VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
Page 9 of 28
Page 9 of 28 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28
Re: VEDRANA RUDAN O MILANOVIĆU
maggie13 wrote:ako se budemo srozali na taj nivo,javit cemo se vama za instrukcije :PBraćala wrote:Winter is coming wrote:kazu pobedili su srbiju u ratu,pa ce opet,jebote koje fantazijeBraćala wrote:vili40 wrote:baš ćemo se provesti ako Zox opet postane šef parade,pa taj će nas ovaj puta posvađati i sa burkinom faso i lesotom.Sa mađarskom,slovenijom,njemačkom,austrijom,srbijom,bih i ovima bliže je završio.
zasto, pa vi volite kada se svadjate sa srbijom. otkud to sada ne valja?
jedino gore od slavljenja poraza je slavljenje fiktivnih pobeda...
ne morate, vi uvek u svemu najgorem postavljate standarde...
Guest- Guest
Braćala wrote:Winter is coming wrote:kazu pobedili su srbiju u ratu,pa ce opet,jebote koje fantazijeBraćala wrote:vili40 wrote:baš ćemo se provesti ako Zox opet postane šef parade,pa taj će nas ovaj puta posvađati i sa burkinom faso i lesotom.Sa mađarskom,slovenijom,njemačkom,austrijom,srbijom,bih i ovima bliže je završio.
to je vaša specijalnost, još od turaka, a valjda i prije...i ne pada nam na pamet oduzeti vam "slavu"
Guest- Guest
pobjegao od srpske agresije ? vidis da si kontradiktorna.nisam ja megi taj koji se kurci naprotivmaggie13 wrote:Ti,sharpi,koji si prvi put pobjegao,a sad bi bio jos i brzi,nesto ne ulijevas strah u kosti..uz duzno postovanje :)
2014-04-14
Noor wrote:Braćala wrote:Winter is coming wrote:kazu pobedili su srbiju u ratu,pa ce opet,jebote koje fantazijeBraćala wrote:vili40 wrote:baš ćemo se provesti ako Zox opet postane šef parade,pa taj će nas ovaj puta posvađati i sa burkinom faso i lesotom.Sa mađarskom,slovenijom,njemačkom,austrijom,srbijom,bih i ovima bliže je završio.
to je vaša specijalnost, još od turaka, a valjda i prije...i ne pada nam na pamet oduzeti vam "slavu"
sta ti je, PMS?
Guest- Guest
vidis koje su ustase picke, ostavljaju zene na prvoj linije da se obracunavaju sa srbocetnicima...
Guest- Guest
frustrirani kmetovi,a sa njihovim pishuljama mi nije gusht zajebavati seBraćala wrote:vidis koje su ustase picke, ostavljaju zene na prvoj linije da se obracunavaju sa srbocetnicima...
Winter is coming-
2014-04-14
Braćala wrote:Noor wrote:Braćala wrote:
i ne treba vam zabraniti proslavu oluje...
a tko bi to i mogao, daj ti meni reci
oni kojima konje cistite i sedlate...
ups, jesu to oni isti što su vas 1999., onako nevine i nedužne, punih 79 dana rokali iz zraka?
Guest- Guest
Braćala wrote:Noor wrote:Braćala wrote:Winter is coming wrote:kazu pobedili su srbiju u ratu,pa ce opet,jebote koje fantazijeBraćala wrote:
sta ti je, PMS?
prošlo
Guest- Guest
pobjegao od obrane domovine..ne,ti se prijetis praznom puskom..long live America :DWinter is coming wrote:pobjegao od srpske agresije ? vidis da si kontradiktorna.nisam ja megi taj koji se kurci naprotivmaggie13 wrote:Ti,sharpi,koji si prvi put pobjegao,a sad bi bio jos i brzi,nesto ne ulijevas strah u kosti..uz duzno postovanje :)
2014-04-12
Braćala wrote:vidis koje su ustase picke, ostavljaju zene na prvoj linije da se obracunavaju sa srbocetnicima...
znaju oni jako dobro da na nas mogu računati s punim povjerenjem i mirno odmoriti
Guest- Guest
Winter is coming wrote:frustrirani kmetovi,a sa njihovim pishuljama mi nije gusht zajebavati seBraćala wrote:vidis koje su ustase picke, ostavljaju zene na prvoj linije da se obracunavaju sa srbocetnicima...
zato džango i braćala uvijek objeručke prihvate
Guest- Guest
Nekoga bombarduju a nekoga jebu i jašu. Sa svakim prema karakteru.Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:Braćala wrote:
ups, jesu to oni isti što su vas 1999., onako nevine i nedužne, punih 79 dana rokali iz zraka?
Uff...Noor wrote:Winter is coming wrote:frustrirani kmetovi,a sa njihovim pishuljama mi nije gusht zajebavati seBraćala wrote:vidis koje su ustase picke, ostavljaju zene na prvoj linije da se obracunavaju sa srbocetnicima...
dzango wrote:Nekoga bombarduju a nekoga jebu i jašu. Sa svakim prema karakteru.Noor wrote:Braćala wrote:Noor wrote:Braćala wrote:
pa, sad ako moram birati....
Guest- Guest
dzango wrote:Uff...Noor wrote:Winter is coming wrote:frustrirani kmetovi,a sa njihovim pishuljama mi nije gusht zajebavati seBraćala wrote:vidis koje su ustase picke, ostavljaju zene na prvoj linije da se obracunavaju sa srbocetnicima...
samo me bre nemoj fataš s leđa, znaš da ću te vidim
Guest- Guest
I treba da vidiš. Ali da se praviš da ne vidiš. Pa te kao iznenadim.Noor wrote:dzango wrote:Uff...Noor wrote:Winter is coming wrote:frustrirani kmetovi,a sa njihovim pishuljama mi nije gusht zajebavati seBraćala wrote:vidis koje su ustase picke, ostavljaju zene na prvoj linije da se obracunavaju sa srbocetnicima...
sasvim solidno brišu pod s vama...mi gledamo i uživamo...Braćala wrote:vidis koje su ustase picke, ostavljaju zene na prvoj linije da se obracunavaju sa srbocetnicima...
joj,sto cemo sad :DNoor wrote:Winter is coming wrote:frustrirani kmetovi,a sa njihovim pishuljama mi nije gusht zajebavati seBraćala wrote:vidis koje su ustase picke, ostavljaju zene na prvoj linije da se obracunavaju sa srbocetnicima...
2014-04-12
dzango wrote:I treba da vidiš. Ali da se praviš da ne vidiš. Pa te kao iznenadim.Noor wrote:dzango wrote:Uff...Noor wrote:Winter is coming wrote:
frustrirani kmetovi,a sa njihovim pishuljama mi nije gusht zajebavati se
i ja ću tebe iznenadim
Last edited by Noor on 26/8/2016, 14:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
pero laka kategorija 8-)∞ wrote:sasvim solidno brišu pod s vama...mi gledamo i uživamo...Braćala wrote:vidis koje su ustase picke, ostavljaju zene na prvoj linije da se obracunavaju sa srbocetnicima...
2014-04-12
maggie13 wrote:pero laka kategorija 8-)∞ wrote:sasvim solidno brišu pod s vama...mi gledamo i uživamo...Braćala wrote:vidis koje su ustase picke, ostavljaju zene na prvoj linije da se obracunavaju sa srbocetnicima...
megi, čuvaj stražu dok se ne vratim
Guest- Guest
Page 9 of 28 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 28
Similar topics
» Vedrana Rudan: Čokoladni rat
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika
» Vedrana Rudan: Vođama odgovara da se mrzimo
» VEDRANA RUDAN SAD STVARNO PRETERALA:
» Vedrana Rudan se odrekla nacije
» VEDRANA RUDAN: Dobro jutro, Amerika