počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 36
Page 3 of 36 • 1, 2, 3, 4 ... 19 ... 36
Re: počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
Naime, odmah ispod ponude za utakmicu Hrvatske i Turske stoji tip prema kojem igraju reprezentacije Finske i reprezentacije koja se po njima zove ''Kosovo je Srbija.''
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Dio navijača Italije počeo je zviždati francuskoj himni, no Buffon je to odlučio prekinuti tako što je krenuo pljeskati. Uskoro su isto učinili i njegovi suigrači, a zatim i gotovo cijeli stadion.
Najdepresivniji vikendi su kad su ove smijesne reprezentacije, daj ugasite te kvalifikacije
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Najdepresivniji vikendi su kad su ove smijesne reprezentacije, daj ugasite te kvalifikacije
Ukrajinci će Kosovo ugostiti u Bugarskoj jer ga nisu priznali
POMUTNJA U NAŠOJ SKUPINI Najmanje tri utakmice odigrat će se bez gledatelja, a još šest na neutralnom terenu nakon što je Ukrajina morala prebaciti ogled protiv Kosova izvan svog teritorija
Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. između Ukrajine i Kosova 9. listopada odigrat će se u Bugarskoj, izvještavaju ukrajinski mediji u nedjelju.
Naime, tamošnje Ministarstvo vanjskih poslova naredilo je da se spomenuta utakmica odigra na neutralnom terenu jer službeni Kijev nije priznao neovisnost Kosova, koje je u svibnju primljeno u punopravno članstvo Fife.
Ukrajina i Kosovo natječu se u našoj kvalifikacijskoj skupini I koja je bogata kuriozitetima oko domaćinstava. Hrvatska će dvije domaće utakmice (Turska u ponedjeljak i Island 12. listopada) odigrati bez publike zbog problema s navijačima, isto slijedi i Ukrajini protiv Islanda u ponedjeljak, a Kosovo će zbog neadekvatne infrastrukture biti domaćin u Skadru u Albaniji.
Kosovari još uvijek čekaju rješenje Fife oko dozvole nastupa igračima koji su nastupali za druge reprezentacije prije primanja Kosova u Fifu, Valona Berishe (Norveška), Albana Mehe, Herolinda Shale, Milota Rashice i Lokomotivina Amira Rrahmanija, koji su ubilježili nastupe za selekciju Albanije.
Nova zvijezda Arsenala Granit Xhaka požalio se da mu Fifa ne dopušta nastup za Kosovo jer je nastupao za Švicarsku na Euru, nakon što je Kosovo primljeno u Fifu, a isti je razlog onemogućio i Xherdana Shaqirija te Valona Behramija. Zanimljiva je, pak, situacija s Valonom Berishom koji je odlučio promijeniti nacionalni dres, dok mu je brat Veton ostao vjeran Norveškoj.
http://www.24sata.hr/sport/ukrajinci-ce-kosovo-ugostiti-u-bugarskoj-jer-ga-nisu-priznali-489762
POMUTNJA U NAŠOJ SKUPINI Najmanje tri utakmice odigrat će se bez gledatelja, a još šest na neutralnom terenu nakon što je Ukrajina morala prebaciti ogled protiv Kosova izvan svog teritorija
Kvalifikacijska utakmica za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. između Ukrajine i Kosova 9. listopada odigrat će se u Bugarskoj, izvještavaju ukrajinski mediji u nedjelju.
Naime, tamošnje Ministarstvo vanjskih poslova naredilo je da se spomenuta utakmica odigra na neutralnom terenu jer službeni Kijev nije priznao neovisnost Kosova, koje je u svibnju primljeno u punopravno članstvo Fife.
Ukrajina i Kosovo natječu se u našoj kvalifikacijskoj skupini I koja je bogata kuriozitetima oko domaćinstava. Hrvatska će dvije domaće utakmice (Turska u ponedjeljak i Island 12. listopada) odigrati bez publike zbog problema s navijačima, isto slijedi i Ukrajini protiv Islanda u ponedjeljak, a Kosovo će zbog neadekvatne infrastrukture biti domaćin u Skadru u Albaniji.
Kosovari još uvijek čekaju rješenje Fife oko dozvole nastupa igračima koji su nastupali za druge reprezentacije prije primanja Kosova u Fifu, Valona Berishe (Norveška), Albana Mehe, Herolinda Shale, Milota Rashice i Lokomotivina Amira Rrahmanija, koji su ubilježili nastupe za selekciju Albanije.
Nova zvijezda Arsenala Granit Xhaka požalio se da mu Fifa ne dopušta nastup za Kosovo jer je nastupao za Švicarsku na Euru, nakon što je Kosovo primljeno u Fifu, a isti je razlog onemogućio i Xherdana Shaqirija te Valona Behramija. Zanimljiva je, pak, situacija s Valonom Berishom koji je odlučio promijeniti nacionalni dres, dok mu je brat Veton ostao vjeran Norveškoj.
http://www.24sata.hr/sport/ukrajinci-ce-kosovo-ugostiti-u-bugarskoj-jer-ga-nisu-priznali-489762
jebo im bog majku siptarsku
Guest- Guest
Ne psuji Boga, keru pravoslavni!
pusi mi kurac, poturice...
Guest- Guest
hrvatska turska
3:0
pjaca
modrić
i mandžo za kraj
3:0
pjaca
modrić
i mandžo za kraj
Guest- Guest
kako će plakat danas mali turčin škorpija
End- Posts : 21177
2015-08-25
2015-08-25
balije iz komšiluka već pripremaju zastave i podmazuju trube na golfovima 1. to im je vrhunac života ako turska dobije
i otraga na bunkeru obavezno jagermeister logo ili rolling stones
2015-08-25
HR ima više nastupa na SP nego sve ove ekipe iz naše grupe zajedno
rajkovic dominacija...
Guest- Guest
ajmo ustase, odgirao sam kec na vas...
Guest- Guest
ako nastave ovako mlako bez agresive teško će do 3 boda
island 0:1, 4.80 kvota-kakav poklon...
Guest- Guest
šta promaši pjaca
puši kurac mandžo kakav klošar jebem mu sve daj kalinića
najveca neznalica u istoriji.
Guest- Guest
Page 3 of 36 • 1, 2, 3, 4 ... 19 ... 36
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 36