Hasanbegović u slučaju pobjede HDZ-a više ne bi bio ministar
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Hasanbegović u slučaju pobjede HDZ-a više ne bi bio ministar
Ministarstvo kulture neće biti prepušteno manjim strankama bez obzira na to tko će kao glavni partner sastavljati Vladu, HDZ ili SDP. Jedino je sigurno da aktualni ministar kulture dr. Zlatko Hasanbegović više neće sjediti u Ministarstvu. Ovih se dana iskristalizirala nova informacija. Ako će HDZ ponovno sastavljati vladu, velika je vjerojatnost da resor kulture preuzme Dubravka Šuica.
A baš mu je dobro krenulo.
JL
A baš mu je dobro krenulo.
JL
Re: Hasanbegović u slučaju pobjede HDZ-a više ne bi bio ministar
u slučaju da pak HDZ izgubi izbore činovnik se vraća u brisel i hase ide na unutarstranačke
tako jemarcellus wrote:u slučaju da pak HDZ izgubi izbore činovnik se vraća u brisel i hase ide na unutarstranačke
Guest- Guest
U burki ili bez nje?
dubravka šuica?.... ..pa ta ima manje veze sa kulturom od haseta.....ta ce vise izvlacit iz kvazi udruga nego sta ce dati..oni ce njoj morati davati...najebo rade na brijunima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:u slučaju da pak HDZ izgubi izbore činovnik se vraća u brisel i hase ide na unutarstranačke
Marčelo, kad si se ti poturčio?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:dubravka šuica?.... ..pa ta ima manje veze sa kulturom od haseta.....ta ce vise izvlacit iz kvazi udruga nego sta ce dati..oni ce njoj morati davati...najebo rade na brijunima
hase i te kako ima veze s kulturom
vuksadinare wrote:dubravka šuica?.... ..pa ta ima manje veze sa kulturom od haseta.....ta ce vise izvlacit iz kvazi udruga nego sta ce dati..oni ce njoj morati davati...najebo rade na brijunima
Zena je suplja istina....i svakakvih je ona pizdarija radila to bez daljnjega....e. Ali da je deset puta vecih pizdarija i gafova imala nego sto je realno imala nebi Andru ni do koljena bila.
Guest- Guest
marcellus wrote:vuksadinare wrote:dubravka šuica?.... ..pa ta ima manje veze sa kulturom od haseta.....ta ce vise izvlacit iz kvazi udruga nego sta ce dati..oni ce njoj morati davati...najebo rade na brijunima
hase i te kako ima veze s kulturom
Islam nije kultura, ma što politički korektni mediji nametali kao trend.
Guest- Guest
tek cete vidjet sto su prosvjedi ako suica zasjedne..u fotelju..kad pocne kamatarit udruge kulturnjaka...i kulturnjake...ima da vape za hasanom
2015-09-08
Kakav narod, takva kultura.
Guest- Guest
Haso je HDZova hit zvijezda, to je ono što glasači HDZa očekuju od te partije.. Plenković je više šminkerski birokrat, da ga staviš u SDP nema razlike.. njega su progurali EU/USA birokrati ..
Hasu zaustavljaju na ulici i hoće se slikati sa njime, običan puk, nitko se ne želi slikati sa Plenkovićem osim uhljeba koji mu se uvlače u guzicu
ne dobije li Plenković izbore, leti na jesen nazad u islamsku prčiju Brisel, a Haso će pomazati na unutarnjim izborima
Hasu zaustavljaju na ulici i hoće se slikati sa njime, običan puk, nitko se ne želi slikati sa Plenkovićem osim uhljeba koji mu se uvlače u guzicu
ne dobije li Plenković izbore, leti na jesen nazad u islamsku prčiju Brisel, a Haso će pomazati na unutarnjim izborima
Guest- Guest
Na plaću od 8 soma ojra, + svi troškovi plaćeni. Koja crna sudbina i nesreća će ga snaći, jao.
Guest- Guest
Eva aj da pitam. Zbog cega tebi osobno ide on na zivce? Dakle pusti sada ono sto govore drugi itd...dakle ti ko ti sto tocno mislis da je kod njega lose, i sto mu najvise zamjeras?
Guest- Guest
Kome, Hasi? Užasno mi je odbojan s tim zamuckivanje i pauzama u astmatičnom govoru, a s druge strane beskičmenjake ne podnosim. Kak je rekel Rojs, budi muško pa priznaj, kaj kurac plačeš kao pičkica, reci jesam simpatizer sam handžar divizije i bujrum karijera ministra, a i znanstvenika, a ne kao zadnja pička, nisam tako mislio, podmeću mu, mrze me. Ma ljiga obična, crv kojeg bih zgazila na cesti.
Guest- Guest
tesko bi ti islo ovo sa gazenjem..hasu ni ondasnji milicionari u banja luci nisu mogli zgazit izasao im ej na megdan ko lik krpaEva wrote:Kome, Hasi? Užasno mi je odbojan s tim zamuckivanje i pauzama u astmatičnom govoru, a s druge strane beskičmenjake ne podnosim. Kak je rekel Rojs, budi muško pa priznaj, kaj kurac plačeš kao pičkica, reci jesam simpatizer sam handžar divizije i bujrum karijera ministra, a i znanstvenika, a ne kao zadnja pička, nisam tako mislio, podmeću mu, mrze me. Ma ljiga obična, crv kojeg bih zgazila na cesti.
2015-09-08
vuksadinare wrote:tesko bi ti islo ovo sa gazenjem..hasu ni ondasnji milicionari u banja luci nisu mogli zgazit izasao im ej na megdan ko lik krpaEva wrote:Kome, Hasi? Užasno mi je odbojan s tim zamuckivanje i pauzama u astmatičnom govoru, a s druge strane beskičmenjake ne podnosim. Kak je rekel Rojs, budi muško pa priznaj, kaj kurac plačeš kao pičkica, reci jesam simpatizer sam handžar divizije i bujrum karijera ministra, a i znanstvenika, a ne kao zadnja pička, nisam tako mislio, podmeću mu, mrze me. Ma ljiga obična, crv kojeg bih zgazila na cesti.
Takvi su materijal za drukere. Ljiga, vidiš mu na faci, da bi se dal jebat sam da ga ne mlate. Tak i sad guta sva sranja sam da ubere ministarsku plaću. Jebeš takve likove, ono kišna glista ima više dostojanstva.
Guest- Guest
ovakav ti je hase privatEva wrote:vuksadinare wrote:tesko bi ti islo ovo sa gazenjem..hasu ni ondasnji milicionari u banja luci nisu mogli zgazit izasao im ej na megdan ko lik krpaEva wrote:Kome, Hasi? Užasno mi je odbojan s tim zamuckivanje i pauzama u astmatičnom govoru, a s druge strane beskičmenjake ne podnosim. Kak je rekel Rojs, budi muško pa priznaj, kaj kurac plačeš kao pičkica, reci jesam simpatizer sam handžar divizije i bujrum karijera ministra, a i znanstvenika, a ne kao zadnja pička, nisam tako mislio, podmeću mu, mrze me. Ma ljiga obična, crv kojeg bih zgazila na cesti.
Takvi su materijal za drukere. Ljiga, vidiš mu na faci, da bi se dal jebat sam da ga ne mlate. Tak i sad guta sva sranja sam da ubere ministarsku plaću. Jebeš takve likove, ono kišna glista ima više dostojanstva.
https://www.youtube.com/watch?v=pnEEe7cBKP0
2015-09-08
I ja Šveđanka uživo, plava i plavooka.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Što Više Saznajem O Slučaju U Šibeniku Sve Više Mi Je Mučno
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» Danije ministar,Marića u slučaju Agrokor nitko ne bi ni spomenuo
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» MINISTAR HASANBEGOVIĆ SMIJENJUJE MIRJANU RAKIĆ!
» '' SAZNAJE SLOBODNA DALMACIJA MOSTOV MINISTAR UPRAVE PRIJETI OSTAVKOM AKO NE DOBIJE ISPRIKU Kovačićev savjetnik: 'Ako se Đakić ne ispriča, ministar više neće doći u Vladu' ''
» Danije ministar,Marića u slučaju Agrokor nitko ne bi ni spomenuo
» Novi ministar kulture: Hasanbegović ili Čutura
» MINISTAR HASANBEGOVIĆ SMIJENJUJE MIRJANU RAKIĆ!
Page 1 of 4