UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Kaman za sto evra kupiš sve osim torbe i papuča...
Bagatela....
Bagatela....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
mislim da je to krivo gledanje na stvari, u dijete bih sve uložio, problem je što je javno školstvo ispodprosječno i većinu tih materijala dijete i ne koristi..
radije bih pješke išao na posao samo da mi dijete ide u privatnu školu..
Privatna škola meni vrišti: snobovi smo i želimo pokazati da smo bolji nego drugi...
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
U hr privatna skola nije nikakva alternativa za vece znanje
Bar ne ova pulsla
Bar ne ova pulsla
Guest- Guest
Ja sam isto protiv privatne
Prijateljev mali ide u privatnu pa je naišao na hrpu istih razmaženih kao i sam
Prijateljev mali ide u privatnu pa je naišao na hrpu istih razmaženih kao i sam
Guest- Guest
privatne kod nas nisu zamisljene da ti pruze obrazovanje vec da kupis diplomu za koju si dao novce.
Guest- Guest
Braćala wrote:privatne kod nas nisu zamisljene da ti pruze obrazovanje vec da kupis diplomu za koju si dao novce.
Guest- Guest
Moxy wrote:Kod nas većinu privatnih škola drže crkve
a jesu oporezovane crkve u austriji?
Guest- Guest
Braćala wrote:Moxy wrote:Kod nas većinu privatnih škola drže crkve
a jesu oporezovane crkve u austriji?
Stvarno ne bih znala
Guest- Guest
kic wrote:mislim da je to krivo gledanje na stvari, u dijete bih sve uložio, problem je što je javno školstvo ispodprosječno i većinu tih materijala dijete i ne koristi..
Ku-ku
Braćala wrote:privatne kod nas nisu zamisljene da ti pruze obrazovanje vec da kupis diplomu za koju si dao novce.
ne znam zašto mi je prva asocijacija V E R N N N N
kic wrote:algebra je super, čak i home education je bolji od javne škole..
Nemoj biti tako isključiv
da nije bilo jadnog sustava koji te prisiljava da nešto kao učiš od mene nikad ne bi bilo ništa
već smo odavno ustanovili da su geniji lijeni , da sam učio kod kuće ili kod privatnika dogovarao termine ispita nikad ne bi bilo ništa od mene
da rezimiram, automatski ne mora značiti da je nešto što je bolje za tebe, bolje za nekoga drugoga
osobno, smatram da su javne škole, unatoč manjkavostima, bolje za psihosocijalni razvoj djece kao ljudi, znanje će doći samo po sebi, ovisno o ambiciji pojedinca
ta ja sam ti očit primjer
Ziil Los Dii ! wrote:kic wrote:algebra je super, čak i home education je bolji od javne škole..
da nije bilo jadnog sustava koji te prisiljava da nešto kao učiš od mene nikad ne bi bilo ništa
već smo odavno ustanovili da su geniji lijeni , da sam učio kod kuće ili kod privatnika dogovarao termine ispita nikad ne bi bilo ništa od mene
da rezimiram, automatski ne mora značiti da je nešto što je bolje za tebe, bolje za nekoga drugoga
osobno, smatram da su javne škole, unatoč manjkavostima, bolje za psihosocijalni razvoj djece kao ljudi, znanje će doći samo po sebi, ovisno o ambiciji pojedinca
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:kic wrote:algebra je super, čak i home education je bolji od javne škole..
ti si poseban primjer, ali čak i ti si mogao biti x put bolji, u tome je stvar..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/toni-milun-stavite-prioritet-na-znanje-koje-donosi-posao-a-tijekom-studija-sto-ranije-pocnite-s-praksom/915136.aspx
Radi se najviše o socijalizaciji djece u javnoj skoli...to je moje mišljenje.....tko još podnosi snobove....
Napokon kafe pauza....večera se peče u rerni.....smore me djeca kad smo cijeli dan zajedno,pogotovo kad idem s njima u kupovinu.....
Idem naručiti sad marcu par stvari sto mu jos fali za skolu.....peraje,pernica,daska za plivanje,ronilačke naočale .....
Napokon kafe pauza....večera se peče u rerni.....smore me djeca kad smo cijeli dan zajedno,pogotovo kad idem s njima u kupovinu.....
Idem naručiti sad marcu par stvari sto mu jos fali za skolu.....peraje,pernica,daska za plivanje,ronilačke naočale .....
Guest- Guest
kic wrote:
ti si poseban primjer, ali čak i ti si mogao biti x put bolji, u tome je stvar..
Ha ... nisi citao ocito pozorno pricu o dylanu i marini...what if ... postoji li garancija uspjeha kao nesto opipljivo i definirano?
Tehnokracija jest divna, zivimo lagodno, sve nam je dostupno, no istodobno gubimo kreativnost,inovativnost i snove
Tehnoloski razvoj je doveo do kontradiktorne situacije, u zadnjih pa skoro 100 godina nismo imali znacajno znanstveno otkrice unatoc sto imamo orudje kakvo nasi preci nisu imali (ova sva sranja koja su dobila nobela se baziraju na starim spoznajama i teorijama).ispada da smo zapustili svoje prirodno orudje,svoj um i prepustili se
[size=47]laksem [/size]
Last edited by Ziil Los Dii ! on 29/8/2016, 19:55; edited 1 time in total
Opcenito ...ljudsko propadanje jest zapocelo sa "razvojem psihologije i raznih oblika inteligencije" ,kao i drugih besmislenih drustvenih znanosti
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 7 of 50