Forumska humanitarna akcija
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Forumska humanitarna akcija
braco, da li ste za to da damo dobrovoljni prilog nasem hendikepiranom clanu koji navija za lopove iz torina, kako bi gledao svoj mali i lopovski klub?
Guest- Guest
Re: Forumska humanitarna akcija
Evo ja ću bratu operwu dat 100kn i ako njemu ne treba jer on nije klošar
scorpion wrote:Evo ja ću bratu operwu dat 100kn i ako njemu ne treba jer on nije klošar
dabome, on je klosarcina. evo ja dajem 10€
Guest- Guest
samo se vi zajebavajte ako mislite da operw ne bi uzeo...
muckodjubre wrote:samo se vi zajebavajte ako mislite da operw ne bi uzeo...
naravno da bi, jadnik za 'leba nema-kamo li da ide na neke utakmice u zagrebu...
Guest- Guest
Ja ću ugostit Operwa i odvest ga na utakmicu uz jedan uvjet...dat ću mu Milanov dres i u njemu mora ići na tekmu...i naravno navijat za Dinamo, a ako Juve pobijedi onda ću ga gurnut s tribine.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:samo se vi zajebavajte ako mislite da operw ne bi uzeo...
Tommy Ramone wrote:Ja ću ugostit Operwa i odvest ga na utakmicu uz jedan uvjet...dat ću mu Milanov dres i u njemu mora ići na tekmu...i naravno navijat za Dinamo, a ako Juve pobijedi onda ću ga gurnut s tribine.
i kupi mu baterije za daljinski...
Guest- Guest
Na tekmu Dinamo-Juventus da ide u Milanovom dresu i da u Milanovo dresu navija za Dinamo?Tommy Ramone wrote:Ja ću ugostit Operwa i odvest ga na utakmicu uz jedan uvjet...dat ću mu Milanov dres i u njemu mora ići na tekmu...i naravno navijat za Dinamo, a ako Juve pobijedi onda ću ga gurnut s tribine.
Nisam ni očekivao da bi ti mogao skužiti zajebanciju. Previše je to za tebe.scorpion wrote:Na tekmu Dinamo-Juventus da ide u Milanovom dresu i da u Milanovo dresu navija za Dinamo?Tommy Ramone wrote:Ja ću ugostit Operwa i odvest ga na utakmicu uz jedan uvjet...dat ću mu Milanov dres i u njemu mora ići na tekmu...i naravno navijat za Dinamo, a ako Juve pobijedi onda ću ga gurnut s tribine.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Nisam ni očekivao da bi ti mogao skužiti zajebanciju. Previše je to za tebe.scorpion wrote:Na tekmu Dinamo-Juventus da ide u Milanovom dresu i da u Milanovo dresu navija za Dinamo?Tommy Ramone wrote:Ja ću ugostit Operwa i odvest ga na utakmicu uz jedan uvjet...dat ću mu Milanov dres i u njemu mora ići na tekmu...i naravno navijat za Dinamo, a ako Juve pobijedi onda ću ga gurnut s tribine.
Guest- Guest
tominjo, i daj ga nahrani dobro-vidis da je uhranjen kao da je kroz ausvic prosao...
Guest- Guest
Pa vidiš da se smijem cccTommy Ramone wrote:Nisam ni očekivao da bi ti mogao skužiti zajebanciju. Previše je to za tebe.
operw dam ti ja barcin dres ako te sramota u đubretarskom ili da te neko ne nalema, imam i dinamov od siemensa
End- Posts : 21177
2015-08-25
operw je nedavno tvrdio da je bio u splitu. ja ću uplatit 100kn na okladu da nije
hvala na prilozima. sve što skupim dajem u humanitarnu organizaciju - pomozite milanu i interu. da do kraja prijelaznog roka skupe koji euro i kupe pojačanje.
Guest- Guest
jedina dva dresa u životu koja sam imao su od dinama i JuventusaEnd1899 wrote:operw dam ti ja barcin dres ako te sramota u đubretarskom ili da te neko ne nalema, imam i dinamov od siemensa
maksimir će biti ispunjen navijačima Juventusa cijela regija dolazi
Guest- Guest
Similar topics
» forumska vecera
» Forumska vecera
» Humanitarna božićna katastrofa u Alepu pod Asadovim surovim režimom
» forumska vecera
» FORUMSKA STOKA
» Forumska vecera
» Humanitarna božićna katastrofa u Alepu pod Asadovim surovim režimom
» forumska vecera
» FORUMSKA STOKA