Ja sam Mađar majkemi...i to sve lepo u grad
Page 1 of 1
Ja sam Mađar majkemi...i to sve lepo u grad
http://www.jutarnji.hr/izbori2016/izborne-vijesti-2016/u-baranji-uoci-izbora-masovno-mijenjaju-nacionalnost-upisite-se-kao-madar-dobit-cete-200-kn/4661633/
Guest- Guest
Re: Ja sam Mađar majkemi...i to sve lepo u grad
Veljko Kajtazi, saborski zastupnik romske nacionalne manjine, zavapio je prošloga vikenda u Belom Manastiru da mu se biračko tijelo u Baranji osipa i navodno prodaje za šaku kuna. Čine to, rekao je, tako da u uredima državne uprave mijenjaju nacionalnost iz romske u mađarsku.
- Informacije s terena govore da u nekim mjestima u Baranji dolazi do masovne promjene nacionalnosti, tako da Romi postaju Mađari. O razlozima mogu samo nagađati i pretpostavljati da to čine zbog nečijih obećanja ili za mizerne novčane iznose - požalio se Veljko Kajtazi, koji je svojim sunarodnjacima poručio da to ne čine, jer vjeruje da nisu svjesni kako time gube prava koja Romi ostvaruju kroz nacionalni program, pa tako i ono za sudjelovanje u javnim radovima. Ovakve pojave osudili su i Šandor Juhas (SMU) i Robert Jankovics (DZMH) kao suparnici na izborima iz kvote mađarske nacionalne manjine, kao i Duško Kostić iz romske nacionalne manjine. Svi su najavili da će tražiti odgovore od mjerodavnih i pokretanje istrage.
:)
- Informacije s terena govore da u nekim mjestima u Baranji dolazi do masovne promjene nacionalnosti, tako da Romi postaju Mađari. O razlozima mogu samo nagađati i pretpostavljati da to čine zbog nečijih obećanja ili za mizerne novčane iznose - požalio se Veljko Kajtazi, koji je svojim sunarodnjacima poručio da to ne čine, jer vjeruje da nisu svjesni kako time gube prava koja Romi ostvaruju kroz nacionalni program, pa tako i ono za sudjelovanje u javnim radovima. Ovakve pojave osudili su i Šandor Juhas (SMU) i Robert Jankovics (DZMH) kao suparnici na izborima iz kvote mađarske nacionalne manjine, kao i Duško Kostić iz romske nacionalne manjine. Svi su najavili da će tražiti odgovore od mjerodavnih i pokretanje istrage.
:)
Guest- Guest
Koji je taj?kofein wrote:Poštenje mi se nalazi u predjelu gronika
Guest- Guest
Robert Jankovics Demokr. zajednica Mađara Hrvatske. Četvrti put pokušava u Sabor, ali ne ide pa ne ide . Sad je pokušao uz pomoć tajnog sastojka :D
Guest- Guest
Pogledajte bolje one Desimire.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Izvin'te, zaboravila sam da nisam uBosni, neću više majkemi :)
» mađar otvoreno svojata Hrvatsku
» Novi komandat NATO u BiH stupio na dužnost ; Mađar zamjenjuje Amerikanku
» Mađar na humanitarnoj aukciji kupio tri hrvatska dresa za skoro 7000 eura
» Plenkovic : Nama je baš lepo
» mađar otvoreno svojata Hrvatsku
» Novi komandat NATO u BiH stupio na dužnost ; Mađar zamjenjuje Amerikanku
» Mađar na humanitarnoj aukciji kupio tri hrvatska dresa za skoro 7000 eura
» Plenkovic : Nama je baš lepo
Page 1 of 1