Ustaška manifesticija odsad i u Zagrebu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ustaška manifesticija odsad i u Zagrebu
Super! Nakon gay parade, pa festivala transvestita kojeg je novcem hrvatskih obveznika financirao ministar Hasanbegović sad će i Ultra. Idemo dalje! Postajemo Zapad! Još malo pa se pederi budu javno karali na Zrinjevcu a marcellus će to uredno posjetiti i zabilježiti kamerom te objaviti jedan od vrhunskih članaka na nenadjebivom dnevno.hr
koja zastava, jes ti coravmarcellus wrote:zastava sa slovom U a i reklo bi se da je prvo polje na zastavi bijelo
men' ta ultra sumnjiva
Marcellus, stari diler.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Odvratno, kaj ce povraćat po Zagrebu?!
uzmi baki ljekove, zdrobi u mikseru, i zaradi neke pare... možeš i sastrugat žbuku sa zidića, kupuju i to
Sjećam se ja jednog sa zulufima koji je dilao lažni staf i raznu sušenu travu po Tkalči. Zalazio je u "Staru Tkalču" dok je taj birc postojao.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Nece me nista cuditi.
Zagreb se poseljacio skroz .
Zagreb se poseljacio skroz .
Ma, sad sam skužio da si stavio "sumnjiva", na znam zašto ja vidio "zanimljiva". Al i sisa i dalje je. Mislim, zanimljiva, ne sumnjiva.marcellus wrote:šta fali sisi?
Udbo, razmišljam da počnem tvoje uratke spremati pa kasnije objavim pod svojim imenom. A ti tuži pred hrvatskim sudom, hahaha!
provocator wrote:Super! Nakon gay parade, pa festivala transvestita kojeg je novcem hrvatskih obveznika financirao ministar Hasanbegović sad će i Ultra. Idemo dalje! Postajemo Zapad! Još malo pa se pederi budu javno karali na Zrinjevcu a marcellus će to uredno posjetiti i zabilježiti kamerom te objaviti jedan od vrhunskih članaka na nenadjebivom dnevno.hr
Otkad su ljevicari i internacionalisti protiv pedera?
Guest- Guest
marcellus wrote:kaja_333 wrote:Odvratno, kaj ce povraćat po Zagrebu?!
uzmi baki ljekove, zdrobi u mikseru, i zaradi neke pare... možeš i sastrugat žbuku sa zidića, kupuju i to
Guest- Guest
provocator wrote:Marcellus, stari diler.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Odvratno, kaj ce povraćat po Zagrebu?!
Sjećam se ja jednog sa zulufima koji je dilao lažni staf i raznu sušenu travu po Tkalči. Zalazio je u "Staru Tkalču" dok je taj birc postojao.
Gle, ak te naguzil - sam opal, sam se ubil...
Ne duvaj.
Guest- Guest
Provo je stara škola, rudari i škverovi, nije u toku sa vremenomkolerik wrote:provocator wrote:Super! Nakon gay parade, pa festivala transvestita kojeg je novcem hrvatskih obveznika financirao ministar Hasanbegović sad će i Ultra. Idemo dalje! Postajemo Zapad! Još malo pa se pederi budu javno karali na Zrinjevcu a marcellus će to uredno posjetiti i zabilježiti kamerom te objaviti jedan od vrhunskih članaka na nenadjebivom dnevno.hr
Otkad su ljevicari i internacionalisti protiv pedera?
2014-04-15
Udba ajd u kurac...opet...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ministar pravosuđa: lakše ćemo vas pljačkati odsad
» Odsad u policiju mogu i oni koji su završili trogodišnju školu
» Ruža ustaška
» Odsad pa zauvijek Crkva može doslovno, ako to želi, izmišljati što je njezina imovina
» Ovaj grad bivše SFRJ guši se u đubretu: Ko baci smeće gde ne treba - odsad plaća ogromnu kaznu
» Odsad u policiju mogu i oni koji su završili trogodišnju školu
» Ruža ustaška
» Odsad pa zauvijek Crkva može doslovno, ako to želi, izmišljati što je njezina imovina
» Ovaj grad bivše SFRJ guši se u đubretu: Ko baci smeće gde ne treba - odsad plaća ogromnu kaznu
Page 2 of 2