UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
ja sam anti-beduin :^^betty.boop wrote:nemam susilicu, nemam sunca
betty.boop wrote:nemam susilicu, nemam sunca
Sušilice su užas, fala Bogu na buri i suncu
2014-04-15
Ja imam kombiniranu ali suši po 3-4 sata i radije sušim na žici u sobi na sunčanoj strani...
Guest- Guest
Baš je pametno što sam odlučila nakuhat za slijedeća 3 dana. I to baš sad, na 37 stupnjeva.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
I to treba znat!
2014-04-15
Bio na svom faksu danas
Osjecao sam se lose u najmrskijem gradu , stoga sam odmah otrcao u prvu kladionicu i uplatio protiv osijeka
nema veceg gusta za igrat kontra govana u njihovoj shithole
Osjecao sam se lose u najmrskijem gradu , stoga sam odmah otrcao u prvu kladionicu i uplatio protiv osijeka
nema veceg gusta za igrat kontra govana u njihovoj shithole
Guest- Guest
Ku-ha-nje!
Završio rockas,Minionsi su bas zabavni...sutra prva i onda odo na bazene...jedno popodne samo za mene...
Fali mi marco a on do godišnjeg na selu provodi godišnji s babom i didom...znam da on uživa al meni fali...
Završio rockas,Minionsi su bas zabavni...sutra prva i onda odo na bazene...jedno popodne samo za mene...
Fali mi marco a on do godišnjeg na selu provodi godišnji s babom i didom...znam da on uživa al meni fali...
Guest- Guest
Treba mi savjet ako tko zna.....htjela bih otici negdje kad budemo kuci,posjet nekoj znamenitosti na jedan dan.....Ilok,kopacki rit ili nesto slicno.....ne znam da li otici samostalno ili preko turisticke agencije.....?
Imaju aljmas ili erdut sta za vidjeti i prosetati se?
Nellshe znas ti nozda?
Imaju aljmas ili erdut sta za vidjeti i prosetati se?
Nellshe znas ti nozda?
Guest- Guest
Daleko je...ja bih u Slavoniji nešto...
Najgore mi se probuditi i spremiti kad radim prvu,čim izadjem iz kuće lakše je...
Najgore mi se probuditi i spremiti kad radim prvu,čim izadjem iz kuće lakše je...
Guest- Guest
kakva nooooooć
nikako zaspat.. nakon sat vremena vrtnje po krevetu, pita sestra onak preko fejsa E, SPAVAŠ?
non stop neki nemir u nogama, nervoza, panika, a nije bilo vruće... užasan osjećaj.. tek nakon nje sam se uplašila, ko neki predosjećaj da imamo obje
muka mi došlo, haha
a ona će u ovoj trudnoći prolupat
pregurala krevet u sobu gdje je balkon pa se boji lopova, stalno neki šumovi, kaže
pa onda ona meni... ajd pričaj nešt dobro.. pa me nagovara da haljinu obučem na posao, po običaju
nema im tate kod kuće pa su usranci
tako da sam se do oko 4 vrtila po krevetu pa zaspala nekako.
koje usranke
a meni u glavi kako je tata kukao sinoć da ga boli oko desne lopatice... ja gotova...
nikako zaspat.. nakon sat vremena vrtnje po krevetu, pita sestra onak preko fejsa E, SPAVAŠ?
non stop neki nemir u nogama, nervoza, panika, a nije bilo vruće... užasan osjećaj.. tek nakon nje sam se uplašila, ko neki predosjećaj da imamo obje
muka mi došlo, haha
a ona će u ovoj trudnoći prolupat
pregurala krevet u sobu gdje je balkon pa se boji lopova, stalno neki šumovi, kaže
pa onda ona meni... ajd pričaj nešt dobro.. pa me nagovara da haljinu obučem na posao, po običaju
nema im tate kod kuće pa su usranci
tako da sam se do oko 4 vrtila po krevetu pa zaspala nekako.
koje usranke
a meni u glavi kako je tata kukao sinoć da ga boli oko desne lopatice... ja gotova...
Tata im radi nocne?
Mozda je jednostavno slucajnost. Vani je jako vruce.
I ja sam prekjucer mislila da cu spizdit.
Digla mi se temp, puls ogroman, tlak nizak...
Panika me ubila.
Tata bi trebao provjerit to ako ga opet ulovi.
A seka je trudna...hormoni luduju :)
Mozda je jednostavno slucajnost. Vani je jako vruce.
I ja sam prekjucer mislila da cu spizdit.
Digla mi se temp, puls ogroman, tlak nizak...
Panika me ubila.
Tata bi trebao provjerit to ako ga opet ulovi.
A seka je trudna...hormoni luduju :)
Guest- Guest
Idu mi na zivce ljudi koji ti non stop nesto ponavljaju da napravis. Pljuc...
Guest- Guest
tata je na moru na terenu trenutno
on ti izrađuje namještaj.. pa eto... zna s vremena na vrijeme otić. ljeti dosta često čak... neku noć spavali kod nas, a i sad su htjeli doć.. no reko dođite.. u dva ujutro :D nije htjela, strah ju bilo izlazit...
ne znam šta je to bilo noćas
nadam se da će danas bit ok dan..
kolegica s posla me već udavila u 7:02 s pričom da je imala noćnu moru, slabo spavala i ona..
on ti izrađuje namještaj.. pa eto... zna s vremena na vrijeme otić. ljeti dosta često čak... neku noć spavali kod nas, a i sad su htjeli doć.. no reko dođite.. u dva ujutro :D nije htjela, strah ju bilo izlazit...
ne znam šta je to bilo noćas
nadam se da će danas bit ok dan..
kolegica s posla me već udavila u 7:02 s pričom da je imala noćnu moru, slabo spavala i ona..
Aha.
A im se nesto dogodilo da se boje sami biti? I mene je doduse malo strah sama biti...
Jesam vam rekla da susjeda koja zivi do mene i decka je kod majke otisla i prodaje stan. Isto je i sa jednim muskarcom koji sa sinom zivi. Podstanari kod svojih...
A im se nesto dogodilo da se boje sami biti? I mene je doduse malo strah sama biti...
Jesam vam rekla da susjeda koja zivi do mene i decka je kod majke otisla i prodaje stan. Isto je i sa jednim muskarcom koji sa sinom zivi. Podstanari kod svojih...
Guest- Guest
nije
malo je inače strašljiva, al ne znam šta je ovo noćas bilo... rekla je da joj srce nenormalno kuca :D
valjda trudnoća :D
samo što je i meni tak bilo...
danas samo strepim na zlo! skroz čudan dan!
malo je inače strašljiva, al ne znam šta je ovo noćas bilo... rekla je da joj srce nenormalno kuca :D
valjda trudnoća :D
samo što je i meni tak bilo...
danas samo strepim na zlo! skroz čudan dan!
Pao joj tlak mozda
Ma e
Molim boga za kisu
Ne mogu disat
32-3 je u stanu :(
Trebam kuhat rucak
Oprat kupaonu
Oprat i usisat podove
Oprat sude
Peglat :(((((
Vecears cu na terasi peglat...mozda bude zraka
Ma e
Molim boga za kisu
Ne mogu disat
32-3 je u stanu :(
Trebam kuhat rucak
Oprat kupaonu
Oprat i usisat podove
Oprat sude
Peglat :(((((
Vecears cu na terasi peglat...mozda bude zraka
Guest- Guest
http://www.regionalexpress.hr/site/more/snimali-erotske-scene-na-plai-prepunoj-djece
:D
A jucer na moru bila neka zenska. Prvo je vidin ljube se s jednim. Onda dode neki drugi tip pa ju pipa za guzicu, baca, grli... Na kraju su svo troje otisli skupa pretpostavljam u svoju kamp prikolicu posto sam u kampu na mpru bila :p
Kul.
:D
A jucer na moru bila neka zenska. Prvo je vidin ljube se s jednim. Onda dode neki drugi tip pa ju pipa za guzicu, baca, grli... Na kraju su svo troje otisli skupa pretpostavljam u svoju kamp prikolicu posto sam u kampu na mpru bila :p
Kul.
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)