BAKIR BI DA KOMANDUJE VUČIĆU
Page 1 of 1
BAKIR BI DA KOMANDUJE VUČIĆU
BAKIR BI DA KOMANDUJE VUČIĆU: Sarajevo zahteva da Srbija zabrani referendum u Srpskoj?!Sarajevo nije zadovoljno današnjim stavom državnog vrha Srbije o referendumu u Republici Srpskoj i očekuje da Beograd "jasno zatraži neodržavanje referenduma"
tanjug 01. 09. 2016. 19:01
Svi mediji u BiH na udarnim mestima preneli su vest da Srbija nije podržala referendum u RS, ali ne spominju deo iz zajedničke izjave predsednika i premijera Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića da isto tako Srbija neće ni na koji način uticati na legitimne političke predstavnike Srba da promene svoj stav.
Iz Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića svejedno poručuju da je Srbija načinila dobar potez, ali ne i dovoljan.
tanjug 01. 09. 2016. 19:01
Svi mediji u BiH na udarnim mestima preneli su vest da Srbija nije podržala referendum u RS, ali ne spominju deo iz zajedničke izjave predsednika i premijera Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića da isto tako Srbija neće ni na koji način uticati na legitimne političke predstavnike Srba da promene svoj stav.
Iz Stranke demokratske akcije Bakira Izetbegovića svejedno poručuju da je Srbija načinila dobar potez, ali ne i dovoljan.
Guest- Guest
Re: BAKIR BI DA KOMANDUJE VUČIĆU
VUČIĆ I ČOVIĆ NAJAVILI SMIRIVANJE TENZIJA U REGIONU: Odnosi Srba i Hrvata vrlo brzo neće biti napeti
EOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa hrvatskim članom Predsedništva BiH, predsednikom Hrvatskog narodnog sabora BiH i predsednikom HDZ BiH Draganom Čovićem.
ma, pusti vucicu bh hrvate, nemoj da racunas na neku saradnju sa njima.
oni ce poslusati mileta i sl. " mozgove "
EOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa hrvatskim članom Predsedništva BiH, predsednikom Hrvatskog narodnog sabora BiH i predsednikom HDZ BiH Draganom Čovićem.
ma, pusti vucicu bh hrvate, nemoj da racunas na neku saradnju sa njima.
oni ce poslusati mileta i sl. " mozgove "
Guest- Guest
Nista Vucic, picousti je izdao Srpsku...
Sva sreća da je Dodo veća faca od njega i sve ce riješiti sam....a pizda iz begeja nek samo gledaju ;)
Sva sreća da je Dodo veća faca od njega i sve ce riješiti sam....a pizda iz begeja nek samo gledaju ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Nece Vučić kontra Putina.
naravno da neće....
igra na oštrici i dalje, vozi dok može...
Izjava mu je složena da dobije kredit od zapada a da ne blokira referendum.
Naravno, ljepše bi bilo daje podržao referendum, ovako je Dodu ostavio samog, sreća Dodo je samostalan lik otpočetka i ima leđa.
Još će njega Dodo jebati kad dođe vrijeme ali o tom potom.
2015-08-06
Ne znam .....znam samo da po svemu sudeci bitnije šta je Rusija rekla ne a zapad svoje i sad ono sukob interesa tako da sad više nije bitan ni referendum nego nešto trece a to je ova konfrotacija zapada i Rusije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dodo ti viri iz gaća, jebote e :Depikur37 wrote:Nista Vucic, picousti je izdao Srpsku...
kic wrote:Dodo ti viri iz gaća, jebote e :Depikur37 wrote:Nista Vucic, picousti je izdao Srpsku...
Pa respektiram čovjeka, da.
Mislim daje najpozitivnija politička figura u regiji...ili ako hoćeš regionu :)
2015-08-06
Ako je itko najsličniji Orbanu u ovoj ex-jugoslavenskoj mizeriji onda je to Dodik.
2015-08-06
Zapad je dosada mlako reagirao al ono odnos s Rusijom je nikakav i sada šta !?!?
MIslim može taj zapad i drukcije reagirati u BiH prema Dodikovom pametovanju al onda nema nazad.
MIslim može taj zapad i drukcije reagirati u BiH prema Dodikovom pametovanju al onda nema nazad.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Albanija komanduje vojskom Srbije
» Kad Srbin komanduje, Hrvati konačno igraju sjajnu košarku
» Dodik vs Bakir
» Javio se Bakir!
» Bakir Izetbegović:Spremni smo za rat
» Kad Srbin komanduje, Hrvati konačno igraju sjajnu košarku
» Dodik vs Bakir
» Javio se Bakir!
» Bakir Izetbegović:Spremni smo za rat