Umro Gene Wilder
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Umro Gene Wilder
http://www.index.hr/black/clanak/svijet-se-oprasta-od-willyja-wonke-umro-je-gene-wilder/916067.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Umro Gene Wilder
umro od posljedica alzheimera??..pa to je samo memory loos,kako se od toga moze umrijeti?
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
dobar je, ne bas kao crvenkasti ali to nitko nikada nece ni biti
dijagram-
2015-08-09
...među 5 najboljih svjetskih filmiskih komicara...jJerry lewis,Louis de Fines,Chalie Chaplin,Gene Willder i Jim Carrey
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...među 5 najboljih svjetskih filmiskih komicara...jJerry lewis,Louis de Fines,Chalie Chaplin,Gene Willder i Jim Carrey
svi osim zadnjeg...
Guest- Guest
dobar je Carry....s obzirom na sušu u americkim filmskim komedijama sto se tice glumaca komicara u zadnjih dvadesetak godina..jedino on i strsi...zato je po meni u top 5..obiljezio je posljednju dekadu filmske komedije....80-tih je to bio Wilder....50 i 60-tih Jerry Lewis i Louis de Funes..a prije ratno razdoblje Charli Chaplin...Noor wrote:vuksadinare wrote:...među 5 najboljih svjetskih filmiskih komicara...jJerry lewis,Louis de Fines,Chalie Chaplin,Gene Willder i Jim Carrey
svi osim zadnjeg...
2015-09-08
Da, losa kopija Dzeri Luisa... kad god ga gledam imam transfer neprijatnosti od glumatanja...Noor wrote:vuksadinare wrote:...među 5 najboljih svjetskih filmiskih komicara...jJerry lewis,Louis de Fines,Chalie Chaplin,Gene Willder i Jim Carrey
svi osim zadnjeg...
Stanojko wrote:Da, losa kopija Dzeri Luisa... kad god ga gledam imam transfer neprijatnosti od glumatanja...Noor wrote:vuksadinare wrote:...među 5 najboljih svjetskih filmiskih komicara...jJerry lewis,Louis de Fines,Chalie Chaplin,Gene Willder i Jim Carrey
svi osim zadnjeg...
točno, Luis je bio dobar komičar za svog vremena, danas je to passe....i najbolje govori o kvaliteti Carreya
Guest- Guest
....ali kad bih osobno birao meni ej broj 1...Louis de Funes definitivno..lik je nenadjebiv....cista prirodna gluma....a i tako djeluje... ...
2015-09-08
nisi ga gledala u stand up-u prejeben, ja bi dodao Bill Muray, cijela ekipa Pajtonovaca i nekolicinu britanacaNoor wrote:vuksadinare wrote:...među 5 najboljih svjetskih filmiskih komicara...jJerry lewis,Louis de Fines,Chalie Chaplin,Gene Willder i Jim Carrey
svi osim zadnjeg...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:nisi ga gledala u stand up-u prejeben, ja bi dodao Bill Muray, cijela ekipa Pajtonovaca i nekolicinu britanacaNoor wrote:vuksadinare wrote:...među 5 najboljih svjetskih filmiskih komicara...jJerry lewis,Louis de Fines,Chalie Chaplin,Gene Willder i Jim Carrey
svi osim zadnjeg...
da, nisam...možda pogledam, pa promijenim mišljenje
Guest- Guest
vuksadinare wrote:....ali kad bih osobno birao meni ej broj 1...Louis de Funes definitivno..lik je nenadjebiv....cista prirodna gluma....a i tako djeluje... ...
i uz njega onda Bourvil i Fernandel :D
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatski znanstvenik otkrio konzervativne gene
» Ronaldo blizance platio milijun kuna; majka ima sportske gene
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» Umro
» Umro NWO
» Ronaldo blizance platio milijun kuna; majka ima sportske gene
» Vučićev glavni doktor za koronavirus opet briljira 'biserima'!Objasnio zašto Talijani oboljevaju masovno od korona virusa a Srbi ne:'Talijani imaju pičkaste gene a Srbi lavovske'
» Umro
» Umro NWO
Page 1 of 2