Srbija ne priprema rat protiv Hrvatske - samo zato jer nema čime
Page 7 of 26
Page 7 of 26 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26
Re: Srbija ne priprema rat protiv Hrvatske - samo zato jer nema čime
dzango wrote:Ja sam uvek oslobodioc.Noor wrote:dzango wrote:Koji HTV trip. Srbi agresori. trte, mrte, prc, štrc.maggie13 wrote:Da imate imalo obraza, ne biste izašli iz mišje rupe još dugo..ispričali biste se za agresiju te gradili zdravu Srbiju.dzmrdz wrote:
Ja sam mrtav hladan, svestan svega i ne poricem da je vlast u Srbiji losa i najgora moguca ali nemoj da porices da u HR takvi elementi i slicni ne postoje i zvanicno a i nezvanicno. Sada sam se vratio iz HR, pa tamo rat jos traje jebote a Srba ni od korova..Srbi iskacu ko Vucic iz televizora non-stop. Masovna histerija na momente
da niste možda biti oslobodioci?!
na tlu srbije
Guest- Guest
maggie13 wrote:ti čuješ što želiš čuti, i vidiš što želiš vidjeti, a to je sve što bi opravdalo tvoj loš osjećaj iznutra i opralo grižnju savjesti..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ti si kombinacija crvenog i jastreba..sve znaš, iz prve ruke, ili si čuo..:Pdzmrdz wrote:marcellus wrote:
pa dobro ne bi, nije hrvatska kretala ni u kakve teritorijalne ekspanzije, nitko ne sanja o povratku hrvatskog zemuna, nitko ovdje ne pita srbe što rade u svojoj zemlji i koga biraju na vlast, iako se radi o notornim ljudskim govnima izrazito neprijateljski nastrojenim spram hrvatske...
Laze, u HR je masa idiota koja sanja Hrvatsku do Zemuna, HV je ucestvovala u ratu u Bosni i moj blizak prijatelj je bio tamo u jednoj od Gardijskih brigada. Ocigledno da je briga ko je na vlasti u Srbiji jer se non-stop prica o toj vlasti i zato ama bas niti jedan od tvojih tvrdnji ne stoji. Razlog zasto Hrvatska nema pretenzije je zato sto ne moze a da je mogla 95 mozda bi i krenula
Gle, ako cemo se praviti ludi mozemo. U HR postoji masa ljudi sklona velicanju NDH i njenih "vrednosti" sto se vidi i na drustvenim mrezama.
To ce posvedociti svaki realniji Hrvat koji ne moze da zivi od takvih spodoba, eto to iz porve ruke govorim jer sam se vratio iz VK i pricao sa 3-4 ljudi..ili su mi lagali
žao mi je,moram biti iskrena..
Haha, smesna si. Pa zar ti ne vidisi samo ono sto zelis i necujes samo ono stozelis? Pa koliko si ti ostavrila kontakta sa nekim Srbima i upoznala istinski ljude u real life? Ja sam zivio u 3 drzave ne racunajuci one po mesec, dva i bivsu YU.
Neznanje i ignorantnost je opasno. Jako opasno, probaj procitati neku strucnu literaturu koja ce ti pomoci shavtiti koliko tvoj mozak gresi iako istovremno mislis da je savrseno logicno nesto.
Thinking fast and slow..odlicna knjiga!
Guest- Guest
Na svakom mestu u svako vreme. Ja se ne ograničavam.Noor wrote:dzango wrote:Ja sam uvek oslobodioc.Noor wrote:dzango wrote:Koji HTV trip. Srbi agresori. trte, mrte, prc, štrc.maggie13 wrote:
Da imate imalo obraza, ne biste izašli iz mišje rupe još dugo..ispričali biste se za agresiju te gradili zdravu Srbiju.
da niste možda biti oslobodioci?!
na tlu srbije
marcellus wrote:
ja ne vidim da u Hr postoji nacionalna frustracija u obliku u kom postoji u srbiji, naprotiv, vidim da se od bilo čega što bi bilo zaštita nacionalnog interesa bježi kao vrag od tamjana, a svaka kritika agresivnog ponašanja srbije je paranoja, ustašluk... hrvati bi se najradije ispričali srbiji što su branili svoju zemlju, srbija nema potrebe ispričavati se što je napala tuđu, a uradila bi to vjerojatno opet da može.
Eto, i ja ne vidim to samo s druge strane?! Sta ti govori to o svemu? Da si ti u pravu a ja ne? Ili nesto drugo?
Guest- Guest
Vi se tu zajebavate a rat samo što nije počeo. Rekli na dnevno.hr.
marcellus wrote:
bolešćurina koja jebe srbiju ne postoji ovdje u tom obliku... govorim o društvenim trendovima, stanju duha nacije
To nisu trendovi, to im je utkano u gene. Znamo mi to odavno. Znao je to i otac naše domovine Ante Starčević, koji je pisao: "Srbi su smeće naroda, sužanjska pasmina, skot gnjusniji od ikojega drugoga."
Na to treba stalno podsjećati.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:
bolešćurina koja jebe srbiju ne postoji ovdje u tom obliku... govorim o društvenim trendovima, stanju duha nacije
To nisu trendovi, to im je utkano u gene. Znamo mi to odavno. Znao je to i otac naše domovine Ante Starčević, koji je pisao: "Srbi su smeće naroda, sužanjska pasmina, skot gnjusniji od ikojega drugoga."
Ne bi Ante to reko..
Guest- Guest
dzango wrote:Vi se tu zajebavate a rat samo što nije počeo. Rekli na dnevno.hr.
ne, rata neće biti, piše na dnevno.hr, jer ste u kurcu do ibera i ne bi bili u stanju okupirati ni san marino. A i ne smijete. Stvar je u tome da bi da možete.
marcellus wrote:dzango wrote:Vi se tu zajebavate a rat samo što nije počeo. Rekli na dnevno.hr.
ne, rata neće biti, piše na dnevno.hr, jer ste u kurcu do ibera i ne bi bili u stanju okupirati ni san marino. A i ne smijete. Stvar je u tome da bi da možete.
Pa i vi bi, da mozete. Al ne mozete.
Guest- Guest
dzmrdz wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:
Ne bi Ante to reko..
Na odmaku od Srbije se temelji naš identitet. Glavna karakteristika Hrvata je da nije Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
e da
Ne govorim o pojedinačnim sudbinamai ne negiram tragediju srpskog naroda, naprotiv. Suočavanje s učinjenim i uvažavanje spoznaje da je nešto bilo pogrešno i loše te da se nikad više ne smije ponoviti, pridonosi smanjenju patnje i dubinskom ozdravljenju društva i nacije.
Nisam ja u poziciji da nešto moram skrivati od savjesti, (ne)svjesno ignorirati i bježati od suočavanja s činjenicama.dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ti čuješ što želiš čuti, i vidiš što želiš vidjeti, a to je sve što bi opravdalo tvoj loš osjećaj iznutra i opralo grižnju savjesti..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ti si kombinacija crvenog i jastreba..sve znaš, iz prve ruke, ili si čuo..:Pdzmrdz wrote:
Laze, u HR je masa idiota koja sanja Hrvatsku do Zemuna, HV je ucestvovala u ratu u Bosni i moj blizak prijatelj je bio tamo u jednoj od Gardijskih brigada. Ocigledno da je briga ko je na vlasti u Srbiji jer se non-stop prica o toj vlasti i zato ama bas niti jedan od tvojih tvrdnji ne stoji. Razlog zasto Hrvatska nema pretenzije je zato sto ne moze a da je mogla 95 mozda bi i krenula
Gle, ako cemo se praviti ludi mozemo. U HR postoji masa ljudi sklona velicanju NDH i njenih "vrednosti" sto se vidi i na drustvenim mrezama.
To ce posvedociti svaki realniji Hrvat koji ne moze da zivi od takvih spodoba, eto to iz porve ruke govorim jer sam se vratio iz VK i pricao sa 3-4 ljudi..ili su mi lagali
Haha, smesna si. Pa zar ti ne vidisi samo ono sto zelis i necujes samo ono stozelis? Pa koliko si ti ostavrila kontakta sa nekim Srbima i upoznala istinski ljude u real life? Ja sam zivio u 3 drzave ne racunajuci one po mesec, dva i bivsu YU.
Neznanje i ignorantnost je opasno. Jako opasno, probaj procitati neku strucnu literaturu koja ce ti pomoci shavtiti koliko tvoj mozak gresi iako istovremno mislis da je savrseno logicno nesto.
Ne govorim o pojedinačnim sudbinamai ne negiram tragediju srpskog naroda, naprotiv. Suočavanje s učinjenim i uvažavanje spoznaje da je nešto bilo pogrešno i loše te da se nikad više ne smije ponoviti, pridonosi smanjenju patnje i dubinskom ozdravljenju društva i nacije.
2014-04-12
maggie13 wrote:e daNisam ja u poziciji da nešto moram skrivati od savjesti, (ne)svjesno ignorirati i bježati od suočavanja s činjenicama.dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ti čuješ što želiš čuti, i vidiš što želiš vidjeti, a to je sve što bi opravdalo tvoj loš osjećaj iznutra i opralo grižnju savjesti..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:
ti si kombinacija crvenog i jastreba..sve znaš, iz prve ruke, ili si čuo..:P
Vidis, nisam ni ja u toj poziciji a Srbin sam! Sta cemo sada?! Jel se racunam i ja medju Srbe, jel moje misljenje vredi, da li takvi kao ja isto cine srpski narod i narativ vezan za Srbe? Da li ce Marcellus pisati o takvima? Ha, sta mislis?
Guest- Guest
Btw, pozdravljam za danas, odoh da uzivam na 30c :)
Guest- Guest
Jesi..ili bi barem trebao biti kad bi aktivirao svijest i savjest..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:e daNisam ja u poziciji da nešto moram skrivati od savjesti, (ne)svjesno ignorirati i bježati od suočavanja s činjenicama.dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ti čuješ što želiš čuti, i vidiš što želiš vidjeti, a to je sve što bi opravdalo tvoj loš osjećaj iznutra i opralo grižnju savjesti..dzmrdz wrote:
Vidis, nisam ni ja u toj poziciji a Srbin sam! Sta cemo sada?! Jel se racunam i ja medju Srbe, jel moje misljenje vredi, da li takvi kao ja isto cine srpski narod i narativ vezan za Srbe? Da li ce Marcellus pisati o takvima? Ha, sta mislis?
2014-04-12
sad već vidim i mix serbinja s onom dvojicom već navedenih..stalna potreba za hvaljenjem..neću dalje...dzmrdz wrote:Btw, pozdravljam za danas, odoh da uzivam na 30c :)
2014-04-12
marcellus wrote:dzango wrote:Vi se tu zajebavate a rat samo što nije počeo. Rekli na dnevno.hr.
Jebala mara bumbara ala ga tamo spinuju. Srbi kao bi, ali nemaju čime i ne smeju od nekoga. Iz čega se izvodi zaključak da rata sigurno neće biti ali ga zli Srbi sigurno hoće. I komšija Jova bi ti sigurno jebao ženu, ali nema sa čime i ne sme od svoje žene. Inače znaš ti Jovu. Veliko je to đubre.
maggie13 wrote:Suočavanje s učinjenim i uvažavanje spoznaje da je nešto bilo pogrešno i loše te da se nikad više ne smije ponoviti, pridonosi smanjenju patnje i dubinskom ozdravljenju društva i nacije.
Moraju doživjeti katarzu i priznati da su oni sve krivi. Tako će ukloniti mogućnost i želju da nam se osvete.
Srbija je veća i Srbi su brojniji od nas. To što smo mi sada ipak jači je samo rezultat okolnosti jer imamo saveznike koji su trenutno jači od njihovih saveznika.
Jedina šansa nam je da dožive katarzu.
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:sad već vidim i mix serbinja s onom dvojicom već navedenih..stalna potreba za hvaljenjem..neću dalje...dzmrdz wrote:Btw, pozdravljam za danas, odoh da uzivam na 30c :)
Kad je 30c u UK onda se ljudi hvale, bili Srbi ili ne! :) Bok!
Guest- Guest
dzmrdz wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Vi se tu zajebavate a rat samo što nije počeo. Rekli na dnevno.hr.
mi bi da možemo što? Krenuli na zemun? Sereš
marcellus wrote:dzmrdz wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Vi se tu zajebavate a rat samo što nije počeo. Rekli na dnevno.hr.
mi bi da možemo što? Krenuli na zemun? Sereš
A sta bi mi to a ne mozemo, krenuli na Zagreb? Seres i ti i jos te plate da seres
Guest- Guest
Dobro, tebi je sve jasnocrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Suočavanje s učinjenim i uvažavanje spoznaje da je nešto bilo pogrešno i loše te da se nikad više ne smije ponoviti, pridonosi smanjenju patnje i dubinskom ozdravljenju društva i nacije.
Moraju doživjeti katarzu i priznati da su oni sve krivi. Tako će ukloniti mogućnost i želju da nam se osvete.
Srbija je veća i Srbi su brojniji od nas. To što smo mi sada ipak jači je samo rezultat okolnosti jer imamo saveznike koji su trenutno jači od njihovih saveznika.
Jedina šansa nam je da dožive katarzu.
..samo se iz principa 'opireš'..jasan dokaz je tvoja potreba za mojom blizinom, jer iz mene isijavaju dobrota i razboritost pa neutraliziraju tvoj nemir preostao iz nekih prethodnih stanja i događanja.
2014-04-12
Page 7 of 26 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 26
Similar topics
» predsjednik koji ne želi otići s vlast samo bezobzirni prevarant, a ne i diktator. A nije diktator samo zato što ne može, ne zato što ne bi.
» Medved: Nema osnove za tužbe logoraša iz BiH protiv Hrvatske
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Željana Zovko: Dodik jedini nije ratovao protiv Hrvata, u BiH nema ljubavi, samo interesa
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
» Medved: Nema osnove za tužbe logoraša iz BiH protiv Hrvatske
» Nema Srbija srece sa Hrvatskom!Hrvatske rukometasice rasturile Srbiju i usle u finale Mediteranskih igara
» Željana Zovko: Dodik jedini nije ratovao protiv Hrvata, u BiH nema ljubavi, samo interesa
» Drago Krpina:'Zasto u HDZ-u pristaju na Plenkoviceva ponizavanja i vlastite stranke i njih samih?Pa zato jer bez Plenkovica nema ni briselskog novca time nema ni njima u novcaniku.'
Page 7 of 26