ANKETA Treba li u Hrvatskoj zabraniti burke?
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ANKETA Treba li u Hrvatskoj zabraniti burke?
to su ti ovakvi poput abena, neće nijma nitko ništ govorit šta se smije šta nesmije
isto tako agregat na brod, pa baciš oguljen kabel od struje u vodu i samo pokupiš ribu
isto tako agregat na brod, pa baciš oguljen kabel od struje u vodu i samo pokupiš ribu
Guest- Guest
uzet čekić pa natucat prstaca
a onda kad nema ribe i nema više prstaca, onda je kriva industrija, nema zbog zagađenja, ili prokleti Talijani izlovili
a onda kad nema ribe i nema više prstaca, onda je kriva industrija, nema zbog zagađenja, ili prokleti Talijani izlovili
Guest- Guest
da naravno:(dva brata wrote: naravno more ne može biti privatno
a zoč?
2014-04-16
amendeda gulenist wrote:to su ti ovakvi poput abena, neće nijma nitko ništ govorit šta se smije šta nesmije
2014-04-16
tragedy of commons, ako ne natučin jo, natući će kikoli drugi. dok ne shvatite da sve tribo biti privatno, jo ću koristiti državno ko da je moje. inako sun sve to ploti i preplotideda gulenist wrote:uzet čekić pa natucat prstaca
2014-04-16
aben wrote:
jo ću koristiti državno ko da je moje. inako sun sve to ploti i preploti
ako ne poštuješ državno vlasništvo, tko kaže da ćeš poštivati ono od susjeda?
nećeš naravno jer je to takav mentalitet, naći ćeš neku izliku kako ti je on ionako dužan ili što već
Guest- Guest
vidiš kako svašta naučiš čitajući što ja pišemaben wrote:
tragedy of commons
Guest- Guest
ovi što beru smilje po državnom zemljištu, uđu isto i u privatni posjed pa počupaju, boli njih briga čije je, ne smeta ni što je ograđenjo
ili ovi što kradu drvo iz državni šuma, isto tako posjeku i sa privatnog posjeda, jer njima nema razlike čije je to, još je bolje sa privatnog posjeda jer policija neće toliko istraživati tko je to napravio kao kad netko ukrade državno
ili ovi što kradu drvo iz državni šuma, isto tako posjeku i sa privatnog posjeda, jer njima nema razlike čije je to, još je bolje sa privatnog posjeda jer policija neće toliko istraživati tko je to napravio kao kad netko ukrade državno
Guest- Guest
to se znalo vise po rijekamadva brata wrote:deda gulenist wrote:dva brata wrote:
što se tiče dinamita u moru, nikada vidio niti čuo da je netko nešto tako radio, možda se to radi u vukojebinama tamo po otocima, ali more je državno vlasništvo i država ima pravo regulirati kako će se loviti
ima pametnih koji love ribu i strujom, bace oguljen kabal u vodu
mislim da su to sve bajke, stvarno ovdje nikada nisam čuo da itko tako lovi.. možda se to radilo prije 40ak godina, ili možda zimi tamo na kornatima gdje nema policije, ali ne više
dijagram-
2015-08-09
Ajde, Abene, nek te ubiju jer što država ima regulirati kad će netko i u što pucati.
jebiga, ti sun rišiš sve ča ću jo činiti u budućnosti, ni čudo da si za centralno planiranje svega i svačesa.deda gulenist wrote:aben wrote:
jo ću koristiti državno ko da je moje. inako sun sve to ploti i preploti
ako ne poštuješ državno vlasništvo, tko kaže da ćeš poštivati ono od susjeda?
nećeš naravno jer je to takav mentalitet, naći ćeš neku izliku kako ti je on ionako dužan ili što već
2014-04-16
a? pa ti sve ča pišeš more se svesti na tragediju socijalizma, od valute do mora. a jo sun taj ki bi sve privatiziro i tako izbjego tragediju.deda gulenist wrote:vidiš kako svašta naučiš čitajući što ja pišemaben wrote:
tragedy of commons
2014-04-16
idi bre u opštinu i overi si kiseonikRegoč wrote:Ajde, Abene, nek te ubiju jer što država ima regulirati kad će netko i u što pucati.
2014-04-16
državno vlasništvo je privatno vlasništvo države, jer je država pravni subjekt, pravna osoba, kao što su i tvrtke pravne osobe, no to tebi ništa ne znači, ako te netko silom ne spriječi ti tuđe ne poštuješaben wrote:a? pa ti sve ča pišeš more se svesti na tragediju socijalizma, od valute do mora. a jo sun taj ki bi sve privatiziro i tako izbjego tragediju.deda gulenist wrote:vidiš kako svašta naučiš čitajući što ja pišemaben wrote:
tragedy of commons
državni posjed nije u vlasništvu svih građana države niti svi građani imaju pravo koristiti ga, nego je u vlasništvu države koja je pravna osoba kao što su i tvrtke pravne osobe
Guest- Guest
želiš reći da je država vlosnik svoje imovine, a da je država vlosnik moje imovine? lipo si to zamisli, nema ča.deda gulenist wrote:državno vlasništvo je privatno vlasništvo države, jer je država pravni subjekt, pravna osoba, kao što su i tvrtke pravne osobe, no to tebi ništa ne znači, ako te netko silom ne spriječi ti tuđe ne poštuješaben wrote:a? pa ti sve ča pišeš more se svesti na tragediju socijalizma, od valute do mora. a jo sun taj ki bi sve privatiziro i tako izbjego tragediju.deda gulenist wrote:vidiš kako svašta naučiš čitajući što ja pišemaben wrote:
tragedy of commons
državni posjed nije u vlasništvu svih građana države niti svi građani imaju pravo koristiti ga, nego je u vlasništvu države koja je pravna osoba kao što su i tvrtke pravne osobe
2014-04-16
ali, jo u životu tuje nis uze,deda gulenist wrote:aben wrote:deda gulenist wrote:aben wrote:[size=30] no to tebi ništa ne znači, ako te netko silom ne spriječi ti tuđe ne poštuješ[/size]
osim ako neko prvo meni ne ukrade. ali, tebi to nišće ne znoči...
2014-04-16
država je pravni subjekt, ne znam što ti tu nije jasno, kao što su i tvrtke pravne osobe
ako si ti vlasnik svoje imovine onda država nije njen vlasnik
pričaš gluposti i pizdarije po običaju
Guest- Guest
aben wrote:
ali, jo u životu tuje nis uze,
tu priču da je tebi netko nešto ukrao pa ti onda kradeš da namiriš može i najveća budala izmisliti
to pokazuje na kojoj si ti mentalnoj razini
izmisliš laž da te država ili susjed krade pa onda ideš ti vratit sebi u jednakoj vrijednosti onako odoka
Guest- Guest
nisi razumi, jo ne smin koristiti državno, a država smi koristiti moje vlasništvo? lipo si to zamisli.deda gulenist wrote:država je pravni subjekt, ne znam što ti tu nije jasno, kao što su i tvrtke pravne osobe
da nisi uhljeb, drukčije bi pivo...press
2014-04-16
ako izmisliš, unda si u krivu. ako nisi izmisli, unda si u pravu.deda gulenist wrote:aben wrote:
ali, jo u životu tuje nis uze,
tu priču da je tebi netko nešto ukrao pa ti onda kradeš da namiriš može i najveća budala izmisliti
to pokazuje na kojoj si ti mentalnoj razini
izmisliš laž da te država ili susjed krade pa onda ideš ti vratit sebi u jednakoj vrijednosti onako odoka
aaa ne, ne u jednokoj vridnosti, u većoj vridnosti.ti meni jednu trisku, jo tebi dvi.
2014-04-16
aben wrote:
nisi razumi, jo ne smin koristiti državno, a država smi koristiti moje vlasništvo? lipo si to zamisli.
da nisi uhljeb, drukčije bi pivo...press
država ne može koristiti tvoje vlasništvo i ne koristi ga, ukoliko joj treba tvoj posjed će ga kupiti od tebe ili ponuditi zamjenu
ti si abene uhljeb, drugi plaćaju za tebe zdravstveno osiguranje i kojekakve druge beneficije koje imaš kao nezaposlena osoba, svi nezaposleni su na skrbi u javnom sektoru
samo eto ti sebe ne vidiš, ne možeš se pogledati u zrcalo i reć država mi plaća to i to
ne, ti si izmislio priču da tebe država krade, pa ćeš ti sebi ukrast natrag onda
ajde jebote na psihijatriju ili gdje već
Last edited by deda gulenist on 24/8/2016, 22:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Kurc: Zabraniti burke, to je simbol paralelnog društva
» Treba li zabraniti popuste?
» Kurir treba zabraniti
» Sve opijate treba zabraniti
» Treba li zabraniti i potkovice u Konjščini? :)
» Treba li zabraniti popuste?
» Kurir treba zabraniti
» Sve opijate treba zabraniti
» Treba li zabraniti i potkovice u Konjščini? :)
Page 5 of 8