Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
prckov wrote:sta san radijaRegoč wrote:Prc, tužit ću te u Poljica.
još ništa, al umalo
Guest- Guest
Re: Engleska je ustala! Ubijen imigrant jer je trkeljao na nekom svom jeziku, a ne na jeziku domaćina
Ajde biću beta. Samo namoj da ga vadiš.prckov wrote:dzango..ovaj forum je malen za nas dvojicu, previse si alfa pa te moram upucatdzango wrote:Čud je ženska smešna rabota, stotinu ce vera promeniti da ucini sto joj srcu drago.darla wrote:dzango wrote:
Ajde i ti samnom na Poljakinju. Što nas je više, bolje je zezanje.
Velis da te nas dvije sestrinski podijelimo?
Eh, Segej moj patnjo moja, sto sve zena nece za musko napraviti.
Svo troje ćemo da se delimo. Emili, ti i ja.
Eto, kad ti ujna kaže, što više imaš pitat.
pa ne bi me valjda izdali da jesamNoor wrote:prckov wrote:sta san radijaRegoč wrote:Prc, tužit ću te u Poljica.
još ništa, al umalo
2014-04-19
prckov wrote:pa ne bi me valjda izdali da jesamNoor wrote:prckov wrote:sta san radijaRegoč wrote:Prc, tužit ću te u Poljica.
još ništa, al umalo
ma štatije...hvala bogu da ne ostavljaš tragove
Guest- Guest
necu, ti (ga) povuci prvi huljodzango wrote:Ajde biću beta. Samo namoj da ga vadiš.prckov wrote:dzango..ovaj forum je malen za nas dvojicu, previse si alfa pa te moram upucatdzango wrote:Čud je ženska smešna rabota, stotinu ce vera promeniti da ucini sto joj srcu drago.darla wrote:dzango wrote:
Ajde i ti samnom na Poljakinju. Što nas je više, bolje je zezanje.
2014-04-19
sve ce to prekrit vasi postovi I dzangov alfa-automatNoor wrote:prckov wrote:pa ne bi me valjda izdali da jesamNoor wrote:prckov wrote:sta san radijaRegoč wrote:Prc, tužit ću te u Poljica.
još ništa, al umalo
ma štatije...hvala bogu da ne ostavljaš tragove
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Kasno pališ amigo. Već te puko po čelu. Ja sam onaj zao:prckov wrote:necu, ti (ga) povuci prvi huljodzango wrote:Ajde biću beta. Samo namoj da ga vadiš.prckov wrote:dzango..ovaj forum je malen za nas dvojicu, previse si alfa pa te moram upucatdzango wrote:Čud je ženska smešna rabota, stotinu ce vera promeniti da ucini sto joj srcu drago.darla wrote:
nisam ni osjetio hombre, mora da ti je mal kalibar, sace te spucat moj magnum ko munja svetog petradzango wrote:Kasno pališ amigo. Već te puko po čelu. Ja sam onaj zao:prckov wrote:necu, ti (ga) povuci prvi huljodzango wrote:Ajde biću beta. Samo namoj da ga vadiš.prckov wrote:dzango..ovaj forum je malen za nas dvojicu, previse si alfa pa te moram upucatdzango wrote:
Čud je ženska smešna rabota, stotinu ce vera promeniti da ucini sto joj srcu drago.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
baš to volimklerko wrote:Osim što je visoka...Eva wrote:kic wrote:baš mi neš dođe da se u Wien preselim :^^
Pa ona i je za tebe više nego za ovu forumsku starudiju! Tu ste si negdje, generacija ili +/- 2-3 godine.
ne pomažeš brate! :^^
Dakle, jedini gadniji od poljaka su ona balticka stoka (litvanci, estonci...)
Ko dobije moj po čelu, taj više ništa ne oseća. Pitaj svetog Petra kad si već tamo. Poznat mu je taj fenomen. Nisi prvi kojeg je Džango poslao na onaj svet.prckov wrote:nisam ni osjetio hombre, mora da ti je mal kalibar, sace te spucat moj magnum ko munja svetog petradzango wrote:Kasno pališ amigo. Već te puko po čelu. Ja sam onaj zao:prckov wrote:necu, ti (ga) povuci prvi huljodzango wrote:Ajde biću beta. Samo namoj da ga vadiš.prckov wrote:
dzango..ovaj forum je malen za nas dvojicu, previse si alfa pa te moram upucat
Eva kaže da ima jednu koleginicu Poljakikinju. Dugonoga plavuša sa rupicama na obrazima kada se smeje. Nije ništa rekla za sise.Stanojko wrote:Dakle, jedini gadniji od poljaka su ona balticka stoka (litvanci, estonci...)
Hahahaaha...tacno. Mi inace prvo gledamo jel ima rupice na obrazima.dzango wrote:Eva kaže da ima jednu koleginicu Poljakikinju. Dugonoga plavuša sa rupicama na obrazima kada se smeje. Nije ništa rekla za sise.Stanojko wrote:Dakle, jedini gadniji od poljaka su ona balticka stoka (litvanci, estonci...)
dzango wrote:Eva kaže da ima jednu koleginicu Poljakikinju. Dugonoga plavuša sa rupicama na obrazima kada se smeje. Nije ništa rekla za sise.Stanojko wrote:Dakle, jedini gadniji od poljaka su ona balticka stoka (litvanci, estonci...)
Nije u moodu.
Nikad od njega Casanove.
Guest- Guest
dzango wrote:Ko dobije moj po čelu, taj više ništa ne oseća. Pitaj svetog Petra kad si već tamo. Poznat mu je taj fenomen. Nisi prvi kojeg je Džango poslao na onaj svet.prckov wrote:nisam ni osjetio hombre, mora da ti je mal kalibar, sace te spucat moj magnum ko munja svetog petradzango wrote:Kasno pališ amigo. Već te puko po čelu. Ja sam onaj zao:prckov wrote:necu, ti (ga) povuci prvi huljodzango wrote:
Ajde biću beta. Samo namoj da ga vadiš.
hombre...hombre...sta to mrmljas...mos li ustat..
2014-04-19
Dosta, ja sam i analfa i beta, glavni analfabeta ovde, tišina i razlaz!dzango wrote:Kasno pališ amigo. Već te puko po čelu. Ja sam onaj zao:prckov wrote:necu, ti (ga) povuci prvi huljodzango wrote:Ajde biću beta. Samo namoj da ga vadiš.prckov wrote:
ovaj forum je malen za nas dvojicu, previse si alfa pa te moram upucat
opa...stigao lugar...udba wrote:Dosta, ja sam i analfa i beta, glavni analfabeta ovde, tišina i razlaz!dzango wrote:Kasno pališ amigo. Već te puko po čelu. Ja sam onaj zao:prckov wrote:necu, ti (ga) povuci prvi huljodzango wrote:Ajde biću beta. Samo namoj da ga vadiš.prckov wrote:
ovaj forum je malen za nas dvojicu, previse si alfa pa te moram upucat
Stanojko wrote:Hahahaaha...tacno. Mi inace prvo gledamo jel ima rupice na obrazima.dzango wrote:Eva kaže da ima jednu koleginicu Poljakikinju. Dugonoga plavuša sa rupicama na obrazima kada se smeje. Nije ništa rekla za sise.Stanojko wrote:Dakle, jedini gadniji od poljaka su ona balticka stoka (litvanci, estonci...)
A onda boju očiju, pa pamet. Sise su negdje na mjestu broj 6.
Guest- Guest
Dobra bila ova Džejmi. Ta bi i kamen istopila.Eva wrote:dzango wrote:Eva kaže da ima jednu koleginicu Poljakikinju. Dugonoga plavuša sa rupicama na obrazima kada se smeje. Nije ništa rekla za sise.Stanojko wrote:Dakle, jedini gadniji od poljaka su ona balticka stoka (litvanci, estonci...)
Nije u moodu.
Nikad od njega Casanove.
8.Eva wrote:Stanojko wrote:Hahahaaha...tacno. Mi inace prvo gledamo jel ima rupice na obrazima.dzango wrote:Eva kaže da ima jednu koleginicu Poljakikinju. Dugonoga plavuša sa rupicama na obrazima kada se smeje. Nije ništa rekla za sise.Stanojko wrote:Dakle, jedini gadniji od poljaka su ona balticka stoka (litvanci, estonci...)
A onda boju očiju, pa pamet. Sise su negdje na mjestu broj 6.
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» U Bileći ubijen imigrant
» Plenki živi u nekom svom paralernom svemiru,nakon sastanka:Nije bilo stihije i sustav je funkcionirao
» Najposteniji odgovor do sad,Marko Sladoljev izaslanik Boze Petrova u Jasenovcu:'Nisam sudjelovao u Domovinskom ratu pa sto da nekom solim pamet sto ce imati u svom grbu'
» Jedini svecenik ubijen u ratu!Mucki ubijen u podrumu
» Woke profa ustala protiv agresije na Marsovce
» Plenki živi u nekom svom paralernom svemiru,nakon sastanka:Nije bilo stihije i sustav je funkcionirao
» Najposteniji odgovor do sad,Marko Sladoljev izaslanik Boze Petrova u Jasenovcu:'Nisam sudjelovao u Domovinskom ratu pa sto da nekom solim pamet sto ce imati u svom grbu'
» Jedini svecenik ubijen u ratu!Mucki ubijen u podrumu
» Woke profa ustala protiv agresije na Marsovce
Page 6 of 7