Prijetila kao nekad Karađić u parlamentu BiH:"Bošnjaci i treba da se plaše policijske vežbe Srbije i Srpske"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Prijetila kao nekad Karađić u parlamentu BiH:"Bošnjaci i treba da se plaše policijske vežbe Srbije i Srpske"
Po onome što sam ja proučavao,u slučaju neke podjele,Srbiji bi išla Andrićeva Bosna (dakle ono Višegrad,Han Pijesak, Zvornik,Pale,Semberija,Romanija, Glasnicac)te Njegoševa istočna Hercegovina.MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:spremnost da se srpska brani ko srbija, nije upitno
E jebiga ako je suditi po povijesti onda vam je najbolje odmah preci na kapitulaciju prije prvog metka. :)
Ćopićeva Bosna bila bi tom prilikom za Srbe izgubljena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Prijetila kao nekad Karađić u parlamentu BiH:"Bošnjaci i treba da se plaše policijske vežbe Srbije i Srpske"
jastreb wrote:Po onome što sam ja proučavao,u slučaju neke podjele,Srbiji bi išla Andrićeva Bosna (dakle ono Višegrad,Han Pijesak, Zvornik,Pale,Semberija,Romanija, Glasnicac)te Njegoševa istočna Hercegovina.MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:spremnost da se srpska brani ko srbija, nije upitno
E jebiga ako je suditi po povijesti onda vam je najbolje odmah preci na kapitulaciju prije prvog metka. :)
Ćopićeva Bosna bila bi tom prilikom za Srbe izgubljena.
Sta ja znam....u slučaju podjele teško da bi to išlo mirnim putem. Tu bi onda opet bila pizdarija. Ako ništa a ono smanjenog intenziviteta. Mislim da je BiH onako na rekordnom nivou po pitanju nadrkanosti jednih na druge. Prvi put ovo ljeto da gosti svi govore da ce biti pizdarija gore. Valjda ipak nece majkumu.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:al je gadna u t.p.m
omni-
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Milanović u Prištin roka mandoljin, uvodi nekad južni dio Srbije u EU
» Kakva bolest kakva paranoja...svi se plase Srbije
» ujedinjenje srbije i r.srpske
» ''ZASTUPNICI AfD-a U PARLAMENTU Holokaust je mit, njemačke granice treba proširiti, a na izbjeglice pucati''
» Milanović u Prištin roka mandoljin, uvodi nekad južni dio Srbije u EU
» Kakva bolest kakva paranoja...svi se plase Srbije
» ujedinjenje srbije i r.srpske
» ''ZASTUPNICI AfD-a U PARLAMENTU Holokaust je mit, njemačke granice treba proširiti, a na izbjeglice pucati''
Page 2 of 2