gdje je rajko?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: gdje je rajko?
jbg, nisam ja ni pisao na nogometu na početku. Ja sam stalno visio na "povijest" i "sex i veze" tamo sam nju i "upoznao". Nisam uopće znao da je bila na nogometu onakic wrote:puši kurac onda što nisi dijelio :D
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Ja u ovo ne mogu povjerovatmuckodjubre wrote:a kad je operw pisao kaniđi da mu maradona preko sportskih novosti šalje kodirane poruke da sruše argentinski nogometni savez i preuzzmu ga ahahah
Šta kaže operw(mislim da je on to rekao): Dođem pred spavanje malo vidit šta ima na forumu 10-15 minuta, dođe kaniđa, ostanem do 4 ujutro
to po uzoru na genijalni um,kaniđa šizofrenik ahahhaha a i on je imao kratak fitilj,osim ako mu kažeš da pravi svoj sastav i analizu onda može 3 dana crtati formacije i sastavescorpion wrote:Ja u ovo ne mogu povjerovatmuckodjubre wrote:a kad je operw pisao kaniđi da mu maradona preko sportskih novosti šalje kodirane poruke da sruše argentinski nogometni savez i preuzzmu ga ahahah
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
da,doslovno je tako bilo...ispišemo pun kurac stranica na seriji A,stravascorpion wrote:Šta kaže operw(mislim da je on to rekao): Dođem pred spavanje malo vidit šta ima na forumu 10-15 minuta, dođe kaniđa, ostanem do 4 ujutro
2014-04-15
bili su još ona 2 srbina saša i klons,klons je bio legenda,a onaj saša je bio mali četnički provokator iz vukovara...s njim su se klali i ovi naši srbi na forumu
Ja odem ponekad na stari forum i čitam šta smo pisali. Presmješno je to sad čitat, uvijek plačem od smijeha. Kako smo daroviti u vrijeđanju i psovanju kevamuckodjubre wrote:da,doslovno je tako bilo...ispišemo pun kurac stranica na seriji A,stravascorpion wrote:Šta kaže operw(mislim da je on to rekao): Dođem pred spavanje malo vidit šta ima na forumu 10-15 minuta, dođe kaniđa, ostanem do 4 ujutro
ma pronađi stare teme serije A s kaniđom,to je komedija
muckodjubre wrote:da i krank...operw wrote:bio je i neki crank kratko vrijeme. s kaniđom ratovao.
a moćni majmun vs moćna ptica sokol ahahha
A sokol je bio...ili nečiji alter ili lud lik 100%...
darth_vader-
2014-04-17
pa to se majmun svađao sam sa sobom...ahahah majmun je bio sokoljasambrend wrote:muckodjubre wrote:da i krank...operw wrote:bio je i neki crank kratko vrijeme. s kaniđom ratovao.
2014-04-15
pa da vam majmun pokaže svoja pisma adminima da mu skinu ban ahahha ja sam pišao od smijeha kad mi ih je majmun slao na pp (ovdje je pp sjeban,ne znam na njega)
kic wrote:saša je bio maliciozan..
Onaj Mihic je korektan bio....
darth_vader-
2014-04-17
e da on i klons su bili Ok...jasambrend wrote:kic wrote:saša je bio maliciozan..
Onaj Mihic je korektan bio....
a kako se zvao onaj što je gej?zaboravio sam nadimak
2014-04-15
ne mogu u poruci pisati drugu već samo ako citiram prvi post ili šaljem skorz novi razgovorkic wrote:pp sjeban ovdje? štapričati
2014-04-15
kaniđa aka russel crowe. svaki petak prerušen u običnog građanina kupi sportske novosti na kiosku, i u stanu dešifrira podatke koje mu maradona šalje iz Argentine, u svrhu preuzimanja uefe.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:pa to se majmun svađao sam sa sobom...ahahah majmun je bio sokoljasambrend wrote:muckodjubre wrote:da i krank...operw wrote:bio je i neki crank kratko vrijeme. s kaniđom ratovao.
Mojnetisra...znam da je netko stavio link s Facebook profilom lika iz Imotskog s doslovce indenticnim razmišljanjima...ali onoliko nebuloza... doduse trolanje je ipak najlogičniji odgovor...
darth_vader-
2014-04-17
Kanidja, ducy, kasperla, swvi, matesa...svi su zivi, jedino me borko blokirao na fejsu ker se ljutio ko curica kolko sam ga karao u vezi lopova iz torima
nowitzki-
2014-04-27
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Rajko
» Rajko i demo
» Rajko na aparatima
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Rajko, Zeko, Demo, Mlinka i sitting na aparatima
» Rajko i demo
» Rajko na aparatima
» '' OTKRIVEN JEZIVI INSTRUMENT FOTO: PEĆINA UŽASA Ovo je mjesto gdje djevojčice postaju žene spremne za udaju i gdje se još uvijek tajno izvršavaju okrutne ceremonije sakaćenja ''
» Rajko, Zeko, Demo, Mlinka i sitting na aparatima
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5