Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
tre911 wrote:
Đango to je samo dijelom istina a ja ne spadam u tu tvoju kategoriju kao i većina muškaraca koje poznajem.
Eto i ja to rekoh. To se on mene prepao pa ne zna kako da pobjegne
darla- Admin
2015-10-22
Re: Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
NIkada. Gledao sam Rode skoro, po 10 put.maggie13 wrote:Dzani,jesi gledao Sulejmana nedavno?dzango wrote:Njegova specijalnost je nabijanje na kolac. Hrvatski specijalitet sa kraja 20. veka kao jedinstven slučaj u Evropi u toj epohi.maggie13 wrote:Nece k'o vi na siru specijalnost:zene,djeca,starci,ranjeni...Stanojko wrote:Baboubica?marcellus wrote:
iz plejade onih koji su vam se najebali majke pred dvajst godina...
Vratiti ce se Rode?
darla- Admin
2015-10-22
Samo niste dovoljno iskreni prema sebi. Naravno da nam moral i društvo nameću drugačije norme koje i prihvatamo kao nešto svoje. Ali sama osnova je sasvim drugačija.tre911 wrote:Đango to je samo dijelom istina a ja ne spadam u tu tvoju kategoriju kao i većina muškaraca koje poznajem.dzango wrote:Takav ti je život. Čupav i dlakav. Ništa nisam slagao, ulepšao ili ocrnio. Muškarci jesu svinje koje interesuje samo jedna stvar i nemaju ni mrvu odgovornosti za svoje postupke ako ih na to ne nateraš. Ili ti misliš da nije tako?darla wrote:dzango wrote:Ja grub? Šta ti je žensko, nikada ne valjaš. Uvek si gubav.darla wrote:Ma ja zachatala, sad ce me efendija Ero spotati .
Al ima vec o RS koja, a i uzelila se Dzanga, no on nesto sve grub i tako, a ja prevckava ko vjeverica na amfetaminima i eto .
Pa vices odmah, te muski svinje, te radis djecu, te onda neces hraniti hraniti, ta neces paziti, istraumatizirao me odmah .
Jeste. Svaku reprizu gledam kao da je premijera. Budala.darla wrote:Vratiti ce se Rode?
dzango wrote:
Samo niste dovoljno iskreni prema sebi. Naravno da nam moral i društvo nameću drugačije norme koje i prihvatamo kao nešto svoje. Ali sama osnova je sasvim drugačija.
Ma hajde brate, vi kad se zatelebate, zensko vas samelje u mikroomadice, zenama je glava po to pitanju uvijek hladnija.
darla- Admin
2015-10-22
dzango wrote:Jeste. Svaku reprizu gledam kao da je premijera. Budala.darla wrote:Vratiti ce se Rode?
Dobra je to serija, ja ju otkrila na youtube dok sam nesto trazila drugo. E sto bi bilo lijepo imati onakvo imanje.
darla- Admin
2015-10-22
Istina. Muškarci su više podložni nagonima. To što su svinje, ne znači da u isto vreme nisi laki za upravljanje i održavanje.darla wrote:dzango wrote:
Samo niste dovoljno iskreni prema sebi. Naravno da nam moral i društvo nameću drugačije norme koje i prihvatamo kao nešto svoje. Ali sama osnova je sasvim drugačija.
Ma hajde brate, vi kad se zatelebate, zensko vas samelje u mikroomadice, zenama je glava po to pitanju uvijek hladnija.
Ne znam brale..Ali ja kad vidim Djuricka i Karanovicku odma mi se slosi... :(dzango wrote:Jeste. Svaku reprizu gledam kao da je premijera. Budala.darla wrote:Vratiti ce se Rode?
Svaka čast Glasnoviću!
to sto je reko ne znaci da je istina-
papir sve trpi, da uporedimo dogadjanja.
hrvatska vs srpske, incidenti sa manjinama.
ne kenjajte: zadnji primer je sloboda hrvata
u srpskoj da reaguju oko djindjica, protestuju.
i na tarabi pise pička, pa tako i u hr papirima
za srbe.
hrvatska vs srpske, incidenti sa manjinama.
ne kenjajte: zadnji primer je sloboda hrvata
u srpskoj da reaguju oko djindjica, protestuju.
i na tarabi pise pička, pa tako i u hr papirima
za srbe.
Guest- Guest
Jebiga, to što su dobri glumci nema veze sa njihovim karakterom. Karanovićka je odlična glumica i govno od čoveka. Volim da ih gledam kao glumce a za njihovo mišljenje ne dajem ni 5 para.Stanojko wrote:Ne znam brale..Ali ja kad vidim Djuricka i Karanovicku odma mi se slosi... :(dzango wrote:Jeste. Svaku reprizu gledam kao da je premijera. Budala.darla wrote:Vratiti ce se Rode?
A što nije istina? Da je tzv. Republika Šumska nastala na genocidu? Na protjerivanju Hrvata i muslimana? Republika Srpska je nedonošče Velike Srbije. Srbija je na razvalinama Jugoslavije pokušala stvoriti jedinstvenu srpsku državu, koja bi uključivala Srbiju, Crnu Goru, Republiku Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku. Ovaj projekat je tragično propao. Zdravo!!!pizzon wrote:to sto je reko ne znaci da je istina-
Današnja NDH je nastala na dva genocida nad Srbima.provocator wrote:A što nije istina? Da je tzv. Republika Šumska nastala na genocidu? Na protjerivanju Hrvata i muslimana? Republika Srpska je nedonošče Velike Srbije. Srbija je na razvalinama Jugoslavije pokušala stvoriti jedinstvenu srpsku državu, koja bi uključivala Srbiju, Crnu Goru, Republiku Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku. Ovaj projekat je tragično propao. Zdravo!!!pizzon wrote:to sto je reko ne znaci da je istina-
Mujmane... Ovo danas nije nikakva NDH nego međunarodno priznata Republika Hrvatska koju je između ostalih priznala i tvoja Srbija. Dobro, ti si malo glup pa to ne znaš ali raspitaj se ili proguglaj kad već imaš internet.dzango wrote:Današnja NDH je nastala na dva genocida nad Srbima.provocator wrote:A što nije istina? Da je tzv. Republika Šumska nastala na genocidu? Na protjerivanju Hrvata i muslimana? Republika Srpska je nedonošče Velike Srbije. Srbija je na razvalinama Jugoslavije pokušala stvoriti jedinstvenu srpsku državu, koja bi uključivala Srbiju, Crnu Goru, Republiku Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku. Ovaj projekat je tragično propao. Zdravo!!!pizzon wrote:to sto je reko ne znaci da je istina-
Nadalje, nikakvog genocida bilo nije jerbo su genocid prvi počeli vršiti Srbi u Hrvatskoj i to u mjestima gdje su bili većina i kao takvi nisu priznavali hrvatsku vlast. Sjeti se Aljmaša, Iloka, Škabrnje... I da ne nabrajam dalje jer bi (pre)dugo trajalo. Naoružali se do zuba i rekli "Ovo je Srbija". Pa jest malo moj curac! Osim toga i sam vaš ministar Dačić vam je u Skupštini rekao kako ste imali priliku prihvatiti plan Z4. (ja gledao) Niste... E pa onda ste dobili po pički i sad je to genocid?! Mojne me karat.
Duvaj ga opeglani. Ceo svet priznaje i entitet RS. RH koja je u stvari NDH sa istom ideologijom, politikom i obeležjima.provocator wrote:Mujmane... Ovo danas nije nikakva NDH nego međunarodno priznata Republika Hrvatska koju je između ostalih priznala i tvoja Srbija. Dobro, ti si malo glup pa to ne znaš ali raspitaj se ili proguglaj kad već imaš internet.dzango wrote:Današnja NDH je nastala na dva genocida nad Srbima.provocator wrote:A što nije istina? Da je tzv. Republika Šumska nastala na genocidu? Na protjerivanju Hrvata i muslimana? Republika Srpska je nedonošče Velike Srbije. Srbija je na razvalinama Jugoslavije pokušala stvoriti jedinstvenu srpsku državu, koja bi uključivala Srbiju, Crnu Goru, Republiku Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku. Ovaj projekat je tragično propao. Zdravo!!!pizzon wrote:to sto je reko ne znaci da je istina-
Nadalje, nikakvog genocida bilo nije jerbo su genocid prvi počeli vršiti Srbi u Hrvatskoj i to u mjestima gdje su bili većina i kao takvi nisu priznavali hrvatsku vlast. Sjeti se Aljmaša, Iloka, Škabrnje... I da ne nabrajam dalje jer bi (pre)dugo trajalo. Naoružali se do zuba i rekli "Ovo je Srbija". Pa jest malo moj curac! Osim toga i sam vaš ministar Dačić vam je u Skupštini rekao kako ste imali priliku prihvatiti plan Z4. (ja gledao) Niste... E pa onda ste dobili po pički i sad je to genocid?! Mojne me karat.
...snivaj cakani....dzango wrote:Duvaj ga opeglani. Ceo svet priznaje i entitet RS. RH koja je u stvari NDH sa istom ideologijom, politikom i obeležjima.provocator wrote:Mujmane... Ovo danas nije nikakva NDH nego međunarodno priznata Republika Hrvatska koju je između ostalih priznala i tvoja Srbija. Dobro, ti si malo glup pa to ne znaš ali raspitaj se ili proguglaj kad već imaš internet.dzango wrote:Današnja NDH je nastala na dva genocida nad Srbima.provocator wrote:A što nije istina? Da je tzv. Republika Šumska nastala na genocidu? Na protjerivanju Hrvata i muslimana? Republika Srpska je nedonošče Velike Srbije. Srbija je na razvalinama Jugoslavije pokušala stvoriti jedinstvenu srpsku državu, koja bi uključivala Srbiju, Crnu Goru, Republiku Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku. Ovaj projekat je tragično propao. Zdravo!!!pizzon wrote:to sto je reko ne znaci da je istina-
vuksadinare- Posts : 100336
2015-09-08
Ceo svet prizna moj curac a ne republiku šumsku koja nije nikakva republika već entitet.
Čibe pederu. Dosta mi je onaj jedan što mi se stalno muva iza leđa.vuksadinare wrote:...snivaj cakani....dzango wrote:Duvaj ga opeglani. Ceo svet priznaje i entitet RS. RH koja je u stvari NDH sa istom ideologijom, politikom i obeležjima.provocator wrote:Mujmane... Ovo danas nije nikakva NDH nego međunarodno priznata Republika Hrvatska koju je između ostalih priznala i tvoja Srbija. Dobro, ti si malo glup pa to ne znaš ali raspitaj se ili proguglaj kad već imaš internet.dzango wrote:Današnja NDH je nastala na dva genocida nad Srbima.provocator wrote:
A što nije istina? Da je tzv. Republika Šumska nastala na genocidu? Na protjerivanju Hrvata i muslimana? Republika Srpska je nedonošče Velike Srbije. Srbija je na razvalinama Jugoslavije pokušala stvoriti jedinstvenu srpsku državu, koja bi uključivala Srbiju, Crnu Goru, Republiku Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku. Ovaj projekat je tragično propao. Zdravo!!!
....ne srpska je nastala na ljubavi i cvijcu..prijedor,omarska,keraterm,visegrad,vlasencia,srebrenica,foča,bihać,brčko,jajce,bosanski brod,derventa..zločin do zločina
vuksadinare- Posts : 100336
2015-09-08
Zoki dobija izore, glasnovic daj 5 :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» I SRBI I HRVATI ČINE OVU DRŽAVU: Zašto ne vjerujemo Cormackovoj kada kaže da je prijatelj BIH?
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» PLENKOVIĆ NAKON SASTANKA S PUPOVCEM 'Želim sve manjince. O Hasanbegoviću ćemo razgovarati kada uđemo u fazu razgovora o ministrima'
» Hrvati na udaru: Od kada ste ušli u EU...
» Hrvati u šoku kada je progovorio o
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» PLENKOVIĆ NAKON SASTANKA S PUPOVCEM 'Želim sve manjince. O Hasanbegoviću ćemo razgovarati kada uđemo u fazu razgovora o ministrima'
» Hrvati na udaru: Od kada ste ušli u EU...
» Hrvati u šoku kada je progovorio o
Page 3 of 5