ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prijetila kao nekad Karađić u parlamentu BiH:"Bošnjaci i treba da se plaše policijske vežbe Srbije i Srpske"

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Prijetila kao nekad Karađić u parlamentu BiH:"Bošnjaci i treba da se plaše policijske vežbe Srbije i Srpske" - Page 2 Empty Re: Prijetila kao nekad Karađić u parlamentu BiH:"Bošnjaci i treba da se plaše policijske vežbe Srbije i Srpske"

Post by jastreb 30/8/2016, 18:09

MaximusDecimusMiridije wrote:
pizzon wrote:spremnost da se srpska brani ko srbija, nije upitno

E jebiga ako je suditi po povijesti onda vam je najbolje odmah preci na kapitulaciju prije prvog metka. :)
Po onome što sam ja proučavao,u slučaju neke podjele,Srbiji bi išla Andrićeva Bosna (dakle ono Višegrad,Han Pijesak, Zvornik,Pale,Semberija,Romanija, Glasnicac)te Njegoševa istočna Hercegovina.

Ćopićeva Bosna bila bi tom prilikom za Srbe izgubljena.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Prijetila kao nekad Karađić u parlamentu BiH:"Bošnjaci i treba da se plaše policijske vežbe Srbije i Srpske" - Page 2 Empty Re: Prijetila kao nekad Karađić u parlamentu BiH:"Bošnjaci i treba da se plaše policijske vežbe Srbije i Srpske"

Post by Guest 30/8/2016, 18:14

jastreb wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
pizzon wrote:spremnost da se srpska brani ko srbija, nije upitno

E jebiga ako je suditi po povijesti onda vam je najbolje odmah preci na kapitulaciju prije prvog metka. :)
Po onome što sam ja proučavao,u slučaju neke podjele,Srbiji bi išla Andrićeva Bosna (dakle ono Višegrad,Han Pijesak, Zvornik,Pale,Semberija,Romanija, Glasnicac)te Njegoševa istočna Hercegovina.

Ćopićeva Bosna bila bi tom prilikom za Srbe izgubljena.

Sta ja znam....u slučaju podjele teško da bi to išlo mirnim putem. Tu bi onda opet bila pizdarija. Ako ništa a ono smanjenog intenziviteta. Mislim da je BiH onako na rekordnom nivou po pitanju nadrkanosti jednih na druge. Prvi put ovo ljeto da gosti svi govore da ce biti pizdarija gore. Valjda ipak nece majkumu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by omni 30/8/2016, 19:39

vuksadinare wrote:al je gadna u t.p.m
Prijetila kao nekad Karađić u parlamentu BiH:"Bošnjaci i treba da se plaše policijske vežbe Srbije i Srpske" - Page 2 Tumblr_n6d1f8dNgL1r9fv0mo1_500
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics