Zajedno se drogirali, a kad mu je pozlilo izbacili su ga na ulicu: U Zagrebu umro mladi maneken
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zajedno se drogirali, a kad mu je pozlilo izbacili su ga na ulicu: U Zagrebu umro mladi maneken
najtužnije što su ga stari pederi ostavili da crkne na ulici, samo da se ne kompromitiraju i da im ne doznaju žene i djeca.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Re: Zajedno se drogirali, a kad mu je pozlilo izbacili su ga na ulicu: U Zagrebu umro mladi maneken
nema tu nis tuzno..kiakvim je zivotom zivio,drugacije nije mogao niti zavrsiti..
Guest- Guest
asilu njegovi cugeri ne bi ovako
mozda bi ga pokrali kao i on njih i to je sve
dijagram-
2015-08-09
ja se nadvila nad cugera u lokvi da vidim jel živ, a on me zgrabio davit..dijagram wrote:asilu njegovi cugeri ne bi ovako
budi dobar poji govno.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Kako vas samo nije bilo sramota pisati o ovome dečku da je gay???
Dečko je,koliko sam kasnije čitao imao djevojku i bio normalan po tom pitanju.
Eh,droga...Toga se treba čuvati. U moje doba bavili smo se pivom i gemištom,a žestica je bila onako već malo opasnija. Bojali smo se je.
No da se vratimo na Govedaricu. On nije bio nikakav homoseksualac,već normalni mladić koji je hodao sa djevojkama,a u pošljednje vrijeme s jednom je bio u ozbiljnijoj vezi.
Eh,droga...Toga se treba čuvati. U moje doba bavili smo se pivom i gemištom,a žestica je bila onako već malo opasnija. Bojali smo se je.
No da se vratimo na Govedaricu. On nije bio nikakav homoseksualac,već normalni mladić koji je hodao sa djevojkama,a u pošljednje vrijeme s jednom je bio u ozbiljnijoj vezi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
o ebote..pa i pozenjeni,su u umnogome slucaja biseksi...sto znaci biti sa curom ili zenom??ti su najsumnjiviji u stvari,kad nakon 20 godina braka polude od zenina mocanja..tads su im drugi Moškije đast privlacni...jastreb wrote:Kako vas samo nije bilo sramota pisati o ovome dečku da je gay???
Guest- Guest
Ma.... Ako je dečko bio maneken to ne znači automatski da je gay.
2014-04-22
Pa ne znaci,ali u najvecem broju slucajeva...njezni su,podatni,puni razumijevanja i postivanja prema curama,imaju puno toga sa curama razgovarati..sto je ako nije Gay?? pickasti metroseksualac??
Guest- Guest
I ja volim razgovarati sa curama. Pa nisam gay.bogomdani wrote:Pa ne znaci,ali u najvecem broju slucajeva...njezni su,podatni,puni razumijevanja i postivanja prema curama,imaju puno toga sa curama razgovarati..sto je ako nije Gay?? pickasti metroseksualac??
Neki dan sam pričao sa dvije cure i tako smo se malo sprijateljili,a onda su se počeli javljati njihovi rođaci. Srbi sa kosova,torlačkog narječja i katoličke vjere i počeli mi nešto dobacivati da šta se ja imam njima upucavati i sl.
Ti Torlaci kojima je netko slagao da su prije 700 g. došli iz Dubrovnika i da su Hrvati sada ovdje svima pametuju.
Žale se da ih nitko ne voli,a sami tome doprinose.
2014-04-22
longi je nasao na nekom pederskom blogu da je bio gay.
Da li je bio ili nije bio, nebitno niti me interesira. Ono sto je jasno, jest da su oni koji su ga ostavili, teske pedercine, neovisno inace o njihovoj seksualnoj orijentaciji.
A i inace, nije mi ga zao, ali ne zato sto je mozda bio homoseksualac, vec zato sto je bio narkoman. Evo, pisemo vec trecu stranu o budaletini, a neko dijete pogine u prometu i nista, nikada nece dobiti svoj topic.
Da li je bio ili nije bio, nebitno niti me interesira. Ono sto je jasno, jest da su oni koji su ga ostavili, teske pedercine, neovisno inace o njihovoj seksualnoj orijentaciji.
A i inace, nije mi ga zao, ali ne zato sto je mozda bio homoseksualac, vec zato sto je bio narkoman. Evo, pisemo vec trecu stranu o budaletini, a neko dijete pogine u prometu i nista, nikada nece dobiti svoj topic.
Guest- Guest
ima ih i u bihaću... tj nekad ih je bilo u bosanskoj krajini podosta....jastreb wrote:Malo mi čudno zvuči to Matteo Govedarica.
Govedarice su istočni Hercegovci,Srbi,pa mislim da je ovo Matteo,i još sa dva t,njegovo novoizabrano ime.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
njih su dakako slagali, ali što tebe toliko povlače za njonju....jastreb wrote:I ja volim razgovarati sa curama. Pa nisam gay.bogomdani wrote:Pa ne znaci,ali u najvecem broju slucajeva...njezni su,podatni,puni razumijevanja i postivanja prema curama,imaju puno toga sa curama razgovarati..sto je ako nije Gay?? pickasti metroseksualac??
Neki dan sam pričao sa dvije cure i tako smo se malo sprijateljili,a onda su se počeli javljati njihovi rođaci. Srbi sa kosova,torlačkog narječja i katoličke vjere i počeli mi nešto dobacivati da šta se ja imam njima upucavati i sl.
Ti Torlaci kojima je netko slagao da su prije 700 g. došli iz Dubrovnika i da su Hrvati sada ovdje svima pametuju.
Žale se da ih nitko ne voli,a sami tome doprinose.
2015-08-08
Hrvati ili Srbi?michaellcmacha wrote:ima ih i u bihaću... tj nekad ih je bilo u bosanskoj krajini podosta....jastreb wrote:Malo mi čudno zvuči to Matteo Govedarica.
Govedarice su istočni Hercegovci,Srbi,pa mislim da je ovo Matteo,i još sa dva t,njegovo novoizabrano ime.
2014-04-22
srbi, imao sam jednog frenda otale... tamo još ranih osamdesetih...jastreb wrote:Hrvati ili Srbi?michaellcmacha wrote:ima ih i u bihaću... tj nekad ih je bilo u bosanskoj krajini podosta....jastreb wrote:Malo mi čudno zvuči to Matteo Govedarica.
2015-08-08
Ma pusti ih. Prepotentni do bola.michaellcmacha wrote:
njih su dakako slagali, ali što tebe toliko povlače za njonju....
Goranci su sto puta bolji i pošteniji ljudi.
2014-04-22
uglavnom su ljudi, ljudi... neovisno koji su i odakle su.... krajnje dobrih i poštenih je svuda premalo.... al zato ološa nigdje ne nedostaje....jastreb wrote:Ma pusti ih. Prepotentni do bola.michaellcmacha wrote:
2015-08-08
A baš!michaellcmacha wrote:uglavnom su ljudi, ljudi... neovisno koji su i odakle su.... krajnje dobrih i poštenih je svuda premalo.... al zato ološa nigdje ne nedostaje....jastreb wrote:Ma pusti ih. Prepotentni do bola.michaellcmacha wrote:
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tragedija u Zagrebu: Dvojici specijalaca pozlilo na trčanju tijekom prvoga dana obuke, jedan preminuo u bolnici
» maneken i dalje vodi SDP
» Penzic Toni postao maneken Varteksa
» Pizzon-u pozlilo...
» Španjolci izbacili Franka...
» maneken i dalje vodi SDP
» Penzic Toni postao maneken Varteksa
» Pizzon-u pozlilo...
» Španjolci izbacili Franka...
Page 3 of 3