alt art
Page 1 of 1
alt art
Alternative art, is art that intends to reflect its original design/theme but different art techniques, themes, styles or other varying "twists" are added to make the art original and - alternative..
Re: alt art
kic wrote:Alternative art, is art that intends to reflect its original design/theme but different art techniques, themes, styles or other varying "twists" are added to make the art original and - alternative..
zbunjen sam, nesto u ovoj recenici me kopka, jednostavno mi ne da mira,, i onda sam se dosjetio, problem je u tom , kic, sta ona nema smisla. :D
Re: alt art
tkz, ukleta slika. Naslikana 72, kruzila po raznim zabacennim kuloacima umjetnickih galerija, ozbiljnije upala u zizu pocetkom 2000-ih. Iz nebrojnih izvora, sto pouzdanih sto nepouzdanih vjeruje se da slika izaziva kod gledatelja osjecaj tjeskobe i paranoje, takoder, iz razlitih izvora javaljano je da nakon promatranja i izlaganja slici, promatraci mogu patit od nemirnih snova i slicno,, Kupljenna od anonimnog kupca i sklonjena na sigurno, premda se govorka da je kupac bila sam americka vlada,,,
radi sigurnosti forumasa stavljam je pod ovaj link
radi sigurnosti forumasa stavljam je pod ovaj link
Page 1 of 1