počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 36
Page 32 of 36 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Re: počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
i opet kurac. odkada sam kurca od igrača proglasio kurcem, a ima valjda godinu ili dvije, frajer je zabio brat bratu 100 golova. od tog proglašenja ga je krenulo i zato bi mi kurac od igrača trebao dati kakav postotakmuckodjubre wrote:A poljaci u 95. za pobjedu,a imali su od 30. igraca vise
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
a jesi demo vidio da je u nedjelju i Alah bio velik i milostiv.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Napuši se kurčine kretenčino debilna sa pola mozga. Ti diplomirao? LOOOOOL Pa ti si toliko retardiran da ne bi znao proći kroz vrata od zgrade fakulteta. A fakultetsku diplomu nisi vidio ni na TV-u, niti znaš kako to izgleda.Tommy Ramone wrote:scorpion wrote:Ne znaš ti ništa glupane retardirani. U bosni se diploma kupi? Kakav debil i moron moraš bit za ovakvu kretensku izjavu?! Koliko je diploma kupljeno u Zagrebu?Tommy Ramone wrote:Znam da se u Bosni diploma kupi za šaku eura, ali ti si i za to preglup. U Zagrebu te nebi pustili ni da prođeš kroz vrata faksa. Zato, ne laži, nemaš ti nikakav faks završen niti ćeš ga imat. I prestani srat o stvarima o kojima pojma nemaš. Ionako si polu turčin, pa tebi nek bude isti jezik za sve. U Hrvatskoj se govori hrvatskim jezikom za koji su se u povijesti mnogi ljudi mukom izborili. Ali ti o tome nemaš pojma jer imaš od škole samo čitanku i glup si ko sto kuraca.
U ostalom šta ja fakultetski obrazovan imam pričat sa čovjekom koji je jedva i osnovnu školu završio? Idi pokrij se dekom fosilu neobrazovani
Slušaj me majmune nepismeni, zadnji put ti se obraćam jer si idiot i ne isplati se s tobom raspravljati. Toliko puta si dokazao kako si glup tako da tvoja priča o nekakvoj diplomi zvuči ko teški SF. Tamo gdje sam ja diplomirao tebe nebi pustili ni da WC čistiš kad bi vidjeli stupanj tvoje retardacije. Lažeš ko pas, nedugo si pričao jedno, sad pričaš drugo. Ti si toliko glup da nebi u Mostaru znao ni kupit diplomu da ti je neko nagura u šupak.
Debilu retardirani.
A što se tiče fakulteta gdje sam ja diplomirao, tu su predavali profesori sa zagrebačkog sveučilišta (Zdravko Tomac, Miroslav Tuđman, Lidija Čehulić Vukadinović, Zoran Šučur...), tako da si dobio još jednu šamarčinu konjino oronula. IQ ti je u razini prosjećne temperature Aljaske u proljeće. Pokrij se dekom glupsone i stavi leda na obraze.
Kurčite se bez veze. Fakultetska diploma ne mora značiti ništa (btw. imam je i ja). Možda si samo bija uporan,a da ni nemaš neke velike sposobnosti, znanja, pameti i sveg ostalog. Kako bilo, da se nisam odlučija na faks (šta je i slučajno ispalo) nebi sebe smatra ništa manje vrijednim ni pametnijim. Ima ljudi koji nisu nikad ni išli na faks, a imaju mudrosti, pameti i znanja više nego večina koji su faks završili... Tako da, glupe su te neke priče ja imam faks pa sam sad netko i nešto...
Guest- Guest
Tko je šta o tome rekao? Diploma ne znači da si pametan, nego da si obrazovan. A ovo se pokrenulo zbog priče o srpskom i hrvatskom jeziku. Da je nekad u životu pročitao neku knjigu, možda bi nešto u životu i znaoamper1950 wrote:Kurčite se bez veze. Fakultetska diploma ne mora značiti ništa (btw. imam je i ja). Možda si samo bija uporan,a da ni nemaš neke velike sposobnosti, znanja, pameti i sveg ostalog. Kako bilo, da se nisam odlučija na faks (šta je i slučajno ispalo) nebi sebe smatra ništa manje vrijednim ni pametnijim. Ima ljudi koji nisu nikad ni išli na faks, a imaju mudrosti, pameti i znanja više nego večina koji su faks završili... Tako da, glupe su te neke priče ja imam faks pa sam sad netko i nešto...
Ne znam sto ste se uspjenili ..svi znate da je mocni majmun kralj zivotinja najuzvisenije i bogomdano najpametnije bice ovog pdfa^^
Ne se nervirati ... uz dužno poštovanje lingvistima ... naveo sam primjer dva jezika, koji se razumiju, a zovu drugačije. Tako i ovi sa ovog prostora ... razumiju se, ali nisu isti! Istina je negdje na sredini ...scorpion wrote:Kakve to veze ima? Jel se u Njemačkoj i Austriji priča isti jezik? Priča! Jel mogu kanađani nazvat svoj jezik kanadski? Mogu! Jel onda to neki drugi jezik i više nije engleski?sat2 wrote:Da li ti je poznato da li Austrijanci u školi uče Njemački ili Austrijski jezik?scorpion wrote:Kakvi glupani su na ovom forumu za ne povjerovat. Kome tominjo da šta objasnim, kad vam pola mozga uopće ne funkcionira? Pitam se ponekad koliko vas je uopće završilo školu ovdje
sat2-
2015-09-28
Pantalone ili hlače ... nije isto, ali razumijem ...
sat2-
2015-09-28
scorpion wrote:Tko je šta o tome rekao? Diploma ne znači da si pametan, nego da si obrazovan. A ovo se pokrenulo zbog priče o srpskom i hrvatskom jeziku. Da je nekad u životu pročitao neku knjigu, možda bi nešto u životu i znaoamper1950 wrote:Kurčite se bez veze. Fakultetska diploma ne mora značiti ništa (btw. imam je i ja). Možda si samo bija uporan,a da ni nemaš neke velike sposobnosti, znanja, pameti i sveg ostalog. Kako bilo, da se nisam odlučija na faks (šta je i slučajno ispalo) nebi sebe smatra ništa manje vrijednim ni pametnijim. Ima ljudi koji nisu nikad ni išli na faks, a imaju mudrosti, pameti i znanja više nego večina koji su faks završili... Tako da, glupe su te neke priče ja imam faks pa sam sad netko i nešto...
Serem ti se na tvoje obrazovanje i gore navedene likove kad si retardiran i ne znaš tri suvisle rečenice sastaviti, njihovim spominjanjem samo dodatno potvrđuješ koliko si glup. Tko god je ikad pročitao par tvojih postova jasno mu je o kakvom se debilu radi. Ti ispadneš glup kad se priča o nogometu, a da počnemo o težim temama eksplodiralo bi ti tih nekoliko stanica u tikvi koje nazivaš mozgom. Žao mi je što nisi rođen u vrijeme Hitlera na kojeg toliko svršavaš (još jedan dokaz retardacije) jer bi te sigurno sterilizirali ko šugavu đukelu da ne zagađuješ naciju.
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:doktor škorpija
darth_vader-
2014-04-17
End1899 wrote:ne možeš ne voljet ovaj forum
Ae...
darth_vader-
2014-04-17
Ne znam čemu uopće takva rasprava tu na ovoj temi i na ovom dijelu foruma.scorpion wrote:A ovo se pokrenulo zbog priče o srpskom i hrvatskom jeziku.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/f11-knjizevnost-i-jezik
Guest- Guest
Ne želim uopće o tome raspravljat. Samo sam spomenuo, a onda se ovaj debil napalio. Bože sačuvajamper1950 wrote:Ne znam čemu uopće takva rasprava tu na ovoj temi i na ovom dijelu foruma.scorpion wrote:A ovo se pokrenulo zbog priče o srpskom i hrvatskom jeziku.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/f11-knjizevnost-i-jezik
tominjo69 je u kriznim godinama čovjek više ne može jebat otuda frustracije, a još je k tome fan luzerpoola, a škorpija je prirodno glup ko kurac
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nisam lingvist, ali logičkim razmišljanjem to je isti jezik. Razlika je jedino u slengu. Savršeno se razumijemo i ne znam šta tu nekome nije jasno? Pa jesu i na međunarodnom sudu u Haagu objasnili zbog proseravanja da ne priznaju razlike između tih jezika?sat2 wrote:Ne se nervirati ... uz dužno poštovanje lingvistima ... naveo sam primjer dva jezika, koji se razumiju, a zovu drugačije. Tako i ovi sa ovog prostora ... razumiju se, ali nisu isti! Istina je negdje na sredini ...scorpion wrote:Kakve to veze ima? Jel se u Njemačkoj i Austriji priča isti jezik? Priča! Jel mogu kanađani nazvat svoj jezik kanadski? Mogu! Jel onda to neki drugi jezik i više nije engleski?sat2 wrote:Da li ti je poznato da li Austrijanci u školi uče Njemački ili Austrijski jezik?scorpion wrote:Kakvi glupani su na ovom forumu za ne povjerovat. Kome tominjo da šta objasnim, kad vam pola mozga uopće ne funkcionira? Pitam se ponekad koliko vas je uopće završilo školu ovdje
Nisam ni razmišljao o tome, dok se jedan profesor nije dotakao te teme i onda sam razmislio i shvatio da je u pravu.
Last edited by scorpion on 12/10/2016, 12:53; edited 1 time in total
Jest da si kreten, ali opet me znaš nasmijatEnd1899 wrote:tominjo69 je u kriznim godinama čovjek više ne može jebat otuda frustracije, a još je k tome fan luzerpoola, a škorpija je prirodno glup ko kurac
scorpion wrote:Jest da si kreten, ali opet me znaš nasmijatEnd1899 wrote:tominjo69 je u kriznim godinama čovjek više ne može jebat otuda frustracije, a još je k tome fan luzerpoola, a škorpija je prirodno glup ko kurac
Koji car, čovjek ti napiše da si prirodno GKK i tebi je to smiješno. Još jedan dokaz.
Guest- Guest
End1899 wrote:tominjo69 je u kriznim godinama čovjek više ne može jebat otuda frustracije, a još je k tome fan luzerpoola, a škorpija je prirodno glup ko kurac
Zanimljivo, tvoja keva se nije žalila. Naprotiv.
Guest- Guest
GKK. Nema drugog objašnjenja.scorpion wrote:Razlika je jedino u slengu.sat2 wrote:Ne se nervirati ... uz dužno poštovanje lingvistima ... naveo sam primjer dva jezika, koji se razumiju, a zovu drugačije. Tako i ovi sa ovog prostora ... razumiju se, ali nisu isti! Istina je negdje na sredini ...scorpion wrote:Kakve to veze ima? Jel se u Njemačkoj i Austriji priča isti jezik? Priča! Jel mogu kanađani nazvat svoj jezik kanadski? Mogu! Jel onda to neki drugi jezik i više nije engleski?sat2 wrote:Da li ti je poznato da li Austrijanci u školi uče Njemački ili Austrijski jezik?scorpion wrote:Kakvi glupani su na ovom forumu za ne povjerovat. Kome tominjo da šta objasnim, kad vam pola mozga uopće ne funkcionira? Pitam se ponekad koliko vas je uopće završilo školu ovdje
Guest- Guest
kakva razina samozavaravanja vlada na ovom forumu bože hvala ti što sam tako pametan i moćan
bafalo wrote:bože hvala ti što sam tako pametan i moćan
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Page 32 of 36 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 36