Policija na nadzornim kamerama zaradila 83 milijuna kuna, a postavljat će ih još
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Policija na nadzornim kamerama zaradila 83 milijuna kuna, a postavljat će ih još
debotoijusto wrote:male su kazne
dakle , vece kazne , hanzekovic da vodi naplatu dugova i zatvor za ponavljace
sve to na zasebnom sudu ubrzanog postupka , hodnik desno od nogometnih huligana
Vozis li ti?
Guest- Guest
Re: Policija na nadzornim kamerama zaradila 83 milijuna kuna, a postavljat će ih još
Kakva prljava prokleta laž, koči se pred kamerom i onda se poslije vozi JOŠ GORE NEGO PRIJE, kao i na svim ostalim mjestima gdje su došli do tog veleumnog rješenja.deda gulenist wrote:"Mi smo zadovoljni što oni imaju svoj preventivni učinak. U Zagrebu na Aleji Bolonje gdje su dva uređaja možete vidjeti kako se poštuje ograničenje brzine i kako ljudi paze da ne voze brzo i nema više divljanja", rekao je Miron Huljak iz MUP-a.
A i mi smo isto kreteni kaj ga potežemo po ovim grabama i balvan revolucija ležećima...Bandić ko da je iz SR Krajine a ne iz Gruda kakva govna postavlja po cesti.
Brain32-
2014-04-15
Povećat ograničenja za 100% pa tko nije sposoban vozit nek ne vozi, da vidiš 800% smanjenja nesreća a ne da mi kreteni po gradskim avenijama razmjenjuju recepte i love pokemone pri 23kmhdebotoijusto wrote:male su kazne
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:
A i mi smo isto kreteni kaj ga potežemo po ovim grabama i balvan revolucija ležećima...Bandić ko da je iz SR Krajine a ne iz Gruda kakva govna postavlja po cesti.
Treba ti za voziti iskaznica planinarskog drustva, a ne vozacka dozvola.
Guest- Guest
kolerik wrote:''Dobra vecer'' (bljesne mi sa onim sranjem u oci, onda sam vec napola spreman da mu pregrizem vratne zile)
''Pozdrav'' (Jebem ti mater u usta, kao i pola sela odakle si izgmizao i citava skola u kojoj su te lomili za sendvic svaki dan, nemas ni 1,80 m, bijednice).
Ne bit bahat, ljudi rade svoj poso i puno su ugodniji nego prije. Još ako si kriv, šuti, poklopi se ušima. Meni je bilo vako:
"Dobro veče, druže"
"Dobro veče, momci"
"koji momci?" (meni se učinilo da su trojica, a ovaj bio samcat, bio mi vid nešto sjeban)
"jesi šta pio?"
"ma možda jedno piće ali ima tome ohoho, dosta" (pet minuta prije popio zadnju putnu šestu pivu)
"a da ti malo puhneš.....ej kud si kreno?" (ošo ja pišat iza auta, ajd ti bućkaj šest piva u mjehuru)
"da vidim dozvolu i saobraćajnu" (dao mu ja sve iz džepa, bilo nekih računa, korištenih maramica, sličica za maloga fudbaleri i timovi, Jastreb zna)
"evo, tu vam je sve, mora bit i dozvola" (odljepljuje on Kranjčara s dlana)
"ti bi mogo s nama u stanicu"
"može, a jel radi Milorad Popović Baćko? Načelnik opštine?"
"a znaš Baćka? Šta ne kažeš" (vraća papire i salutira i misli "govedo nema ni 1,80, a zna Baćka)
dakolerik wrote:debotoijusto wrote:male su kazne
Vozis li ti?
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Ja sam mjesnom odboru predložio da se kvart počne baviti alpinističkim turizmom nakon što su nam uvalili nove ležeće pa su mi se smijali. Slao sam mail Zagrebačkim cestama, Holdingu, svi peru ruke a dobili smo takve ležeće da na tu stranu ne ulazim u kvart već tri godine. To su valjda pokupili jeftino sa punktova američke vojske u Bagdadu, nenormalno nešto doslovce moraš u prvoj a čak i onda baš osjetiš udar u donji postroj. Idioti totalni.kolerik wrote:Brain32 wrote:
Brain32-
2014-04-15
mda...odi na grobnik pa voziBrain32 wrote:Povećat ograničenja za 100% pa tko nije sposoban vozit nek ne vozi, da vidiš 800% smanjenja nesreća a ne da mi kreteni po gradskim avenijama razmjenjuju recepte i love pokemone pri 23kmhdebotoijusto wrote:male su kazne
cesta sluzi za doc iz A u B
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
udba wrote:kolerik wrote:''Dobra vecer'' (bljesne mi sa onim sranjem u oci, onda sam vec napola spreman da mu pregrizem vratne zile)
''Pozdrav'' (Jebem ti mater u usta, kao i pola sela odakle si izgmizao i citava skola u kojoj su te lomili za sendvic svaki dan, nemas ni 1,80 m, bijednice).
Ne bit bahat, ljudi rade svoj poso i puno su ugodniji nego prije. Još ako si kriv, šuti, poklopi se ušima. Meni je bilo vako:
"Dobro veče, druže"
"Dobro veče, momci"
"koji momci?" (meni se učinilo da su trojica, a ovaj bio samcat, bio mi vid nešto sjeban)
"jesi šta pio?"
"ma možda jedno piće ali ima tome ohoho, dosta" (pet minuta prije popio zadnju putnu šestu pivu)
"a da ti malo puhneš.....ej kud si kreno?" (ošo ja pišat iza auta, ajd ti bućkaj šest piva u mjehuru)
"da vidim dozvolu i saobraćajnu" (dao mu ja sve iz džepa, bilo nekih računa, korištenih maramica, sličica za maloga fudbaleri i timovi, Jastreb zna)
"evo, tu vam je sve, mora bit i dozvola" (odljepljuje on Kranjčara s dlana)
"ti bi mogo s nama u stanicu"
"može, a jel radi Milorad Popović Baćko? Načelnik opštine?"
"a znaš Baćka? Šta ne kažeš" (vraća papire i salutira i misli "govedo nema ni 1,80, a zna Baćka)
Ja moram zato polako sa svojim Golfom 89 godište da mi ne ostane getriba na ležećem, a iza idu klinci u kombijima i pick upovima od firme i jebe im se za amortizere i bilo šta nego pretumpljaju preko ležećih 60 km/h i onda trube i blicaju svakom ko kenja preko njih. Probo sam i ja jednom samo preletit pa sam puko dva puta glavom u krov odozdo i popadale mi ratkape, sve 4.Brain32 wrote:Ja sam mjesnom odboru predložio da se kvart počne baviti alpinističkim turizmom nakon što su nam uvalili nove ležeće pa su mi se smijali. Slao sam mail Zagrebačkim cestama, Holdingu, svi peru ruke a dobili smo takve ležeće da na tu stranu ne ulazim u kvart već tri godine. To su valjda pokupili jeftino sa punktova američke vojske u Bagdadu, nenormalno nešto doslovce moraš u prvoj a čak i onda baš osjetiš udar u donji postroj. Idioti totalni.kolerik wrote:Brain32 wrote:
udba wrote:
Ja moram zato polako sa svojim Golfom 89 godište da mi ne ostane getriba na ležećem, a iza idu klinci u kombijima i pick upovima od firme i jebe im se za amortizere i bilo šta nego pretumpljaju preko ležećih 60 km/h i onda trube i blicaju svakom ko kenja preko njih. Probo sam i ja jednom samo preletit pa sam puko dva puta glavom u krov odozdo i popadale mi ratkape, sve 4.
Guest- Guest
drogo mi je da imo slobodaraca. ali žo mi je ča reagirote tek kad na svojoj koži ositite državni bič.
2014-04-16
boli me kuratz, ja ne placam vise kazne ni bogu, nek se nose, nisu mi uspjeli kaznu naplatit usrani svicarci a kako ce neko drugi, nek mi se napuse
Znam napamet sve lezece, klecece i stajace policajce po Zagrebu. Vozis, kocis odjedanputa ko manijak, op-la, kao na silikonskim jastucicima i nastavis...na kraju ulice jos jedan, naravno. Ne dam im u inat da mi sjebu amortizere, iako naglo kocenje isto nije dobro.
Guest- Guest
inace, u meriki bjesni war on drunk drivers. država ne odustaje, iako gubi na svin frontovima.
2014-04-16
deda gulenist wrote:
Malo previše seru po jugiću. Nikad nisam problema s drugom, jedino s rikvercom, u rikverc se ubacivalo na "daj bože rikverc". Truba isto nije radila, ali u JNA sam bio na komunikacijama u slovenskim Alpama pa sam znao profesionalno jodlat. Spustiš prozor i "jeblololololo sam ti mamamamamuuuu"
Ma ja imam sportski ovjes, jebo me sportski ovjes da me jebo. Tvrdo ko srce ravnateljice u vojnoj školi. Moram sad okrenut rundu selena za auto pa sam posebno nadrkan ali dobro kad to riješim će bar bit mir neko vrijeme...kolerik wrote:Znam napamet sve lezece, klecece i stajace policajce po Zagrebu. Vozis, kocis odjedanputa ko manijak, op-la, kao na silikonskim jastucicima i nastavis...na kraju ulice jos jedan, naravno. Ne dam im u inat da mi sjebu amortizere, iako naglo kocenje isto nije dobro.
Brain32-
2014-04-15
ja jos uvijek imam yugica u rvackoj, odjavljen je vec godinama al radi besprijekorno, 180k km, jedino sam imao problema sa termostat ventilom i onijem kurcima, krajnici mislim da se zovu, vise sam problema imao sa ovom golf dvicom koju sad vozim a km su tu negdeudba wrote:deda gulenist wrote:
Malo previše seru po jugiću. Nikad nisam problema s drugom, jedino s rikvercom, u rikverc se ubacivalo na "daj bože rikverc". Truba isto nije radila, ali u JNA sam bio na komunikacijama u slovenskim Alpama pa sam znao profesionalno jodlat. Spustiš prozor i "jeblololololo sam ti mamamamamuuuu"
Da i zato je normalno 60kmh na dvotračnim i trotračnim gradskim avenijama sa pothodnicima za pješake ograđenim betonskom i/ili metalnom ogradomdebotoijusto wrote:mda...odi na grobnik pa voziBrain32 wrote:Povećat ograničenja za 100% pa tko nije sposoban vozit nek ne vozi, da vidiš 800% smanjenja nesreća a ne da mi kreteni po gradskim avenijama razmjenjuju recepte i love pokemone pri 23kmhdebotoijusto wrote:male su kazne
cesta sluzi za doc iz A u B
Brain32-
2014-04-15
debotoijusto wrote:male su kazne
kaj je tebi? male kazne?
u zatvorima mjesta za prometne prekršaje NEMA!
postupci i JESU ubrzani.
u 22 sata dođe sutkinja i u 22,30 si već doma.
Guest- Guest
Mene najviše jebe kad vidim kako pauk počinje kopčat nekog, žuri mi se, a ne želim propustiti izraz lica vlasnika kad se vrati s vešmašinom na leđima, a auta nigdje.Leviathan2 wrote:boli me kuratz, ja ne placam vise kazne ni bogu, nek se nose, nisu mi uspjeli kaznu naplatit usrani svicarci a kako ce neko drugi, nek mi se napuse
Nekad glumim da je auto moj i svađam se s njima da ću ih sve tužit i šta ja znam, onda oni pišu još veće kazne.
Similar topics
» Država daje 17,5 milijuna kuna za kupnju nekretnine, a zaradit će 95 milijuna na porezima
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Philadelphia: Policija izgubila kontrolu nad centrom grada, masovno pljačkanje pred kamerama
» Šefica Kraša u par tjedana na dionicama Kraša zaradila 460 tisuća kuna
» U zadnja 3 mjeseca na imigrante potrošeno 120 milijuna kuna, svaki dan oko 1-2 milijuna
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» Philadelphia: Policija izgubila kontrolu nad centrom grada, masovno pljačkanje pred kamerama
» Šefica Kraša u par tjedana na dionicama Kraša zaradila 460 tisuća kuna
Page 2 of 5