počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 36
Page 27 of 36 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 31 ... 36
Re: počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
[size=36]NEZAUSTAVLJIVO TRPA: Mandžukić se približio Eduardu i sustigao Ronalda, Müllera i Lewandowskog[/size]
Brazilcu s hrvatskom putovnicom trebale su 64 utakmice da postigne 29 pogodaka, a konto s golovima Mandžukić je napunio s njih 28 u 72. susretu za nacionalnu momčad. Vodeći i teško dostižni i dalje je aktualni predsjednik Hrvatskog nogometnog savezaDavor Šuker, strijelac 45 pogodaka u 69 odigranih utakmica.
Brazilcu s hrvatskom putovnicom trebale su 64 utakmice da postigne 29 pogodaka, a konto s golovima Mandžukić je napunio s njih 28 u 72. susretu za nacionalnu momčad. Vodeći i teško dostižni i dalje je aktualni predsjednik Hrvatskog nogometnog savezaDavor Šuker, strijelac 45 pogodaka u 69 odigranih utakmica.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
scorpion wrote:Jesi glup ili šta? Mogao si napisat prije da uplatim na to, a ne kad je sve počeloZiil Los Dii ! wrote:??scorpion wrote:Klošaru, mogao si prije napisat te sigurice tenisa i rukometa. Puši kuracZiil Los Dii ! wrote:Boze kakvi pokloni danas
Cmurray vs grigorije kec 1.25
Finska vs Dinamo duja 1.50
Pick szeged - kielce duja 2.00
Boze zasto nemam kucu da ju uplatim...
Pff mislio sam da su svi to danas vidjeli u ponudi
O jebote yggdrassil ^^
Olaffur,valor , gunnar i ekipa jebu osmanlije^^
islanđani vode protiv srpskih predakaZiil Los Dii ! wrote:O jebote yggdrassil ^^
2014-04-15
ajde turski potomci vode protiv austrijanaca
Ma boli me uvo..
Cekam jos da " spanci u spanskom selu naguze siptare"
Cekam jos da " spanci u spanskom selu naguze siptare"
Isse digici su bogovi provlacenja ^^
Mandžo našamarao kriticare i fince a sad i cibona makedonce u 2 produzrtka...mladi žižić klasa veliki talenat pod kosem 37p i 20s
2014-04-15
talijani makedoncima dali lažnu nadu. broj mrzitelja povećava se iz susreta u susret nema koga nisu našamarali.
Guest- Guest
mandžo, c.ronaldo, muller, bože kakva utrka tko će prvi stići do moskve
Guest- Guest
i srbi nekog uspijeli pobjedit u najsmiješnijoj kvalifikacijskoj skupini za svjetsko prvenstvo. no opet su se zeznuli jer samo prvi ide dalje, drugi u nokaut fazu.
Guest- Guest
gledao sa srbe i austrijance i ovi zadnji su ih stisli ko zadnje pizdurine. a dam se kladit da je arnautović bojkotirao tekmu, sjebo je sve što je mogao
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
operw wrote:mandžo, c.ronaldo, muller, bože kakva utrka tko će prvi stići do moskve
2015-08-19
kramarić opet bez gola, duje je u 15 minuta s temperaturom više napravio nego krama u 2 utakmice
2015-08-19
operw wrote:talijani makedoncima dali lažnu nadu. broj mrzitelja povećava se iz susreta u susret nema koga nisu našamarali.
Ne znam tko moze taj stil mrziti...desetljecima ga njeguju ...svaki pravi nogometni znalac ce to cijeniti
operw wrote:i srbi nekog uspijeli pobjedit u najsmiješnijoj kvalifikacijskoj skupini za svjetsko prvenstvo. no opet su se zeznuli jer samo prvi ide dalje, drugi u nokaut fazu.
To ti je skupina smrti
Kad srbijanci pocnu pucati po svojima ^^
kuracodigraca wrote:gledao sa srbe i austrijance i ovi zadnji su ih stisli ko zadnje pizdurine. a dam se kladit da je arnautović bojkotirao tekmu, sjebo je sve što je mogao
kme kme kmeeee
Guest- Guest
muckodjubre wrote:ajde turski potomci vode protiv austrijanaca
ajde, srpski potomci dobili finsku i nasamarili pleme sa juga...
Guest- Guest
puca mitar kao gavrilo princip...
zanimljiva utakmica, sva sreca pa su mitar i tadic uradili vise u napadu nego sto su milivojevic, bankela i mitrovic kiksirali pozadi. austrijanci su ni iz cega dali 2 gola, s tim sto je drugi gol bio cist ofsajd. tragikomicno je da igramo zatvoreno, a u prve 3 utakmice smo dali 8 golova, a primili 4. ne znam ko gura fejsu i milivojevica, to je ubedljivo najgori tandem zadnjih veznih na svetu. ajde fejsa, decko barem u fazi odbrane odlicno igra, dok je milivojevic tragican i napred i nazad. bane, svaka mu cast na karijeri i svemu sto je uradio u reprezentaciji, ali mislim da mu se treba zahvaliti. puno vise kvari nego sto doprinosi.
a tadic, kakva je to klasa od igraca. prve 3 utakmice-3 gola i 5 asistencija, sto znaci da je od 8 golova reprezentacije u kvalifikacijama svaki ili namestio ili dao.
i najjaci utisak kako ceo stadion arnautovicu skandira: marko srbine, marko srbine...
zanimljiva utakmica, sva sreca pa su mitar i tadic uradili vise u napadu nego sto su milivojevic, bankela i mitrovic kiksirali pozadi. austrijanci su ni iz cega dali 2 gola, s tim sto je drugi gol bio cist ofsajd. tragikomicno je da igramo zatvoreno, a u prve 3 utakmice smo dali 8 golova, a primili 4. ne znam ko gura fejsu i milivojevica, to je ubedljivo najgori tandem zadnjih veznih na svetu. ajde fejsa, decko barem u fazi odbrane odlicno igra, dok je milivojevic tragican i napred i nazad. bane, svaka mu cast na karijeri i svemu sto je uradio u reprezentaciji, ali mislim da mu se treba zahvaliti. puno vise kvari nego sto doprinosi.
a tadic, kakva je to klasa od igraca. prve 3 utakmice-3 gola i 5 asistencija, sto znaci da je od 8 golova reprezentacije u kvalifikacijama svaki ili namestio ili dao.
i najjaci utisak kako ceo stadion arnautovicu skandira: marko srbine, marko srbine...
Guest- Guest
jedini mitrović kojeg ja znam igra u hr. ista stvar sa bogdanovićem u košarci. hrvatska izbaci klasu i odma srbija brže-bolje jeftinu kopiju
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 36