Beljak prešutio:Osuđen je na 8 mjeseci zatvora zbog teške krađe
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Beljak prešutio:Osuđen je na 8 mjeseci zatvora zbog teške krađe
Baš si mislim, kako ovaj nije prošao u Haenesu...ali kad razmišliš, teknomenadžerija i krupnije ribe...što je jedna ulica, za čitav HEPtre911 wrote:HNS se opasno trese stolica jer su dobili jebačku konkurenciju među kukurikavcima-jambo i beljak :DD No siguran sam da će za ovu dvojicu lopina biti mjesta u HNS kad na kraju balade dobiju nogom u guzicu iz HSSa, mislim ono takav kalibar je tamo uvijek dobrodošao :DD
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Beljak prešutio:Osuđen je na 8 mjeseci zatvora zbog teške krađe
Nisu ga držali za prevelik kalibar ali sad se to sve mjenjan_razbojnik wrote:Baš si mislim, kako ovaj nije prošao u Haenesu...ali kad razmišliš, teknomenadžerija i krupnije ribe...što je jedna ulica, za čitav HEPtre911 wrote:HNS se opasno trese stolica jer su dobili jebačku konkurenciju među kukurikavcima-jambo i beljak :DD No siguran sam da će za ovu dvojicu lopina biti mjesta u HNS kad na kraju balade dobiju nogom u guzicu iz HSSa, mislim ono takav kalibar je tamo uvijek dobrodošao :DD
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Par osuđen na 13 godina zatvora zbog rasizma mogao bi bit pušten na slobodu?
» Grčka: Šveđanin bh. porijekla osuđen na 15 godina zatvora zbog pripadnosti IDIL-u
» Salmir Kaplan osuđen na dvije godine zatvora zbog prekida izbora u Stocu
» Paravinja osuđen na 40 g. zatvora
» PRIJETI JOJ ŠEST MJESECI ZATVORA
» Grčka: Šveđanin bh. porijekla osuđen na 15 godina zatvora zbog pripadnosti IDIL-u
» Salmir Kaplan osuđen na dvije godine zatvora zbog prekida izbora u Stocu
» Paravinja osuđen na 40 g. zatvora
» PRIJETI JOJ ŠEST MJESECI ZATVORA
Page 2 of 2