemreš ući da si ne staviš maramu na glavu. Ja sam uvijek u torbi imala šal, jer sam to znala, iako oni na ulazu imaju košaru s maramama pa si ju možeš izabrat i stavit. I kada je služba može se razgledat. Mi kad smo bili baš u toj crkvi bilo je krštenje.
vuksadinare- Posts : 100318
2015-09-08
ima ih tu na forumu..prepoznat ce seEva wrote:Koji su ti?
2015-09-08
...pa nisa ni pomislio na tebe..ne bar na taj nacin...Eva wrote:Ok, dobro je da nisam ja.
2015-09-08
Pokemon u parku preko puta Novosibirskog državnog akademskog kazališta opere i baleta.
Guest- Guest
A ovo taj teatar. Joj, sve znam po Sibiru.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Snaga Sibira 2
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Potpuna dominacija u 10 minuta
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Potpuna dominacija u 10 minuta
Page 2 of 2