Srbija se umiriti neće...:D
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srbija se umiriti neće...:D
prckov wrote:ima li iko kod vas racionalanpizzon wrote:ovoga puta referendum mora da se odrzi
zbog agresivnog ponasanja bosnjaka, siptara
kao i hrvata koji glume, sta znam sta, nebitno.
od politicara
kad uporedim hrvatske politicare kenjatore nasi mi dodju zlatni.
dovoljno je da uporedimo izjave jadnih i drugih.
hrvatska svakako nije u tom smislu bilo kakav pozitivan reper.
Guest- Guest
ti si momcino paranoican, kakva hrvatska I kakvi ratovi..sto bi to hrvatskoj trebalo?! Spametuj se alopizzon wrote:prckov wrote:ima li iko kod vas racionalanpizzon wrote:ovoga puta referendum mora da se odrzi
zbog agresivnog ponasanja bosnjaka, siptara
kao i hrvata koji glume, sta znam sta, nebitno.
od politicara
kad uporedim hrvatske politicare kenjatore nasi mi dodju zlatni.
dovoljno je da uporedimo izjave jadnih i drugih.
hrvatska svakako nije u tom smislu bilo kakav pozitivan reper.
prckov- Posts : 34494
2014-04-19
cim dodje,zaklat i pod jasenovacku ledinu..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
tesko da ste vi klali one koji dodju.
zestoko cete najebati, sad, ko nikad ranije.
samo ako predjete crtu !
zestoko cete najebati, sad, ko nikad ranije.
samo ako predjete crtu !
Guest- Guest
da hrvati imaju i gram pameti,
ne bi ubuduce nikad stali pred srbe da ratuju.
ne bi ubuduce nikad stali pred srbe da ratuju.
Guest- Guest
ne zavisi to od njih
2014-04-14
Kojega naroda? Mediji to odrade za dan, dva; u nas i Bošnjakah ni ne moraju ništa raditi. Zatvoriti zračni prostor može samo NATO Rusiji iznad Rumunjske i Bugarske te je stvar riešena i Srbi stvarno svi žive u jednoj državi.pizzon wrote:zapad zna da ih putin samo ceka da krenu na srpsku, time i srbiju.
nato je trenutno u losem polozaju kada se radi o agresiji na srpsku
prvo, nemaju podrsku sopstvenog naroda da zbog bosnjaka i siptara
napadaju srbiju. nastao bi ozbiljan problem, srbija bi mogla da uz
saglasnost rusije prihvati odbranu srpske.
saglasnot u smislu zastite od nato vazdusnih udara, i zatvranja
vazdusnog prostra u korist bosnjaka, i hrvata ako se prikljuce.
Ti ćeš nama povlačiti crtu? Pa niste ju mogli povući 91. kako ćete danas? Ne preskači praksitene, čovječe.pizzon wrote:samo ako predjete crtu !
Sad će kolerik doći baciti koji sendvič i skaj koluRegoč wrote:Ti ćeš nama povlačiti crtu? Pa niste ju mogli povući 91. kako ćete danas? Ne preskači praksitene, čovječe.pizzon wrote:samo ako predjete crtu !
Guest- Guest
Za njega je suvi kruv i bimbo-kola, ništa više.tre911 wrote:Sad će kolerik doći baciti koji sendvič i skaj koluRegoč wrote:Ti ćeš nama povlačiti crtu? Pa niste ju mogli povući 91. kako ćete danas? Ne preskači praksitene, čovječe.pizzon wrote:samo ako predjete crtu !
kako ste okrutni, pa dajte čovjeku da se najede, zaslužio je, treba moći napisati ovoliko gluposti
Guest- Guest
Dobro je i dobio s obzirom da ti petlja oko gaćica. Mogo je i metak progutat, a ne koru kruva.Noor wrote:kako ste okrutni, pa dajte čovjeku da se najede, zaslužio je, treba moći napisati ovoliko gluposti
Onda malo srdelica mada mislim da mu ni ulješura ne bi pomogla :)Noor wrote:kako ste okrutni, pa dajte čovjeku da se najede, zaslužio je, treba moći napisati ovoliko gluposti
Guest- Guest
Regoč wrote:Dobro je i dobio s obzirom da ti petlja oko gaćica. Mogo je i metak progutat, a ne koru kruva.Noor wrote:kako ste okrutni, pa dajte čovjeku da se najede, zaslužio je, treba moći napisati ovoliko gluposti
stigne i to
jel nije jučer rekao da sanja da me zarobljava
Guest- Guest
Sad će on marš na Drinu pa preko Drine u obranu Srbske na Unu. A mi već započeli agresiju na Priedor. Moguće je da sam ja već tamo samo mi nitko nije javio.Noor wrote:Regoč wrote:Dobro je i dobio s obzirom da ti petlja oko gaćica. Mogo je i metak progutat, a ne koru kruva.Noor wrote:kako ste okrutni, pa dajte čovjeku da se najede, zaslužio je, treba moći napisati ovoliko gluposti
stigne i to
Sanjao je, a kad se probudio je plakao.Noor wrote:Regoč wrote:Dobro je i dobio s obzirom da ti petlja oko gaćica. Mogo je i metak progutat, a ne koru kruva.Noor wrote:kako ste okrutni, pa dajte čovjeku da se najede, zaslužio je, treba moći napisati ovoliko gluposti
stigne i to
tre911 wrote:Onda malo srdelica mada mislim da mu ni ulješura ne bi pomogla :)Noor wrote:kako ste okrutni, pa dajte čovjeku da se najede, zaslužio je, treba moći napisati ovoliko gluposti
Guest- Guest
Regoč wrote:Sanjao je, a kad se probudio je plakao.Noor wrote:Regoč wrote:Dobro je i dobio s obzirom da ti petlja oko gaćica. Mogo je i metak progutat, a ne koru kruva.Noor wrote:kako ste okrutni, pa dajte čovjeku da se najede, zaslužio je, treba moći napisati ovoliko gluposti
stigne i to
..i piškio :D
Guest- Guest
Noor wrote:Regoč wrote:Sanjao je, a kad se probudio je plakao.Noor wrote:Regoč wrote:Dobro je i dobio s obzirom da ti petlja oko gaćica. Mogo je i metak progutat, a ne koru kruva.Noor wrote:kako ste okrutni, pa dajte čovjeku da se najede, zaslužio je, treba moći napisati ovoliko gluposti
stigne i to
Guest- Guest
Kad smo bili klinci pa kad bismo iz obiesti plakali rekli bi nam "plači, plači, manje ćeš piškit".Noor wrote:Regoč wrote:Sanjao je, a kad se probudio je plakao.Noor wrote:Regoč wrote:Dobro je i dobio s obzirom da ti petlja oko gaćica. Mogo je i metak progutat, a ne koru kruva.Noor wrote:kako ste okrutni, pa dajte čovjeku da se najede, zaslužio je, treba moći napisati ovoliko gluposti
stigne i to
tre911 wrote:Noor wrote:Regoč wrote:Sanjao je, a kad se probudio je plakao.Noor wrote:Regoč wrote:
Dobro je i dobio s obzirom da ti petlja oko gaćica. Mogo je i metak progutat, a ne koru kruva.
stigne i to
(sutra sam nadrapala )
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbija stisce cvrge Rusiji a Putko se ceslja!Srbija nece podrzati ruske referendume
» I Srbija se buni,Vulin:Srbija ne može primiti neograničen broj izbjeglica i neće biti prihvatni centar'
» Srbija i Srpska neće ući u NATO
» Srbija se saginjati neće...OJXAAA...
» Srbija vise nece suditi Hrvatima?
» I Srbija se buni,Vulin:Srbija ne može primiti neograničen broj izbjeglica i neće biti prihvatni centar'
» Srbija i Srpska neće ući u NATO
» Srbija se saginjati neće...OJXAAA...
» Srbija vise nece suditi Hrvatima?
Page 3 of 4