ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 6 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by klerko 22/8/2016, 12:32

Moxy wrote:Ostaješ li kler tako prizeman i kad se radi o tvom?

na djecu sam jako osjetljiv... ne samo svoju...

srećom odje samo ti imaš toga....

klerko

2014-10-23

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 6 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 22/8/2016, 12:33

klerko wrote:jebga u godinama je kad si je trebala sama nać grlioca....
Ali ti si forumski zavonik :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by klerko 22/8/2016, 12:35

e i to ću jednom elaborirat... taj nepravedan epitet da se jednom zauvijek zatre...otvorit ću temu o zavođenju forumašica....
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2016, 12:40

:^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2016, 12:47

Bila sam na sprovodu 33 godisnjaka ...ove godine....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by klerko 22/8/2016, 12:53

Moxy wrote:Bila sam na sprovodu 33 godisnjaka ...ove godine....

onda znaš da nije jedino pitanje jel tvoj ili tuđi....
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2016, 12:55

smrt je nesto sto se dogadja, tesko je-ko god da je u pitanju, ali i kada se dogodi, mora se dalje...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2016, 12:58

Nije jedino pitanje jel tvoj ili tudji,i naravno da treba po redu....ali otpisivati nekoga samo zato jer je vec 80+ je po mome skromnom mišljenju nehumano....nismo u nekoj apokalipsi pa da moras birati hoces li matorog klera spasiti ili ultra matoru bakicu....tebe ako ikad budu spašavali zatvori gubicu,da se ne predomisle....:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2016, 13:00

Hahhahahahaha :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2016, 14:06

Modric, bit ce baka dobro. Strahovati nicemu ne sluzi. :-) A ovi neki sto zele zvucati jako mudro o bolnicama na periferiji i prioritetima, nek se najedu konjskog d*eka. :-) Ti isti penzici takodjer odvajaju novac za zdravstvo. Hebote, ma nismo u drevnom Japanu gdje su ih ostavljali na planini da umru od studeni!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2016, 14:08

Moxy wrote:Nije jedino pitanje jel tvoj ili tudji,i naravno da treba po redu....ali otpisivati nekoga samo zato jer je vec 80+ je po mome skromnom mišljenju nehumano....nismo u nekoj apokalipsi pa da moras birati hoces li matorog klera spasiti ili ultra matoru bakicu....tebe ako ikad budu spašavali zatvori gubicu,da se ne predomisle....:D

Tako je, ne vidjeh post. Cim sam procitala kako joj ovaj pojasnjava "stanje stvari", zamracih.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by klerko 22/8/2016, 14:18

"ova" je još u međuzemlju vidim.... recite joj da dođe tu i tamo u realu...
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2016, 14:25

Tvoja "reala" gadljiv je skup nehumanog opravdanja brojnih propusta koji se desavaju zbog sutljive vecine. Medjuzemlje nije nastanjeno seronjama poput tebe pa ga s gustom dijelim s osobama koje se ne mire s konsenzualnom "realom" tvojih "mudraca". :-)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 22/8/2016, 15:00

...

poslije 15h će se znat

želudac mi otkazuje od straha

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2016, 15:02

Samo polako.... :comfort
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 22/8/2016, 15:06

sad je 15h :D ajoj :)
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 22/8/2016, 15:31

Jbt ne mogu ucit
Nista ne pamtim
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by modra 22/8/2016, 15:59

operacija prošla, bakica spava!!! :x 

nadam se će bit prisebna i svoja kad se probudi...

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 22/8/2016, 16:01

oi oi oi \o/
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 22/8/2016, 16:01

Ne znam što ste vi uopće svi zabrijali, slomljen kuk , nije terminalni stadij neke maligne bolesti 
naravno da će se operirati, naravno da će se staviti endoproteza ili što već , godine nisu kontraindikacija , već neka druga stanja odnosno bolesti radi kojih operativni zahvat tog opsega jednostavno nije moguć/spojiv sa životom/rizik pacijenta od operacije je puno veći nego benefit 

Po toj vašoj besmislenoj logici onda nikome na svijetu ne bi trebali operirati mrenu , koja je, vidi čuda najizvođenija operacija na svijetu

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 22/8/2016, 16:12

modra wrote:pa znam da su starci nebitni... 
forumski dr to nije rekao.. on isto laže ko i drugi doktori... da je aparat u kvaru i sl.
aha, je
Koliko vidim operirali su je, kao što sam rekao da će i biti neki dan 

Dakle , toleriram sve vrste podjebavanja, diskusija , ne smetaju me niska podbadanja, kic braćala i tome slično

Ali mi reći da ne znam kako funkcionira sustav u kojem radim, da ne znam medicinske postulate, reći da LAŽEM, a samim time da nisam kompetentan, preko toga ne prolazim
Previše toga znam, preozbiljnim poslom se bavim da bi polagao račune nekome poput tebe

Tako da uopće mi se više nemoj obraćati

a molio bi i ostale, s obzirom koliko ste se nasrali , da me se više nikad ništa ne pita vezano za struku, živite u svojim deluzijama

do sada sam uvijek bio spreman pomoći svima koji su me pitali, dati savjet vezano za benigne stvari, one nešto ozbiljnije, nikada mi nije bio problem reći svoje mišljenje 
niti uputiti kome treba , na kraju krajeva to mi je posao , iako se radi o mom slobodnom vremenu 

zanemariti ću to što mnogima nisam po volji, to me ionako u životu nikad nije brinulo, no vidim da mnogi seru po onome što znam stoga ubuduće o medicini ,bolestima, savjetima vezane za ine nemojte tražiti od mene

to se naravno ne odnosi na ljude koje poznajem sa foruma

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 50 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics