Istraženo koliko je Hrvatska spremna za ratno stanje
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Istraženo koliko je Hrvatska spremna za ratno stanje
Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:dakle ti si kurac na biciklu s krizom identiteta, tako reci
Ako ti kažeš mora da je tako. Što je tebi identitet ? Objasni mi pojam "identitet"
skup jedinstvenih osobina koji te čini različitim od drugih i temelj je samopouzdanja te svijesti o svom mjestu u svijetu. Nešto što nemaš.
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
epikur37 wrote:Gle ove dvojice hrvata sTo se prepiru , jos pred pizzonom sramota :D
Marcel nije hrvat on je hrvatizirani srbin. Ja sam samo nosioc državljanstva RH i nemam nikakve veze ni s jednima ni drugima osim što mi je mjesto prebivališta trenutno u RH.
Guest- Guest
da ti usput objasnim i pojam "kurac na biciklu": netko posve nebitan, bez i jedne pozitivne ili korisne osobine koja se u danoj situaciji traži
epikur37 wrote:Gle ove dvojice hrvata sTo se prepiru , jos pred pizzonom sramota :D
pred pizzonom da se upišaš dok piješ dječji sokić nije sramota..
marcellus wrote:da ti usput objasnim i pojam "kurac na biciklu": netko posve nebitan, bez i jedne pozitivne ili korisne osobine koja se u danoj situaciji traži
Who cares? Da sam ti nebitan ti ne bi komentirao moje postove pa po tome ispada da sam ti itekako bitan jer sam ti pritisnuo botune, malo sam te trigerisao kako se kolokvijalno kaže jel...
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam samo nosioc državljanstva RH i nemam nikakve veze ni s jednima ni drugima osim što mi je mjesto prebivališta trenutno u RH.
zanimljivo, pričaj mi kako kao državljanin RH koji živi u RH nemaš veze s Hrvatima i ne dijeliš s njima sudbinu.
Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:da ti usput objasnim i pojam "kurac na biciklu": netko posve nebitan, bez i jedne pozitivne ili korisne osobine koja se u danoj situaciji traži
Who cares? Da sam ti nebitan ti ne bi komentirao moje postove pa po tome ispada da sam ti itekako bitan jer sam ti pritisnuo botune, malo sam te trigerisao kako se kolokvijalno kaže jel...
jednostavno pijem kavu i trenutno ne radim ništa korisno, pa zajebavam dva kretena ovdje.
marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam samo nosioc državljanstva RH i nemam nikakve veze ni s jednima ni drugima osim što mi je mjesto prebivališta trenutno u RH.
zanimljivo, pričaj mi kako kao državljanin RH koji živi u RH nemaš veze s Hrvatima i ne dijeliš s njima sudbinu.
Nemam veze s hrvatima jer imam sasvim drukčiji mentalitet od hrvata a ta je razlika u mentalitetu nepremostiva barijera mogao bih ti napisati knjige o hrvatskom mentalitetu koji je sam po sebi destruktivni mentalni poremećaj ako ćemo iskreno. Dakle, sa hrvatima nisam u vezi nego u konstantnom boksanju.
Sa hrvatima ne dijelim istu sudbinu ali nažalost, hrvati su ti koji su meni nametnuli njihovu sudbinu pa je eto moram nositi iako nisam dao pristanak na takav mentalno društveni transfer.
Guest- Guest
marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:da ti usput objasnim i pojam "kurac na biciklu": netko posve nebitan, bez i jedne pozitivne ili korisne osobine koja se u danoj situaciji traži
jednostavno pijem kavu i trenutno ne radim ništa korisno, pa zajebavam dva kretena ovdje.
Lažeš.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam samo nosioc državljanstva RH i nemam nikakve veze ni s jednima ni drugima osim što mi je mjesto prebivališta trenutno u RH.
Nemam veze s hrvatima jer imam sasvim drukčiji mentalitet od hrvata
da, većina hrvata nije totalno luda. i kažeš pustilo te s raba?
marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam samo nosioc državljanstva RH i nemam nikakve veze ni s jednima ni drugima osim što mi je mjesto prebivališta trenutno u RH.
Nemam veze s hrvatima jer imam sasvim drukčiji mentalitet od hrvata
da, većina hrvata nije totalno luda. i kažeš pustilo te s raba?
Eo kurac na biciklu ide dalje radit nešto pametnije nego trošit vrijeme s tobom. Puštam te pizzonu da te izboksa.
Guest- Guest
Hrvati i ratno stanje danas?
Pregazila bi nas i Albanija u roku 5-6 dana.
Pa oni koji bi trebali činiti okosnicu oružanih snaga (mladići od 18-27 godina) nisu u rukama pušku imali,a kamo li da bi znali oko nečeg profinjenijeg (topovi,bacači, tenkovi,maljutke...)
Pa oni koji bi trebali činiti okosnicu oružanih snaga (mladići od 18-27 godina) nisu u rukama pušku imali,a kamo li da bi znali oko nečeg profinjenijeg (topovi,bacači, tenkovi,maljutke...)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..a varas se..danas je malo drugacija slika nego prije 3,4 godine ili 5....ove rijeci bi tada i vazile...danas imas navalu mladih za profesionalno sluzenje vojnog roka...a i formiraju se pricuvni sastavi..kao i ajmo rec 'rezerva'...dok ej recimo prije cetri godine bio samo profesionalni sastav i ne takav odaziv mladih...nesto se ipak promjenilo..poslejdnje dvije godine...jastreb wrote:Hrvati i ratno stanje danas?
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
tko nas napada ?
ono...nisam jutros bio kuci pa propustih
debotoijusto- Posts : 31500
2014-04-12
Ne vidim motiv da pripadnik muškog spola osim ako nije profesionalni vojnik tj to mu je posao tj za to je plačen brani matrijahalnu imperiju oli ti ga emanicpaciju ?!?!?!jastreb wrote:
Uostalom :
A Gladiator Tactical Unmanned Ground Vehicle
https://en.wikipedia.org/wiki/Unmanned_ground_vehicle
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
pa mi ti na titovom putu...'pripremajmo se tako kao da ce 1000 godina biti mir a sutra rat'debotoijusto wrote:tko nas napada ?
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
Hrvati nisu nikada spremni za ratno stanje.
Po potrebi spreme se vrlo brzo.
Tako da niti nas tko napada, nitko hoće tako skoro i kada bi se to dogodilo spremimo se brzo.
Tako da niti nas tko napada, nitko hoće tako skoro i kada bi se to dogodilo spremimo se brzo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne bi. Spremili smo se mi prije 20 godina vrlo brzo. Topovi, tenkovi, puške.. Nauci se to u hodu ako imas motiv. A Hrvati ga imaju. Uvijek se zapravo brane i tu su jako motivirani. Obuće tenisice i uzme lovačku pušku i ode on .jastreb wrote:Hrvati i ratno stanje danas?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Okosnicu ondašnje vojske činili su mladići koji su tek prije koju godinu služili JNA i školovani oficirski kadar,policajci ,te nešto stranih profesionalaca ili legionara.kaja_333 wrote:Ne bi. Spremili smo se mi prije 20 godina vrlo brzo.jastreb wrote:Hrvati i ratno stanje danas?
Dakle svaki od njih odlično je znao sa oružjem i imao u glavi neke osnovne stvari koje je naučio na obuci ili u školi.
Ovi danas nemaju pojma ni o čemu,a o nekom moralu da se i ne govori. Što bi ova današnja klatež učinila da se nađe na granatiranom prostoru???
Pa već tu bi ih bezveze i bez potrebe poginula kritična masa.
2014-04-22
Nek ratuje kome se ratuje. Ja necu. Ne zanima me obrana i zaštita matrijhalne imperije nego baš suprotno.
Last edited by RayMabus on Tue 23 Aug - 16:44; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Hrvati su uvijek (osim možda 1991.) po tom pitanju razjedinjeni i nesložni.kaja_333 wrote:Hrvati nisu nikada spremni za ratno stanje.
Kad bi nas napali Nijemci,polovina bi ih dočakala ljubeći im čizme,a isto bi bilo i po dolasku Rusa.
tako da ...
2014-04-22
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Srbija kao da je ratno stanje
» "Kao da je ratno stanje, Bajden potpaljuje mržnju"
» Trump uvodi ratno stanje u Americi i ostaje predsjednik
» ''QAnon je poludio do kraja, tvrdi da je Trump uhitio papu i proglasio ratno stanje''
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
» "Kao da je ratno stanje, Bajden potpaljuje mržnju"
» Trump uvodi ratno stanje u Americi i ostaje predsjednik
» ''QAnon je poludio do kraja, tvrdi da je Trump uhitio papu i proglasio ratno stanje''
» Kijev: Oporba blokirala parlament, ne žele ratno stanje, žele izbore
Page 2 of 7