Pupovac: Milanović se mora ispričati
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pupovac: Milanović se mora ispričati
Pupovec...Je li sad nešto bolje?Winter is coming wrote:ero zar si vec zaboravio pisati,ili nikad nisi ni naucio
Eroo- Posts : 79090
2016-07-22
hoces mikrofon? ili da ti ga dam zeni
2014-04-14
Daj ga Pupovecu, triba mu ka ozeba sunece...
dam ti kurac da si izbijes oci
2014-04-14
Ama čovječe, obrati pažnju na moj avatar...to je to.Winter is coming wrote:dam ti kurac da si izbijes oci
2016-07-22
pa hocu kad budem isao srati
2014-04-14
Nije ti to bilo prvi put... popij i plati, jebiga.Winter is coming wrote:pa hocu kad budem isao srati
2016-07-22
tvoj avatar mi da inspiraciju
2014-04-14
To je dobro.Winter is coming wrote:tvoj avatar mi da inspiraciju
2016-07-22
Valjda ovaj stvarno misli da će se Milanović ispričati?
red wolf-
2016-02-10
e pa onda koji kurac stalno zanovijetaš a upravo si ti dao krila zločinačkoj... i to što je tebi sad žao to objasni svima onima koji su stradali od zločinačke u pretvorbi i privatizaciji...i usput im objasni kako to da si ti prošao loss od te iste zločinačke....provocator wrote:Boli me curac... Ja za SDP NIKADA nisam glasao ali za HDZ, nažalost jesam... I to na prvim izborima. No to i nije poanta ove teme koju sam otvorio. Sukladno tome molim te da zanemarimo ovu digresiju.tre911 wrote:Dočim su glasači SDPa drugačiji. Led te hebo koje su ovo priče za ubiti konja.provocator wrote:Znaš kaj je rekao Raspudić? Glasačko tijelo HDZ-a je takvo da bi glasali za HDZ čak i da sam Pupovac postane predsjednik te stranke.epikur37 wrote:Pupovac je sada na strani HDZ-a i danas je izašlo da podržava hadezenjare i plenkija :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Milanovic je bahat .
Bahat, znaci da govori istinu.
Nasim liziguzama je to neobicno. Shok.
Ali vise ne govore o bahatosti. Iako je dao najbahatije izjave ikada.
Bahat, znaci da govori istinu.
Nasim liziguzama je to neobicno. Shok.
Ali vise ne govore o bahatosti. Iako je dao najbahatije izjave ikada.
Zorangutan ne će se nikomu ispričati, a balkansku stoku nek istina boli. No, vidjet ćemo kad se vrati u Banske dvore dokad će se junačiti.
tre911 wrote:Ajde ajde, ne moraš prosipati žuć što tvoja dvojica favorita nisu na istoj valnoj dužini u ovom trenutku. Inače moje mišljenje je da je kretenčina svako ko sa tim ljigošem i mutikašom iakda išao ili će ići u koaliciju. Vrijeme je da se tu bitangu jednom za svagda makne iz svih sfera javnog života u RHepikur37 wrote:Pupovac je sada na strani HDZ-a i danas je izašlo da podržava hadezenjare i plenkija :)
pupi je srbima u hrvatskoj svojim slizavanjem s vučićem napravio više štete nego 4. gardijska
Ajd, Soro, ne seri. Da je to rekao Karamarko, napala bi ga kao šovinista, primitivca, ognjištara... Gdje ti je dosljednost?
Nego : nadam se da je obracun s vanjskim neprijateljem uvod za obracun s unutarnjim.
Sad kad dojde na vlast treba lustrirati jebene ratne profitere, ratne zlcince. Kreatore smrtonosne politike za hrvate koji vuku korijen iz hercegovne , dijaspore ili izdajnicke hrvate koji su prodali hrvatsku.
Tek tada mozemo naprijed.
Nadam se da ce to uciniti .
Moze i bez velike pompe.
Najvise mr brinu crkvetine i poponje. S njima je tesko cak i milsnovicu l
Sad kad dojde na vlast treba lustrirati jebene ratne profitere, ratne zlcince. Kreatore smrtonosne politike za hrvate koji vuku korijen iz hercegovne , dijaspore ili izdajnicke hrvate koji su prodali hrvatsku.
Tek tada mozemo naprijed.
Nadam se da ce to uciniti .
Moze i bez velike pompe.
Najvise mr brinu crkvetine i poponje. S njima je tesko cak i milsnovicu l
Regoč wrote:Ajd, Soro, ne seri. Da je to rekao Karamarko, napala bi ga kao šovinista, primitivca, ognjištara... Gdje ti je dosljednost?
Pa dala sam ocjenu milanovicu.
Najbahatiji do sada .
I takav rijecnik dakle koji ne pristaje premjeru. Proslom i biducem.
Ali vecina kaze da rekao istinu.
A o ukusima se ne raspravlja.
Odljubite se vi regoc od KARAMARKA , to ti je moj savjet.
Jebe se KM on ce ko i Sanader uzivati u plodovima svog rada
A obicna raja .. Zna se .
marcellus wrote:tre911 wrote:Ajde ajde, ne moraš prosipati žuć što tvoja dvojica favorita nisu na istoj valnoj dužini u ovom trenutku. Inače moje mišljenje je da je kretenčina svako ko sa tim ljigošem i mutikašom iakda išao ili će ići u koaliciju. Vrijeme je da se tu bitangu jednom za svagda makne iz svih sfera javnog života u RHepikur37 wrote:Pupovac je sada na strani HDZ-a i danas je izašlo da podržava hadezenjare i plenkija :)
pupi je srbima u hrvatskoj svojim slizavanjem s vučićem napravio više štete nego 4. gardijska
Marcelko, kako smo jutros?
Jesmo dobro spavali ?
Jel bilo kaj po noci ili ne ?
Vidjećemo oće li moći samostalno vladu sklepati ako da ovo će zokiju biti dobar potez da se riješi balasta a ako ne biće posipanje pepelom kao i do sada.marcellus wrote:tre911 wrote:Ajde ajde, ne moraš prosipati žuć što tvoja dvojica favorita nisu na istoj valnoj dužini u ovom trenutku. Inače moje mišljenje je da je kretenčina svako ko sa tim ljigošem i mutikašom iakda išao ili će ići u koaliciju. Vrijeme je da se tu bitangu jednom za svagda makne iz svih sfera javnog života u RHepikur37 wrote:Pupovac je sada na strani HDZ-a i danas je izašlo da podržava hadezenjare i plenkija :)
Guest- Guest
provocator wrote:
Moj frend i danas guli zatvorsku kaznu u Lepoglavi a bio je dva puta ranjen i nitko ga ne jebe zbog toga. A koknuo je smrada koji je njemu prijetio da kada uđe u njegov grad da će ga ubiti ko psa. Jebiga... Dogodilo se da je bilo suprotno. I guli svoju kaznu.
Gad četnički je dobio što je i zaslužio!
Šta on ima prijetiti da će braniti svoj grad? Ja bih zaklao i njega, i cijelu njegovu familiju, psa bih mu silovao, i na kraju sve zapalio.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Petrov : Pupovac se treba ispričati
» Bulj : Milanović bi se trebao ispričati pripadnicima HOS-a
» ANTO KOVAČEVIĆ: ‘Milanović, Pusić i Pupovac ne vole Hrvatsku’
» Milorad Slinavac: Pupovac: Milanović? Kakva nam je bila komunikacija, bolje da je ni nema
» Pupovac o Milanoviću:"Taman kad pomisliš da nema goreg od desnice,potrudi se Milanović"
» Bulj : Milanović bi se trebao ispričati pripadnicima HOS-a
» ANTO KOVAČEVIĆ: ‘Milanović, Pusić i Pupovac ne vole Hrvatsku’
» Milorad Slinavac: Pupovac: Milanović? Kakva nam je bila komunikacija, bolje da je ni nema
» Pupovac o Milanoviću:"Taman kad pomisliš da nema goreg od desnice,potrudi se Milanović"
Page 4 of 4