Iritantne riječi, fraze, izrazi...
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Iritantne riječi, fraze, izrazi...
Kad čujem "lgbt osoba" uvijek popizdim. Mislim da se time što su si nametnuli taj naziv sami distanciraju od (vjerojatno) "ne-lgbt osoba". Il si osoba ili nisi.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
sorkač, "reci" - prilikom javljanja na telefon, doista, zrakoplov, računalo...
rozNa- Posts : 200
2015-04-11
Ne volim kada netko završi razgovor s : super. Tlak mi automatski skoči na razinu srčanog udara
Guest- Guest
kad kazu vrh ili extra za nesto sto je dobro
betty.boop-
2015-01-23
beti, mativka, veber,...svi su mi iritantni, a i sve rijeci koje izgovore
dijagram-
2015-08-09
betty.boop wrote:kad kazu vrh ili extra za nesto sto je dobro
također,ili recimo sjajno i savršeno,totalna ljiga..
jack_reacher-
2014-04-14
Mislio sam da je isu miki, ali nisam Zagić pa je moj opažaj nebitan. Mene smeta "ba", a još više "de ba". S druge strane, "jok", "avlija", "pendžer", "firnaga"... su mi iznimo milozvučne.Gost wrote:iso miki
Zašto ovo? To mi se sve čini normalnim riečima, ni po čemu osobitima.rozNa wrote:doista, zrakoplov, računalo...
Regoč-
2015-08-21
Meni je najiritantniji isto dubrovački govor zbog toga kako zvuči, kakva mu je boja, a onda splitski jer odaje dojam umišljenosti, "ko sam, šta sam" priezirnoga stava prema svima. Ostali su mi neutralni ili simpatični (zagrebačka kajkavica).jack_reacher wrote:to nije naglasak nego žargon,šatro spika,tebe ustvari smeta zagorski "naglasak" btw imam sestričnu iz dubrovnika,užasno mi kad čujem onaj nakaradni gosparski izgovor btw najviše mrzim kad neko koristi negaciju "jok" a živi u hr..snakebite wrote:meni purgerski naglasak, jako me nervira...
Regoč wrote:Što je "uručak"?Vegvísir wrote:uručak
Papir s informacijama ili radni materijal koji dobiješ najčešće na nekakvim seminarima ili simpozijima kako bi lakše pratio izlaganje. Na engleskom je to handout, a ne znam postoji li još neki prikladni izraz na hrvatskom jeziku (sadržaj izraza brošura ili letak kojima se ponekad također prevodi handout se, mislim, razlikuje od onoga što se smatra uručkom) .
Guest- Guest
Hvala na pojašnjenju, mi smo tu uviek zvali materijalima za (sjednicu, skup, sastanak, rad, raspravu...).
...ročkas, mobač...Jel' može bez komentara?
Regoč wrote:Ostali su mi neutralni ili simpatični (zagrebačka kajkavica).
Meni je nesimpatična zagrebačka kajkavica, naročito kad ju čujem kod muškaraca.
Baš djeluju onako...tetkasto...
Trinity-
2014-04-17
Baš, najseksi je slavonski štokavski. Ostalo je sve gay
Guest- Guest
Godric wrote:Baš, najseksi je slavonski štokavski. Ostalo je sve gay
Trinity-
2014-04-17
Godric wrote:Baš, najseksi je slavonski štokavski. Ostalo je sve gay
Guest- Guest
Triny wrote:Regoč wrote:Ostali su mi neutralni ili simpatični (zagrebačka kajkavica).
Meni je nesimpatična zagrebačka kajkavica, naročito kad ju čujem kod muškaraca.
Baš djeluju onako...tetkasto...
Odvratno...tako ne pricaju ni u najvecim zabitima u slavoniji
@netko je spomenuo "ba" ... to nije nase ,dakle automatski ih smatram bezvrijednim personama ^^
Moj top 3 tier
3. Kvazi....kvazirijec koju koriste kvaziljudi...nabijem ih sa PSEUDOmembranom u analni otvor
2. Lajk..lajkanje - najgora new age glupost..kada zensko kaze tu rijec sasvim sigurno je premlada(ili preglupa) da ju vaginalno penetriram neovisno o tome koliko me "lajka"
1. Fakat - aposultno najodvratnija rijec najodvratnijeg govornog podrucja ,hladni znoj me oblije dok u naletu nevjerice trazim ljepljivu traku da im zatvorim usta...zauvijek. za razliku od prijasnjih navoda nema ni pomisli o bilo kakvom obliku penetracije,osim mozda nekakvim hladnim oruzjem koje se nadje pri ruci
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» lijepe riječi, izrazi, iliti pasivni leksik
» M. Kasapović: Ima li smisla u Jasenovcu govoriti fraze o svim totalitarizmima!?
» Most na rijeci K....
» Dep u Rijeci
» pucnjava u rijeci
» M. Kasapović: Ima li smisla u Jasenovcu govoriti fraze o svim totalitarizmima!?
» Most na rijeci K....
» Dep u Rijeci
» pucnjava u rijeci
Page 2 of 4