ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

milanovic za srpski Tanjug

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

milanovic za srpski Tanjug  - Page 3 Empty Re: milanovic za srpski Tanjug

Post by catabbath 26/8/2016, 10:22

tre911 wrote:često i same konzerve ribe ili nekog nareska.

cheers

milanovic za srpski Tanjug  - Page 3 8braniteljskidomjenak_16x9

catabbath

2015-08-22

Back to top Go down

Post by sitting_bull 26/8/2016, 10:25

tre911 wrote:
sitting_bull wrote:
tre911 wrote:
marcellus wrote:klem je još u vrijeme prosvjeda bio hodajuća PR katastrofa
Ono zvao teršelićku da nam pomogne pa uvlačenje u šupak matiću pa kurca palca, strava od nekoga ko se pokušava baviti braniteljskim pitanjima.
u vrijeme dok se u šatoru žderalo i pilo i plavuša dolazila na domjenke nisi tako zborio.

svi ste vi klem...
Opet laprdaš bez veze, u šatoru se nije ni žderalo ni pilo a kad je predsjednca dolazila jasno je da se nešto pristojno moralo i staviti. Ti možda i ždereš kući svojoj i po restoranima no mi smo tamo imali normalan objed, često i same konzerve ribe ili nekog nareska.
je, je.

kad ste odigrali svoje uloge i kad je bilo jasno kako će predstava kad tad s repertoara spali ste na konzerve koje je hv otpisao zbog isteka roka trajanja.

sve je hdz dalekovidnica prenosila i svatko tko ima oči je sam mogao sve vidjeti. ne se sramiti...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 11:32

dawson wrote:
tre911 wrote:često i same konzerve ribe ili nekog nareska.

cheers

milanovic za srpski Tanjug  - Page 3 8braniteljskidomjenak_16x9
Selektivno izbacuješ slije, rekao sam u datim prigodama se postavljalo na stol ono što ide uz prijem važne osbe ili za božić recimo ili Uskrs...no običnim danima je bilo što ti rekoh a bio sam tamo 5-6 puta osobno i kažem ti što je svakodnevnica. Osim toga čak ni na ovoj sliji nisi mogao naći alkohol iako ste se trudili svim silama i to prikrpiti braniteljima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 11:33

sitting_bull wrote:
tre911 wrote:
sitting_bull wrote:
tre911 wrote:
marcellus wrote:klem je još u vrijeme prosvjeda bio hodajuća PR katastrofa
Ono zvao teršelićku da nam pomogne pa uvlačenje u šupak matiću pa kurca palca, strava od nekoga ko se pokušava baviti braniteljskim pitanjima.
u vrijeme dok se u šatoru žderalo i pilo i plavuša dolazila na domjenke nisi tako zborio.

svi ste vi klem...
Opet laprdaš bez veze, u šatoru se nije ni žderalo ni pilo a kad je predsjednca dolazila jasno je da se nešto pristojno moralo i staviti. Ti možda i ždereš kući svojoj i po restoranima no mi smo tamo imali normalan objed, često i same konzerve ribe ili nekog nareska.
je, je.

kad ste odigrali svoje uloge i kad je bilo jasno kako će predstava kad tad s repertoara spali ste na konzerve koje je hv otpisao zbog isteka roka trajanja.

sve je hdz dalekovidnica prenosila i svatko tko ima oči je sam mogao sve vidjeti. ne se sramiti...
A špto da ti sad drugo napišem nego da si sjeban ne do yaya nego puno više, da si sjeban do yaya bilo bi za tebe neke nade a ovako nema teorije No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 26/8/2016, 14:17

tre911 wrote:
sitting_bull wrote:
tre911 wrote:
sitting_bull wrote:
tre911 wrote:

svi ste vi klem...
je, je.

A špto da ti sad drugo napišem nego da si sjeban ne do yaya nego puno više, da si sjeban do yaya bilo bi za tebe neke nade a ovako nema teorije No
ja sam sjeban jer vođe šatoraša detektiram kao političku i ljudsku fukaru koja zbog svojih političkih interesa sramoti sve branitelje?

treba ukinuti ministarstvo branitelja i u ministarstvu za socijalnu skrb formirati odsjek za veterane koji će rješavati stvarne probleme veterana domovinskog rata, a raznorazne političke udruge branitelja neka se onda bave dernecima na kojima će okupljati istomišljenike. najbolje po lovačkim dvorcima i kućama kao što bijaše dok je hdz obnašao vlast...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 16:02

sitting_bull wrote:
tre911 wrote:
sitting_bull wrote:
tre911 wrote:
sitting_bull wrote:

svi ste vi klem...
je, je.

A što da ti sad drugo napišem nego da si sjeban ne do yaya nego puno više, da si sjeban do yaya bilo bi za tebe neke nade a ovako nema teorije No
ja sam sjeban jer vođe šatoraša detektiram kao političku i ljudsku fukaru koja zbog svojih političkih interesa sramoti sve branitelje?

treba ukinuti ministarstvo branitelja i u ministarstvu za socijalnu skrb formirati odsjek za veterane koji će rješavati stvarne probleme veterana domovinskog rata, a raznorazne političke udruge branitelja neka se onda bave dernecima na kojima će okupljati istomišljenike. najbolje po lovačkim dvorcima i kućama kao što bijaše dok je hdz obnašao vlast...
O tome možemo pričati, o onim gore pamfletima ne možemo jer su čista izmišljotina
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 26/8/2016, 16:06

Satorasi ?
Fukara da sto drugo?
Politicki instrumentalizirana od strane hdz za ciju lovu se i tamo provodila usred zagreba .
Njihovi zahtjevi su bili nebuloze do bezumlja . Onaj glogi ciji razni put je tajna je GLAGOLJAO I GLAGOLJAO O TOME STO TRAZE.
iako su to dobili, nisu se micali .
Dok nije puhnuo vjetar s neretve.
Fukaru odnio.

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 16:07

Bilo kako bilo...nitko ispred Klemma nece vise reci ni cijenu Jutarnjeg lista.

Udbaska posla.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 16:08

sitting_bull wrote:

x
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 16:10

Sora wrote:Satorasi ?
Fukara da sto drugo?
Politicki instrumentalizirana od strane hdz za ciju lovu se i tamo provodila usred zagreba .
Njihovi zahtjevi su bili nebuloze do bezumlja . Onaj glogi ciji razni put je tajna je GLAGOLJAO I GLAGOLJAO O TOME STO TRAZE.
iako su to dobili, nisu se micali .
Dok nije puhnuo vjetar s neretve.
Fukaru odnio.
Ajde baba uhvati se raše i ostavi pisanja idiotarija :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 26/8/2016, 16:31

Sto je rasha?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 26/8/2016, 16:34

Ponovit cu ,
Satorasi nisu bili legalni skup nego protuhrvatski i nasilno prosvjed .
Pni nisu proznali hrvatske zakone,mgrb, zastavu i sustinske vrijednosti RH.
DOSTA NJOH JE DOLAZILO IZ BOSNE NA IZLET.
i to je kao nesto relevantno za ozbiljnu politiku branitelja hrvatske ?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 26/8/2016, 17:01

Sora, sto pijes ti?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down