Dodik napao Milanovića
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Dodik napao Milanovića
http://www.poskok.info/wp/dodik-moguc-referendum-o-otcjepljenju-rs-od-bih-nas-ima-vise-od-hrvata-a-mi-smo-kao-saka-jada-a-oni-su-neka-velika-bulumenta/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Dodik napao Milanovića
epikure....dodo je poslao jasnu poruku..ko ej za milanovica taj je protiv dodika i srba i srpske...znaci znas sto se ocekuje od tebe?..poruka dode je jasna..
2015-09-08
sad bi epi rekao..'eh znam..znam....moram poslusati dodika....milanovicu nije trebalo da napadne srbe....da je ostalo samo na musimanima..ok...jbg sorry zoki dodik mi ej ipak drazi...nisi trebao napasti ih....'
2015-09-08
...rusis neophodno saveznistvo s dodikom i srpskom zoki..nije ti trebalo to..a bas sam vjeroavo u tebe..mislio sam ti si napokon taj....ali nisi...svi ste vi u pereciji srbomrsci...a volite muslimane u bosni....e zoki zoki cim si kahvu pio sa mesicem znam odakle vjetar puse....samo dodik i srpska i niko vise...'vuksadinare wrote:sad bi epi rekao..'eh znam..znam....moram poslusati dodika....milanovicu nije trebalo da napadne srbe....da je ostalo samo na musimanima..ok...jbg sorry zoki dodik mi ej ipak drazi...nisi trebao napasti ih....'
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
To se predizborno dogovorio da si digne rejting na desnici, kao "Srbi me ne vole".
....epi bi rek'o znam da ej hdz takav i takav...ali da zoki bas rusi mukotrpno izgrađeno hercegsrpsko saveznistvo e to mu vise zamjeram nego hdz-ovo uguzivanje sarajevu..badava mu zalaganje za hrvate u bosni..oponiranje sarajevu..kad ne zeli saveznistvo sa srbima i dodom..i jos ih vrijeđa...i samim time ako zajsedne na vlast jos gore...jos bi i mogao napastbanja luku i dodika ako ima ovakvo misljenje o srbima..i njemu...Regoč wrote:Srbska do Zadra!
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
..cuj napasti tako bezocno dodika i srbe..pa to to nisu radili ni sarajlije hdz-ovci.....rek'o bi epi...'ne bi on sigurno takvo sto rekao ali utjecaj onog skota vehabije mesica...'...Regoč wrote:Živio drug Zoran!
Epiju više nije jaran.
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
ma nije..ali gle cuda ne voli ni srbe ni srpsku...pravas ocito...nema zbora..ne moze to tako...sto mo's sljedece ocekivati od zoke....da naredi napad na srpsku..moguce?....s mesicom se druziRegoč wrote:Zoran je Bošnjama odan.
2015-09-08
I covic je danas kod vucica priprEma se zajenicka akcija hb i rs-a.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
....e sad ti osto covic....ne bi mu aj previse vjerovao...epikur37 wrote:I covic je danas kod vucica priprEma se zajenicka akcija hb i rs-a.
2015-09-08
Evo pijem pivo u kafeu i jutarnji pise danas i Cov na sastanku u Begesu. Lipo
2015-08-06
....oce bit srbija pardon srpska do zadra...epikur37 wrote:Evo pijem pivo u kafeu i jutarnji pise danas i Cov na sastanku u Begesu. Lipo
2015-09-08
Naravno da nece, ako pokua i osobno bih se angazirao da to szzbijem ali kad je BiH u pitanju apsoltno podrzaVam secesiju.vuksadinare wrote:....oce bit srbija pardon srpska do zadra...epikur37 wrote:Evo pijem pivo u kafeu i jutarnji pise danas i Cov na sastanku u Begesu. Lipo
2015-08-06
...je mo's misliti kako se svatko okoristio od tvog 'angazmana'....prije bi se na mjestu kakvog zadranina zabrinuo u slucaju toga da se nađe pored tebeepikur37 wrote:Naravno da nece, ako pokua i osobno bih se angazirao da to szzbijem ali kad je BiH u pitanju apsoltno podrzaVam secesiju.vuksadinare wrote:....oce bit srbija pardon srpska do zadra...epikur37 wrote:Evo pijem pivo u kafeu i jutarnji pise danas i Cov na sastanku u Begesu. Lipo
2015-09-08
epikur37 wrote:Evo pijem pivo u kafeu i jutarnji pise danas i Cov na sastanku u Begesu. Lipo
Ercegovci faktor stabilnosti i pomirbe. Što bi reko Vučić, lideri na Balkanu.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
....tssssEroo wrote:epikur37 wrote:Evo pijem pivo u kafeu i jutarnji pise danas i Cov na sastanku u Begesu. Lipo
Ercegovci faktor stabilnosti i pomirbe. Što bi reko Vučić, lideri na Balkanu.
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bulj napao Milanovića:'E sad si ga prećero. Aboliraš četnike.'
» Kenwood Kenon napao Milanovića i Bernardića: Neka mi odgovore na ova pitanja
» Veliki Hrvat Hasanbegović stao u obranu svojih Bošnjaka i napao Milanovića
» 'Hrabrisa' Aca Stankovic iz domaje Srbije napao Milanovica:'Grozan je.Lupeta.Sram me je sto mi je predsjednik'
» Mehmedović: Dodik je samo izvođač radova Zorana Milanovica i Andreja Plenkovica
» Kenwood Kenon napao Milanovića i Bernardića: Neka mi odgovore na ova pitanja
» Veliki Hrvat Hasanbegović stao u obranu svojih Bošnjaka i napao Milanovića
» 'Hrabrisa' Aca Stankovic iz domaje Srbije napao Milanovica:'Grozan je.Lupeta.Sram me je sto mi je predsjednik'
» Mehmedović: Dodik je samo izvođač radova Zorana Milanovica i Andreja Plenkovica
Page 1 of 3