Počelo i u Zagrebu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Počelo i u Zagrebu
Gde je sad onaj Kolerik što je hteo po Beogradu da se kurči i juri migrante jer su Srbi pičke i ne mogu sami? Razbiše mu ispred kuće auto što mu tata kupio a on ni da pisne.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
catabbath-
2015-08-22
A kak ti ide turčenje? Uopće ne pratiš forumske modne trendove. Jedan je HASEveber wrote:potjeram cigane iz ulice, doduše više se ne pojavljuju nakon jedne intervencije, kamoli ne bi arapa, crnca ili sl.
(znam, šovinist, rasist, jokmultikulti, znam, znam )
Guest- Guest
Cigani su gospoda za neke "Hrvate".veber wrote:potjeram cigane iz ulice, doduše više se ne pojavljuju nakon jedne intervencije, kamoli ne bi arapa, crnca ili sl.
(znam, šovinist, rasist, jokmultikulti, znam, znam )
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
averzija i dalje...Eva wrote: A kak ti ide turčenje? Uopće ne pratiš forumske modne trendove. Jedan je HASE
2014-12-30
ma jok, PPR cijev da mačke ne idu nutra.
susjedova se priprema za mačju olimpijadu u plivanju.
susjedova se priprema za mačju olimpijadu u plivanju.
2014-12-30
Čudne mice koje vode vodu. A kad je zatvaranje sezone kupanja? Bu tulum?
Guest- Guest
je, čudne. pogotovo koriste stepenice. dok im se krznašce lagano smoči pa zaplivaju na kontra stranu i skoče direkt iz bazena...
zatvaranje je kada se muškima skupe jajca i žele pobjeć u trbuh.
što če reći krajem rujna početkom listopada, no za svaki slučaj do studenog je otvoren jer voda ostane na cca 20-22C ovisno o godini...
zatvaranje je kada se muškima skupe jajca i žele pobjeć u trbuh.
što če reći krajem rujna početkom listopada, no za svaki slučaj do studenog je otvoren jer voda ostane na cca 20-22C ovisno o godini...
2014-12-30
Javi na vrijeme da se izdepiliram. Kad dođu hladni dani puštam dlake da me griju.
Guest- Guest
znaš da te ne bum zvao. jedino ako dođeš s nekim koga sam ja pozvao.
2014-12-30
to nije uvjet jer pol nas muških ne bi mogi tranu.kic wrote:ides sa mnom, ali sredi noge jel' :^^
2014-12-30
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-vandali-nocas-u-zagrebu-zapalili-desetak-kontejnera-vatra-uhvatila-i-vrtic/916834.aspx
ZAGREBAČKI vatrogasci noćas su imali 13 intervencija kako bi gasili vatru u kontejnerima, a u jednom slučaju vatra se iz kontejnera proširila na obližnji vrtić.
"Pa ovo je bilo strašno, baš vandalizam, ne znam što bih drugo rekao. Samo smo išli s jednog kontejnera na drugi, sve na području Peščenice i Dubrave. Mi jesmo tu da gasimo požare, ali zašto ti vandali moraju paliti?", pita se vatrogasac s kojim smo razgovarali a koji ne može vjerovati da netko nađe zanimaciju u paljenju kontejnera.
Srećom, nije bilo žrtava, ali je zato oštećen dječji vrtić Duga. Izgorjela je izolacija koja je bila u zidu, nagorjela je nadstrešnica, oštećen je dio vanjske rasvjete, popucao jedan prozor, doznajemo.
Iz policije su nam potvrdili kako su dva požara bila na području Ferenščice, a više njih na području Peščenice te dva u Dubravi. Dodaju i kako šteta nije još utvrđena te da će više znati nakon obavljenog očevida.
"U četvrtak, 1. rujna oko 21 sat u Dubravi, Vile Velebita, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar veće količine glomaznog otpada koji je zahvatio zadnji branik i desnu stranu parkiranog osobnog automobila marke Fiat Punto zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci.", izvijestila je policija.
Često razbijaju prozore
Ispred vrtića se jutros čisti. Susjeda koja nije bila raspoložena za razgovor samo nam je kazala: "Ah, drogeraši, narkomani..:", te odmahnula rukom. Doznajemo i kako je vrtić često na meti vandala te da ih česti ujutro dočeka pokoji razbijeni prozor.
Za službene informacije te informacije o šteti uputili su nas na Grad Zagreb, koji je osnivač vrtića
ZAGREBAČKI vatrogasci noćas su imali 13 intervencija kako bi gasili vatru u kontejnerima, a u jednom slučaju vatra se iz kontejnera proširila na obližnji vrtić.
"Pa ovo je bilo strašno, baš vandalizam, ne znam što bih drugo rekao. Samo smo išli s jednog kontejnera na drugi, sve na području Peščenice i Dubrave. Mi jesmo tu da gasimo požare, ali zašto ti vandali moraju paliti?", pita se vatrogasac s kojim smo razgovarali a koji ne može vjerovati da netko nađe zanimaciju u paljenju kontejnera.
Srećom, nije bilo žrtava, ali je zato oštećen dječji vrtić Duga. Izgorjela je izolacija koja je bila u zidu, nagorjela je nadstrešnica, oštećen je dio vanjske rasvjete, popucao jedan prozor, doznajemo.
Iz policije su nam potvrdili kako su dva požara bila na području Ferenščice, a više njih na području Peščenice te dva u Dubravi. Dodaju i kako šteta nije još utvrđena te da će više znati nakon obavljenog očevida.
"U četvrtak, 1. rujna oko 21 sat u Dubravi, Vile Velebita, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar veće količine glomaznog otpada koji je zahvatio zadnji branik i desnu stranu parkiranog osobnog automobila marke Fiat Punto zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci.", izvijestila je policija.
Često razbijaju prozore
Ispred vrtića se jutros čisti. Susjeda koja nije bila raspoložena za razgovor samo nam je kazala: "Ah, drogeraši, narkomani..:", te odmahnula rukom. Doznajemo i kako je vrtić često na meti vandala te da ih česti ujutro dočeka pokoji razbijeni prozor.
Za službene informacije te informacije o šteti uputili su nas na Grad Zagreb, koji je osnivač vrtića
Guest- Guest
A zašto azilant šeta po Zagrebu, zašto nije u kavezu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ti si gora od mene...kaja_333 wrote:A zašto azilant šeta po Zagrebu, zašto nije u kavezu?
2014-12-30
:)veber wrote:ti si gora od mene...kaja_333 wrote:A zašto azilant šeta po Zagrebu, zašto nije u kavezu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber-
2014-12-30
ne motaj mi se oko kaje, šic...kic wrote:tranu? hranu? :/
(tra-nu, nutra? kuiš?)
2014-12-30
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» pocelo je u epizodi jel pocelo ? pocelo je !
» POČELO JE
» pocelo je
» POČELO JE ,,,,aj ti
» jel pocelo ? pocelo je....
» POČELO JE
» pocelo je
» POČELO JE ,,,,aj ti
» jel pocelo ? pocelo je....
Page 3 of 4