EU kaznila Irsku i Apple zbog utaje poreza sa 14.5 milijardi dolara
Page 1 of 1
EU kaznila Irsku i Apple zbog utaje poreza sa 14.5 milijardi dolara
Apple Ordered To Repay $14.5 Billion In "Illegal" Tax Benefits, Stock Falls 2%
http://www.zerohedge.com/news/2016-08-30/apple-ordered-repay-145-billion-illegal-tax-benefits-stock-falls-2
Guest- Guest
Re: EU kaznila Irsku i Apple zbog utaje poreza sa 14.5 milijardi dolara
navodno da apple treba isplatiti irskoj lovu, ali njihov nekakav ministar da se s time ne slaže, te da će se žaliti na tu odluku....
Re: EU kaznila Irsku i Apple zbog utaje poreza sa 14.5 milijardi dolara
ne slaže se, jer irska je na račun niskih poreza i drugih beneficija neoliberalnim kapitalistima, osigurana da imaju rast od 6-7% godišnje, i da hrpa ljudi koje ja znam su sada u Irskoj rade, i žive tamo, neki i započeli obitelj u Irskoj.. mislim da su dva forumaša u irskoj odavde..Totenkopf wrote:navodno da apple treba isplatiti irskoj lovu, ali njihov nekakav ministar da se s time ne slaže, te da će se žaliti na tu odluku....
pa će Apple platiti 13milijardi € kazne Irskoj a Irska će vratiti pare Applu .. ruganje sa EU komisijom
Guest- Guest
Similar topics
» Porezna češlja i Anku Mrak zbog utaje poreza?
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
» Lukašenko će od Njemačke tražiti 500 milijardi dolara zbog nanesene štete u WW2
» Google će morati platiti pet milijardi dolara kazne zbog petljanja s Androidom
» Kinezi: Ukrajinci su nam dužni 3,5 milijardi dolara zbog nacionalizacije Motor Sicha
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
» Lukašenko će od Njemačke tražiti 500 milijardi dolara zbog nanesene štete u WW2
» Google će morati platiti pet milijardi dolara kazne zbog petljanja s Androidom
» Kinezi: Ukrajinci su nam dužni 3,5 milijardi dolara zbog nacionalizacije Motor Sicha
Page 1 of 1