Očajni Juncker poziva na rušenje granica, država, nacija...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Očajni Juncker poziva na rušenje granica, država, nacija...
Pa to je jasno svakom s gramom mozga u glavi....samo drugo je to što sam ja, a i svi koje znam glasovali protiv EU...pa onda ona nakaradna promidžba za pristupanje pa jednokratno mijenjanje Ustavnog Zakona o referendumu...puno je tu domaće masonerije koju treba zatuc...
darth_vader- Posts : 19759
2014-04-17
problem ti ej sto recimo nizozemac sad vise mrzi poljaka nego nekakvog recimo pakistanca,sudanca....po meni eu je totalno promasen projekt jer spaja nespojivo..jer se nekom digao quratz da popravlja bilancu i za nista ga drugo nije briga...zatso se recimo svapski,engleski turist ne ponasa nadobudno npr u tunisu,maroku..zato ejr bi mu isti cas odrezali jajca ako ne glavu....a kad dođu tu ili ne znam bugarsku...gledaju te s visoka...kao nekakva nistavila..dok ne pokazes zube....tako ce te i tretirati..oni kad ulaze u đamije moraju skinut cibele ili zena preko glave navuci veo a kod nas goli ulaze u crkve...dva brata wrote:ja neman ništa protiv da eu bude , federacija europljana, ali ne federacija arapa, afganistanacaij, pakistanaca i ostale ekipededa gulenist wrote:ili i druge stvari, htjeli bi biti izvozno orjentirani, ali bi htjeli imati i visoke plaće
e pa to ne ide jedno s drugim, ne može
isto tako ne možete biti u EU federaciji a zadržati nacionalnost i suverenost
i nije to masonska urota soroševaca nego tako funkcijoniraju federacije
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
jasambrend wrote:samo drugo je to što sam ja, a i svi koje znam glasovali protiv EU...
znam i ja takve, ali štedi u EURima, i sve broji u stranoj valuti, gleda da kakvom strancu proda nekretninu da zaradi više
jedno priča, drugo radi
Guest- Guest
Zapravo....kredit mi je u kunama.... štedim( ubaciti psovku po izboru), nelegalno prodam ribu koju lovim naravno bez dozvole u kunama..dakle, domaći covik 100%
darth_vader-
2014-04-17
Šteta šta je na engleski.asilovski wrote:Odličan tekst..
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hillary poziva na otpor i rušenje Trumpa
» Kraj država Nacija?!?
» Islamska država poziva na ubijanje austrijskih imama
» Srpski patrijarh upozorio carigradskog da ne mogu svaka nova država i nacija dobiti svoju crkvu
» Nikolić: Informisan sam da je na sceni rušenje vlasti u RS-u kroz rušenje Dodika
» Kraj država Nacija?!?
» Islamska država poziva na ubijanje austrijskih imama
» Srpski patrijarh upozorio carigradskog da ne mogu svaka nova država i nacija dobiti svoju crkvu
» Nikolić: Informisan sam da je na sceni rušenje vlasti u RS-u kroz rušenje Dodika
Page 2 of 2