The 1980'S is the best
Page 7 of 45
Page 7 of 45 • 1 ... 6, 7, 8 ... 26 ... 45
Re: The 1980'S is the best
Nikad mlađi, nikada zgodniji.Noor wrote:dzango wrote:Sve omatorelo i odrtavelo na temi. Priče od pre 30 godina.
a ti, more..mlad ko rosa popodne
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
U stvari ljudi su nostalgični na svoju mladost. I moj tata sa sjetom priča o čagama u Tucmanu.
Guest- Guest
...eto vidis...ali stvar mi odise onako zagrebacki bas za ono vrijeme..a i spot je stvarno dobar..neki davni lijepi zagrebEva wrote:Zato kaj je na spotu igralište moje škole u Križanićevoj.vuksadinare wrote:je..sto da ne...jebote evicka znas sto..kad slusam onu stvar sonja i gledam spot od itd benda sjetim se tebe...nije da se zafrkavam ozbiljno..Eva wrote:vuksadinare wrote:..tema ko narucena za marcella i jastreba..ali bormes i za druge nostalgicare svih boja
A i tebe, ti si isto nostalgičan.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Banane...ljubo1212 wrote:ja sam odavno u tovnoj fazi, a prebacilo me sad na morsko, red lignji, red šaruna, malo lice...neloše je...veber wrote:ako misliš na dvonožne, da.ljubo1212 wrote:alo veberu, jel se peca što?
one vodene, ne!
ti?
Pa ne baš. 80-te smatram nečim posebnim.Eva wrote:U stvari ljudi su nostalgični na svoju mladost. I moj tata sa sjetom priča o čagama u Tucmanu.
U stvari ja sam tek 90-tih počeo "živit",ono izlazit,radit,provodit se,seksat...
Ali 80-te su mi nekako na srcu po svemu. Najviše po sportu,filmu,muzici,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Paravan ispod kojeg se ipak krije nikad prežaljena Jugoslavija. Da vidiš fešte na Bajakovom kad Srbija uđe u EU. Krv jugoslavenska nije voda.Eva wrote:U stvari ljudi su nostalgični na svoju mladost. I moj tata sa sjetom priča o čagama u Tucmanu.
,,meni ej mance bio ok nogometas ali ono da je bas bio za ikonu...poginuo mlad i to ti je....upamcen po onom klizanju po terenu....i grobari ga vole jer je jedan od rijetkih nogometasa bio koji je isoa gol proslaviti sa navijacima...onim na jugu...
2015-09-08
veber wrote:jel one metalne ribe vise na zidu?ljubo1212 wrote:ja sam odavno u tovnoj fazi, a prebacilo me sad na morsko, red lignji, red šaruna, malo lice...neloše je...veber wrote:ako misliš na dvonožne, da.ljubo1212 wrote:alo veberu, jel se peca što?
one vodene, ne!
ti?
pošalji malo lignji po marcu pa da mu spremim punjene.
nije ni tovna faza loša, ne zajebavaš s glupostima.
obje su mi na zidu vikse, idu uz stare štapove i role...
aj, idem krajem rujna na more, pa bi mogao navući zalihu, ribei vina, i da vidimo kolko si dobar u kuhanju...za piće znam da jesi
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Po meni je ikona Partizana Nenad Bjeković.vuksadinare wrote:,,meni ej mance bio ok nogometas ali ono da je bas bio za ikonu...poginuo mlad i to ti je....upamcen po onom klizanju po terenu....i grobari ga vole jer je jedan od rijetkih nogometasa bio koji je isoa gol proslaviti sa navijacima...onim na jugu...
Taj čovjek je cijeli život ugradio u klub.
Za njega se može reći da mu je Partizan bio sav život.
2014-04-22
[size=36]"Strahujem da u septembru 2017. više neće biti EU"udba wrote:Paravan ispod kojeg se ipak krije nikad prežaljena Jugoslavija. Da vidiš fešte na Bajakovom kad Srbija uđe u EU. Krv jugoslavenska nije voda.Eva wrote:U stvari ljudi su nostalgični na svoju mladost. I moj tata sa sjetom priča o čagama u Tucmanu.
Berlin -- Ne postoji nacionalno rešenje za terorizam ili migracije, to jesu različite stvari, ali zajedničko im je jedno - za obe je potrebno evropsko rešenje.
IZVOR: TANJUG UTORAK, 6.09.2016. | 10:42
[/size]
Foto: Thinkstock
To je izjavio bivši premijer Italije Enriko Leta i izrazio bojazan da u septembru 2017. neće više biti EU.
zaboravio si napisat...jastreb wrote:Pa ne baš. 80-te smatram nečim posebnim.Eva wrote:U stvari ljudi su nostalgični na svoju mladost. I moj tata sa sjetom priča o čagama u Tucmanu.
U stvari ja sam tek 90-tih počeo "živit",ono izlazit,radit,provodit se,seksat...
Ali 80-te su mi nekako na srcu po svemu. Najviše po sportu,filmu,muzici,jugoslaviji
2014-12-30
Pa malo oronulo sve to izgleda u spotu. Sad je ipak grad ušminkaniji.vuksadinare wrote:...eto vidis...ali stvar mi odise onako zagrebacki bas za ono vrijeme..a i spot je stvarno dobar..neki davni lijepi zagrebEva wrote:Zato kaj je na spotu igralište moje škole u Križanićevoj.vuksadinare wrote:je..sto da ne...jebote evicka znas sto..kad slusam onu stvar sonja i gledam spot od itd benda sjetim se tebe...nije da se zafrkavam ozbiljno..Eva wrote:vuksadinare wrote:..tema ko narucena za marcella i jastreba..ali bormes i za druge nostalgicare svih boja
Guest- Guest
dzango wrote:Nikad mlađi, nikada zgodniji.Noor wrote:dzango wrote:Sve omatorelo i odrtavelo na temi. Priče od pre 30 godina.
a ti, more..mlad ko rosa popodne
samo pričaš, a fotke još uvijek nema
Guest- Guest
Meni je najbolji partizanovac svih vremena bio Vokri, poslje njega Tuđman. Nitko nije vodio klub s toliko ljubavi i žara, nešto kao Mamić onog vremena.
može, do tada mi možda i kuća bude u fazi za tulumarenje pa možemo i kod mene.ljubo1212 wrote:
obje su mi na zidu vikse, idu uz stare štapove i role...
aj, idem krajem rujna na more, pa bi mogao navući zalihu, ribei vina, i da vidimo kolko si dobar u kuhanju...za piće znam da jesi
2014-12-30
Moj nogometni idol.udba wrote:Meni je najbolji partizanovac svih vremena bio Vokri,
2014-04-22
..dobro navijaci vole mangupe..a bjekovic to nije bio on je bio jedna verzija franza bekenbauera...hladan .proracunat..mance je bio mangup...a navijaci takve vise vole...da su dio njih...raje....zato je baka bio ikona torcide i hajdukovih navijaca a recimo vujovic ne.....jastreb wrote:Po meni je ikona Partizana Nenad Bjeković.vuksadinare wrote:,,meni ej mance bio ok nogometas ali ono da je bas bio za ikonu...poginuo mlad i to ti je....upamcen po onom klizanju po terenu....i grobari ga vole jer je jedan od rijetkih nogometasa bio koji je isoa gol proslaviti sa navijacima...onim na jugu...
Taj čovjek je cijeli život ugradio u klub.
Za njega se može reći da mu je Partizan bio sav život.
2015-09-08
A meni je iz 80 ova stvar ostala kao najdraža jer ju je moja sestrična slušala po 50 puta na dan.
Guest- Guest
pa kaj nije u onom vrijeme u socijalizmu bilo sve ljepse i boljeEva wrote:Pa malo oronulo sve to izgleda u spotu. Sad je ipak grad ušminkaniji.vuksadinare wrote:...eto vidis...ali stvar mi odise onako zagrebacki bas za ono vrijeme..a i spot je stvarno dobar..neki davni lijepi zagrebEva wrote:Zato kaj je na spotu igralište moje škole u Križanićevoj.vuksadinare wrote:je..sto da ne...jebote evicka znas sto..kad slusam onu stvar sonja i gledam spot od itd benda sjetim se tebe...nije da se zafrkavam ozbiljno..Eva wrote:
2015-09-08
Kad si krenul u osnovnu? Koje godine? Ja 1982.jastreb wrote:Pa ne baš. 80-te smatram nečim posebnim.Eva wrote:U stvari ljudi su nostalgični na svoju mladost. I moj tata sa sjetom priča o čagama u Tucmanu.
Ali 80-te su mi nekako na srcu po svemu. Najviše po sportu,filmu,muzici,
Guest- Guest
Ma nije, pa nisam munjena. To ja sam prcam Marčela jer ni bilo banana.vuksadinare wrote:pa kaj nije u onom vrijeme u socijalizmu bilo sve ljepse i boljeEva wrote:Pa malo oronulo sve to izgleda u spotu. Sad je ipak grad ušminkaniji.vuksadinare wrote:...eto vidis...ali stvar mi odise onako zagrebacki bas za ono vrijeme..a i spot je stvarno dobar..neki davni lijepi zagrebEva wrote:Zato kaj je na spotu igralište moje škole u Križanićevoj.vuksadinare wrote:
je..sto da ne...jebote evicka znas sto..kad slusam onu stvar sonja i gledam spot od itd benda sjetim se tebe...nije da se zafrkavam ozbiljno..
Guest- Guest
Page 7 of 45 • 1 ... 6, 7, 8 ... 26 ... 45
Page 7 of 45