Što trenutno nosite?
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Što trenutno nosite?
ma nemam ja sta krit, nemas brige
to nije dokaz za nista osim da imam svoje misljenje
a svetac je bezobrazan, ta njegova tema jest jadna, ne zato sto on ima fetis nego zato sto forsira uvijek nesto kontra, samo da poklopi druge
necu javno o nekim stvarima, ako te sta zanima, pitaj na pp ako hoces
a svetac je bezobrazan, ta njegova tema jest jadna, ne zato sto on ima fetis nego zato sto forsira uvijek nesto kontra, samo da poklopi druge
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
betty.boop wrote:ma nemam ja sta krit, nemas brige
Pliz ne izvlači se na Svečevu provokativnost meni se nemaš šta opravdavat.
Tebe sam pitala za tvoju pristranost tvoje ruganje je bilo u najmanju ruku nepristojno. Ne trebaju mi na pp detalji ucviljenih cura koje su si ga željele za po doma a on izgubio njihov broj ili adresu, to mene uopće ne zanima. Nisam mu mama da ga šibom po guzi (iako ne bi bilo loše )
Bettyka, ne vidiš svoju pristranost, nisam tu da te uvjeravam. Odok srećo vanka
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:betty.boop wrote:ma nemam ja sta krit, nemas brige
Tebe sam pitala za tvoju pristranost tvoje ruganje je bilo u najmanju ruku nepristojno. Ne trebaju mi na pp detalji ucviljenih cura koje su si ga željele za po doma a on izgubio njihov broj ili adresu, to mene uopće ne zanima. Nisam mu mama da ga šibom po guzi (iako ne bi bilo loše )
ma nek si ti meni rekla !
sorry, ali uzimam te ozbiljno otprilike ko i njega ... aj zdrao
betty.boop-
2015-01-23
Zagy wrote:Kako bajna djeva brani svih palog viteza...
Zna se on branit sam, već viđeno i potvrđeno.
Guest- Guest
Zagy wrote:Znaci ona admin mora uvijek neutralna?
Gdje je tu zabava?!
Da, bilo bi dobro da je uvijek neutralna i ispravna. A ne da nekom drži štangu u pljuvanju.
Zabave uvijek ima! Pa čak i na temi o svlačenju/oblačenju
Guest- Guest
betty.boop wrote:dzepna_venera wrote:betty.boop wrote:ma nemam ja sta krit, nemas brige
ma nek si ti meni rekla !
sorry, ali uzimam te ozbiljno otprilike ko i njega ... aj zdrao
Da, baš tako ozbiljno ne shvaćaš ni svoje adminske ovlasti!
šah-mat
Guest- Guest
Znam da zna...ali i ti ga braniš...;)dzepna_venera wrote:Zagy wrote:Kako bajna djeva brani svih palog viteza...
Mislim da ti boliš buntovnike i otpadnike...ali takve osobe samo vuku dolje...ne mogu to s tobom povezati,ne znam...
Ali pustimo to dalje....
Da je admin placen posao pa ajd...ovako,trla baba lan....
Guest- Guest
Zagy wrote:
nije bitno placen ili ne, treba se 'obavljat' kako spada
ali izgleda da dzepna nije bila tu kad nam je skoro pogasilo forum zbog jedne teme, na sto je svetac odmah burno reagirao postavljajuci onu sa stopalima
jadno, da, ali ne i dovoljno za ban
betty.boop-
2015-01-23
napravit cemo mi revoluciju, samo cekaj ...
betty.boop-
2015-01-23
Zagy wrote:Znam da zna...ali i ti ga braniš...;)dzepna_venera wrote:Zagy wrote:Kako bajna djeva brani svih palog viteza...
Mislim da ti boliš buntovnike i otpadnike...ali takve osobe samo vuku dolje...ne mogu to s tobom povezati,ne znam...
Ali pustimo to dalje....
Upravo obrnuto, Vitez je mene branio na njegovoj temi koja je zaključana zbog osobe koja je izvrijeđala mene. I svaka mu čast za to, za razliku od svih hrabrih koji su šutjeli.
Najviše cijenim one koji su svoji i koji imaju moooda biti svoji - unatoč tome što je lakše i ljepše prilagoditi se većini pa svirati k...cu.
Admin koji ne može bit nepristran nek bude forumaš, pa kaaj
Guest- Guest
betty.boop wrote:Zagy wrote:
nije bitno placen ili ne, treba se 'obavljat' kako spada
ali izgleda da dzepna nije bila tu kad nam je skoro pogasilo forum zbog jedne teme, na sto je svetac odmah burno reagirao postavljajuci onu sa stopalima
jadno, da, ali ne i dovoljno za ban
Kad nastane neki problem, on se riješi i više se ne spominje. Otkad sam tu, nabili ste mu to na nos pa najmanje sto puta.
Daj nek te Kic poduči riješi-pa ne spominji više sistemu. Kic zna.
Guest- Guest
ok nećemo sad tjerati mak na konac, ovo je tema o tome što lijepoga nosimo, a ako imamo neke pritužbe u vezi vođenja foruma molio bih da idu na pdf info nadalje.
kic wrote:ok nećemo sad tjerati mak na konac, ovo je tema o tome što lijepoga nosimo, a ako imamo neke pritužbe u vezi vođenja foruma molio bih da idu na pdf info nadalje.
Nosim pripijenu roza plavu trenirku imam blajhane pramenove, jel to ok
Guest- Guest
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Koji parfem danas nosite, i zašto.... ✨
» Kaos u Saboru:Umalo šora između Raspudića i Grbina!Marija Selak viče:'Nosite me van'
» Trenutno stanje
» Postoji 200.000 kostiju u ovoj zemlji i ovom gradu, neotkopanih i neotpevanih grobnica, a vi nosite i dalje zvezde petokrake
» veća prevara trenutno
» Kaos u Saboru:Umalo šora između Raspudića i Grbina!Marija Selak viče:'Nosite me van'
» Trenutno stanje
» Postoji 200.000 kostiju u ovoj zemlji i ovom gradu, neotkopanih i neotpevanih grobnica, a vi nosite i dalje zvezde petokrake
» veća prevara trenutno
Page 6 of 11