UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Moxy wrote:Ostaješ li kler tako prizeman i kad se radi o tvom?
na djecu sam jako osjetljiv... ne samo svoju...
srećom odje samo ti imaš toga....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Ali ti si forumski zavonik :)klerko wrote:jebga u godinama je kad si je trebala sama nać grlioca....
Guest- Guest
e i to ću jednom elaborirat... taj nepravedan epitet da se jednom zauvijek zatre...otvorit ću temu o zavođenju forumašica....
2014-10-23
Moxy wrote:Bila sam na sprovodu 33 godisnjaka ...ove godine....
onda znaš da nije jedino pitanje jel tvoj ili tuđi....
2014-10-23
smrt je nesto sto se dogadja, tesko je-ko god da je u pitanju, ali i kada se dogodi, mora se dalje...
Guest- Guest
Nije jedino pitanje jel tvoj ili tudji,i naravno da treba po redu....ali otpisivati nekoga samo zato jer je vec 80+ je po mome skromnom mišljenju nehumano....nismo u nekoj apokalipsi pa da moras birati hoces li matorog klera spasiti ili ultra matoru bakicu....tebe ako ikad budu spašavali zatvori gubicu,da se ne predomisle....
Guest- Guest
Modric, bit ce baka dobro. Strahovati nicemu ne sluzi. :-) A ovi neki sto zele zvucati jako mudro o bolnicama na periferiji i prioritetima, nek se najedu konjskog d*eka. :-) Ti isti penzici takodjer odvajaju novac za zdravstvo. Hebote, ma nismo u drevnom Japanu gdje su ih ostavljali na planini da umru od studeni!
Guest- Guest
Moxy wrote:Nije jedino pitanje jel tvoj ili tudji,i naravno da treba po redu....ali otpisivati nekoga samo zato jer je vec 80+ je po mome skromnom mišljenju nehumano....nismo u nekoj apokalipsi pa da moras birati hoces li matorog klera spasiti ili ultra matoru bakicu....tebe ako ikad budu spašavali zatvori gubicu,da se ne predomisle....
Tako je, ne vidjeh post. Cim sam procitala kako joj ovaj pojasnjava "stanje stvari", zamracih.
Guest- Guest
"ova" je još u međuzemlju vidim.... recite joj da dođe tu i tamo u realu...
2014-10-23
Tvoja "reala" gadljiv je skup nehumanog opravdanja brojnih propusta koji se desavaju zbog sutljive vecine. Medjuzemlje nije nastanjeno seronjama poput tebe pa ga s gustom dijelim s osobama koje se ne mire s konsenzualnom "realom" tvojih "mudraca". :-)
Guest- Guest
...
poslije 15h će se znat
želudac mi otkazuje od straha
poslije 15h će se znat
želudac mi otkazuje od straha
operacija prošla, bakica spava!!!
nadam se će bit prisebna i svoja kad se probudi...
nadam se će bit prisebna i svoja kad se probudi...
Ne znam što ste vi uopće svi zabrijali, slomljen kuk , nije terminalni stadij neke maligne bolesti
naravno da će se operirati, naravno da će se staviti endoproteza ili što već , godine nisu kontraindikacija , već neka druga stanja odnosno bolesti radi kojih operativni zahvat tog opsega jednostavno nije moguć/spojiv sa životom/rizik pacijenta od operacije je puno veći nego benefit
Po toj vašoj besmislenoj logici onda nikome na svijetu ne bi trebali operirati mrenu , koja je, vidi čuda najizvođenija operacija na svijetu
naravno da će se operirati, naravno da će se staviti endoproteza ili što već , godine nisu kontraindikacija , već neka druga stanja odnosno bolesti radi kojih operativni zahvat tog opsega jednostavno nije moguć/spojiv sa životom/rizik pacijenta od operacije je puno veći nego benefit
Po toj vašoj besmislenoj logici onda nikome na svijetu ne bi trebali operirati mrenu , koja je, vidi čuda najizvođenija operacija na svijetu
Koliko vidim operirali su je, kao što sam rekao da će i biti neki danmodra wrote:pa znam da su starci nebitni...
forumski dr to nije rekao.. on isto laže ko i drugi doktori... da je aparat u kvaru i sl.
aha, je
Dakle , toleriram sve vrste podjebavanja, diskusija , ne smetaju me niska podbadanja, kic braćala i tome slično
Ali mi reći da ne znam kako funkcionira sustav u kojem radim, da ne znam medicinske postulate, reći da LAŽEM, a samim time da nisam kompetentan, preko toga ne prolazim
Previše toga znam, preozbiljnim poslom se bavim da bi polagao račune nekome poput tebe
Tako da uopće mi se više nemoj obraćati
a molio bi i ostale, s obzirom koliko ste se nasrali , da me se više nikad ništa ne pita vezano za struku, živite u svojim deluzijama
do sada sam uvijek bio spreman pomoći svima koji su me pitali, dati savjet vezano za benigne stvari, one nešto ozbiljnije, nikada mi nije bio problem reći svoje mišljenje
niti uputiti kome treba , na kraju krajeva to mi je posao , iako se radi o mom slobodnom vremenu
zanemariti ću to što mnogima nisam po volji, to me ionako u životu nikad nije brinulo, no vidim da mnogi seru po onome što znam stoga ubuduće o medicini ,bolestima, savjetima vezane za ine nemojte tražiti od mene
to se naravno ne odnosi na ljude koje poznajem sa foruma
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)