Ups!?
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ups!?
Ma ni čut, oklagiju je već spremila a već imam čvrgu od prošli putprckov wrote:ma pustitre911 wrote:rekli bi pravi vrebacprckov wrote:samo pazi ne pustaj je nigdje samu moze ti je neko otet....vidi samo ovog melkiora koja je to lijatre911 wrote:Noor wrote:
@prcko :partyh:
Guest- Guest
Neće Rusi ni njih poštedjeti Čuj, ako drmne WW III, ionako će biti financijski kolaps. Ako Rusi roknu atomsku na Yellowstone, neće ih spasiti ni Amerika jer će Amerika fino potonuti kao Atlantida u ocean. Misliš da će ruski milijarderi spriječiti Putina da se najebe majke Amerima kako bi ovi mogli investirati u SAD? Neće biti ni ruskih milijardera, ni Amerike, a pogotovo Europe. I kamo će onda "investitori"? U Kinu? Ako će ih htjeti,ali tamo će morati predati sve zlato a neće imati ljudska prava. Australiju? Latinsku Ameriku?prckov wrote:zato sto niko i ne zna za njih..bar ne niko dovoljno znacajan. Mediji ti kazu ko je kriv....evo sprema se 2 milijuna arapa da dode a strah nas da rusi ne napadnumelkior wrote:Zašto oni misle da će pri tome dobro proći?prckov wrote:,nacionalni identitet ne postoji kod lovarosa i nazovi elite, samo individualizam I sebicnost. Gledace vas sa olimpa kako se koljete u ratu koji su vam namjestili.melkior wrote:Onda nema problema. Papa i Angela Merkelprckov wrote:
nijemce nije niko nista ni pito, nije to do njemacke
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
To je nevjerojatna bahatost: pripremati WWIII i misliti da ćeš jednom, kad taj rat počne, njime moći upravljati. Bože, koji su to idioti! Samo zbog njih bi vrijedilo razoriti čitav Planet, jebeš mene i moj život, i živote milijune drugih, ali Planet bi doista trebalo temeljito razvaliti da nema jebene rupe u koju se isti mogu sakriti, što se mene tiče, može čitav Planet odletjeti s putanje i zabiti se u Mars.melkior wrote:Neće Rusi ni njih poštedjeti Čuj, ako drmne WW III, ionako će biti financijski kolaps. Ako Rusi roknu atomsku na Yellowstone, neće ih spasiti ni Amerika jer će Amerika fino potonuti kao Atlantida u ocean. Misliš da će ruski milijarderi spriječiti Putina da se najebe majke Amerima kako bi ovi mogli investirati u SAD? Neće biti ni ruskih milijardera, ni Amerike, a pogotovo Europe. I kamo će onda "investitori"? U Kinu? Ako će ih htjeti,ali tamo će morati predati sve zlato a neće imati ljudska prava. Australiju? Latinsku Ameriku?prckov wrote:zato sto niko i ne zna za njih..bar ne niko dovoljno znacajan. Mediji ti kazu ko je kriv....evo sprema se 2 milijuna arapa da dode a strah nas da rusi ne napadnumelkior wrote:Zašto oni misle da će pri tome dobro proći?prckov wrote:,nacionalni identitet ne postoji kod lovarosa i nazovi elite, samo individualizam I sebicnost. Gledace vas sa olimpa kako se koljete u ratu koji su vam namjestili.melkior wrote:
Onda nema problema. Papa i Angela Merkel
2015-08-09
Ajmo Putine razvali, stotinu nuklearki, dvije stotine nuklearki, pet stotina nuklearki, ima da pokrepaju svi virusi na dnu Marijanske brazde...htjeli ste poker, dobit ćete ruski rulet sa magnumom ali ne jednim metkom, već punim bubnjemmelkior wrote:To je nevjerojatna bahatost: pripremati WWIII i misliti da ćeš jednom, kad taj rat počne, njime moći upravljati. Bože, koji su to idioti! Samo zbog njih bi vrijedilo razoriti čitav Planet, jebeš mene i moj život, i živote milijune drugih, ali Planet bi doista trebalo temeljito razvaliti da nema jebene rupe u koju se isti mogu sakriti, što se mene tiče, može čitav Planet odletjeti s putanje i zabiti se u Mars.melkior wrote:Neće Rusi ni njih poštedjeti Čuj, ako drmne WW III, ionako će biti financijski kolaps. Ako Rusi roknu atomsku na Yellowstone, neće ih spasiti ni Amerika jer će Amerika fino potonuti kao Atlantida u ocean. Misliš da će ruski milijarderi spriječiti Putina da se najebe majke Amerima kako bi ovi mogli investirati u SAD? Neće biti ni ruskih milijardera, ni Amerike, a pogotovo Europe. I kamo će onda "investitori"? U Kinu? Ako će ih htjeti,ali tamo će morati predati sve zlato a neće imati ljudska prava. Australiju? Latinsku Ameriku?prckov wrote:zato sto niko i ne zna za njih..bar ne niko dovoljno znacajan. Mediji ti kazu ko je kriv....evo sprema se 2 milijuna arapa da dode a strah nas da rusi ne napadnumelkior wrote:Zašto oni misle da će pri tome dobro proći?prckov wrote:
,nacionalni identitet ne postoji kod lovarosa i nazovi elite, samo individualizam I sebicnost. Gledace vas sa olimpa kako se koljete u ratu koji su vam namjestili.
2015-08-09
hahaha dobar si, ne mislim da ce bit svjetski ratmelkior wrote:Ajmo Putine razvali, stotinu nuklearki, dvije stotine nuklearki, pet stotina nuklearki, ima da pokrepaju svi virusi na dnu Marijanske brazde...htjeli ste poker, dobit ćete ruski rulet sa magnumom ali ne jednim metkom, već punim bubnjemmelkior wrote:To je nevjerojatna bahatost: pripremati WWIII i misliti da ćeš jednom, kad taj rat počne, njime moći upravljati. Bože, koji su to idioti! Samo zbog njih bi vrijedilo razoriti čitav Planet, jebeš mene i moj život, i živote milijune drugih, ali Planet bi doista trebalo temeljito razvaliti da nema jebene rupe u koju se isti mogu sakriti, što se mene tiče, može čitav Planet odletjeti s putanje i zabiti se u Mars.melkior wrote:Neće Rusi ni njih poštedjeti Čuj, ako drmne WW III, ionako će biti financijski kolaps. Ako Rusi roknu atomsku na Yellowstone, neće ih spasiti ni Amerika jer će Amerika fino potonuti kao Atlantida u ocean. Misliš da će ruski milijarderi spriječiti Putina da se najebe majke Amerima kako bi ovi mogli investirati u SAD? Neće biti ni ruskih milijardera, ni Amerike, a pogotovo Europe. I kamo će onda "investitori"? U Kinu? Ako će ih htjeti,ali tamo će morati predati sve zlato a neće imati ljudska prava. Australiju? Latinsku Ameriku?prckov wrote:zato sto niko i ne zna za njih..bar ne niko dovoljno znacajan. Mediji ti kazu ko je kriv....evo sprema se 2 milijuna arapa da dode a strah nas da rusi ne napadnumelkior wrote:
Zašto oni misle da će pri tome dobro proći?
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
Bilo je jako tesko za predvidjeti. Mislim da je ovaj put cak i Ostojic skuzio . Nadam se da ima dovoljno Hebrangovih slika da stavi na granicu.
2014-04-14
Madjari grade jos veci i cvrsci zid a DNRH nabavlje vece Hebrangove slike, vece satore za Brod i vise naputaka tj prirucnika za ponasanje u bliskom susrteu sa drugom vrstom.
2014-04-14
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6