Turska ustupa bazu Indzirlik Rusiji
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Turska ustupa bazu Indzirlik Rusiji
naravno, znao sam ja da će te se vi srbi prešaltati.. u novi savez..Winter is coming wrote:joda na aparatima
Savez - Turska, Rusija, Srbija, Federacija BiH, Kosovo, Albanija, Azerbeđan i Al Nusra front.. na pravoj ste strani..
eto ja tužan i na aparatima
Guest- Guest
konkretni dokazi americke degradacije,, pozdravljamo, pozdravljamo
kad padne alep on ce jos braniti cementaru i prevratiti neke kosti tvrdeci da su to mrtvi sirijci ili rusi,jebes budaluepikur37 wrote:Winter is coming wrote:joda na aparatima
a nije mu lako, još kad padne alep :D
2014-04-14
U stvari, Putin je tražio od Erdogana da zatvori granicu prema Siriji za teroriste. Izgleda da ipak ništa od tursko-ruskog savezništva.Leviathan2 wrote:nij eobecao, to je joda provalio neznam odkud tu na forumu, eno kozojebi se koncentriraju u turskoj kod gazintepa za obracun kod tal abajada, sad ne znam s kim ce se klati, sa isisovcima il sa kurdima, al se okupljaju u turskoj a ne u siriji, udarili ofenzivu na haleb ful snagom i nevjerojatnim dotokom oruzja kroz zatvorenu tursku granicu, aupickumaterinu i coravi turski granicarimelkior wrote:U stvari, Erdogan je obećao Putinu da će zatvoriti granicu prema Siriji kako bi islamistima zatvorio opskrbni put za Aleppo. Erdogan se kocka i s Amerima i s Rusima, ako mu prvi ne dođu glave, doći će mu drugi. Što se Europljana tiče, oni nemaju razloga kalkulirati. Trebalo bi Erdogana pozvati na neki europski summit i i lijepo ga otrovati, zaklati, pojebati, što god. Uglavnom, vratiti u Tursku u mrtvačkim kolima.dva brata wrote:hahahahahahahahaha, njukanje Turske od Rusije, i da će se ponovo u Istambulu krstiti sa Tri prsta, + oslobađanje kosova .hahaha
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
jokerman wrote:konkretni dokazi americke degradacije,, pozdravljamo, pozdravljamo
i to je to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
S Erdoganom na čelu sekularizam u Turskoj odlazi u nepovrat. Znači da se Erdogana mora maknuti pošto-poto. Ili do temelja razoriti Tursku, razvaliti a teritorij podijeliti susjednim državama.Winter is coming wrote:erdogan nije bitan,bitna je sekularna turska,da ne potone kao saudijska arabija u sherijat,ameri izgleda upravo to hoce da radikaliziraju cijelo to podrucje i nahuskaju na europu najvjerovatnije a ovi malo gluplji eksptremisti ne kuze da ih se manipulisemelkior wrote:Tursku i treba njukati, ako ne uspije atentat na Erdogana. Erdogan je Hitler 21. stoljeća.dva brata wrote:nije nego gledam ovo prešaltavanje.. dio putinoljubaca i rusoffila(ja sam rusofil ali nisam putinoljubac,) dio ekipe je napravio "salto mortale" i jučer su zagovarali njukanje turske , danas je erdogan brat.mutava baštarda wrote:Ah... joda će doktorirat na tursko ruskim odnosima...dva brata wrote:hahahahahahahahaha, njukanje Turske od Rusije, i da će se ponovo u Istambulu krstiti sa Tri prsta, + oslobađanje kosova .hahaha
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
dva brata wrote:naravno, znao sam ja da će te se vi srbi prešaltati.. u novi savez..Winter is coming wrote:joda na aparatima
Savez - Turska, Rusija, Srbija, Federacija BiH, Kosovo, Albanija, Azerbeđan i Al Nusra front.. na pravoj ste strani..
sve si krivo procito,, savez zdravo razumskih konzervativnih snaga protiv izopacenog i nakaradnog liberalizam,, europa se priklljucuje dogodine, la pen, afd, i ostala bratije, amerima je trump pruzo sansu, ali sudeci po aktulanoj situaciji, amerika ce tu malo kasnit
da izgleda da ništa od zatvaranja granice..Leviathan2 wrote:nij eobecao, to je joda provalio neznam odkud tu na forumu, eno kozojebi se koncentriraju u turskoj kod gazintepa za obracun kod tal abajada, sad ne znam s kim ce se klati, sa isisovcima il sa kurdima, al se okupljaju u turskoj a ne u siriji, udarili ofenzivu na haleb ful snagom i nevjerojatnim dotokom oruzja kroz zatvorenu tursku granicu, aupickumaterinu i coravi turski granicarimelkior wrote:U stvari, Erdogan je obećao Putinu da će zatvoriti granicu prema Siriji kako bi islamistima zatvorio opskrbni put za Aleppo. Erdogan se kocka i s Amerima i s Rusima, ako mu prvi ne dođu glave, doći će mu drugi. Što se Europljana tiče, oni nemaju razloga kalkulirati. Trebalo bi Erdogana pozvati na neki europski summit i i lijepo ga otrovati, zaklati, pojebati, što god. Uglavnom, vratiti u Tursku u mrtvačkim kolima.dva brata wrote:hahahahahahahahaha, njukanje Turske od Rusije, i da će se ponovo u Istambulu krstiti sa Tri prsta, + oslobađanje kosova .hahaha
ma kurac će ovi zatvoroiti..
kada su se prije tjedan dana sastali Erdogan i Putin u Moskvi, pratio sam live nastup.. doliko puta su izjaljivali ljubav jedan drugome, i spominjali samo bilancu i ljubav(skoro da se nisu pojebali), nikakva sirija..
na kraju jedna novinarka pita - "a što je sa najvažnijim pitanjem -sirijom" .. "aa nismo o tome razgovarali, napravit ćemo neku komisiju bla bla bla"..
turci šalju i dalje oružje i borce, koji ubijaju irance i ruske sirijske saveznike, a bogami obore i ruski helikopter tu i tamo i onda naguze i kojeg rusa , a političari , Putin, Erdogan i Khameni izajvljuju ljubav
Guest- Guest
joda ne biti tuzan,dva brata wrote:naravno, znao sam ja da će te se vi srbi prešaltati.. u novi savez..Winter is coming wrote:joda na aparatima
evo ja kazem da ce rusi njukat turake a posljedica toga ce biti grcki konstantinopolis
i nisam srbin i nisam hrvat i nisam al usra,
i apsolutno ne podrzavam i ne vjerujem u turskoruski savez
dok ovi malo sporiji uhvate vlak mi mozemo vec i fajrunt napravit
jokerman wrote:dva brata wrote:naravno, znao sam ja da će te se vi srbi prešaltati.. u novi savez..Winter is coming wrote:joda na aparatima
sve si krivo procito,, savez zdravo razumskih konzervativnih snaga protiv izopacenog i nakaradnog liberalizam,, europa se priklljucuje dogodine, la pen, afd, i ostala bratije, amerima je trump pruzo sansu, ali sudeci po aktulanoj situaciji, amerika ce tu malo kasnit
Rusija je liberalna zemlja, u rusiji ima nekoliko desetaka puta više spolnih bolesti , i pobačaja nego u hrvatskoj.
i rusija je liberalni kapitalizam isto tako..
srednjoškolke u rusiji :D čedne cure, čuvaju se do braka i onda rode 5 dice
turska je liberalni kapitalizam isto tako :D
Guest- Guest
jokerman wrote:epikur37 wrote:jokerman wrote:konkretni dokazi americke degradacije,, pozdravljamo, pozdravljamo
i to je to
a baš, bokte ova skica je bila vidljiva prije 2-3 godine već...a mogla se slutiti i ranije
2015-08-06
dva brata wrote:jokerman wrote:dva brata wrote:naravno, znao sam ja da će te se vi srbi prešaltati.. u novi savez..Winter is coming wrote:joda na aparatima
Rusija je liberalna zemlja, u rusiji ima nekoliko desetaka puta više spolnih bolesti , i pobačaja nego u hrvatskoj.
i rusija je liberalni kapitalizam isto tako..
turska je liberalni kapitalizam isto tako :D
ode vlak, cu cuuu cu cuuu
yoda oće ogadit rusiju o bog :)
još kad padne alep i ukrajina se vrati matici ajme meni :D
još kad padne alep i ukrajina se vrati matici ajme meni :D
2015-08-06
glavno da si ti uskočio na vlak sa erdoganom i islamistima :D sretno ti u tom vlaku
Guest- Guest
epikur37 wrote:jokerman wrote:epikur37 wrote:jokerman wrote:konkretni dokazi americke degradacije,, pozdravljamo, pozdravljamo
i to je to
a baš, bokte ova skica je bila vidljiva prije 2-3 godine već...a mogla se slutiti i ranije
a jebiga, nekom i da nacrtas,, dzaba
epikur37 wrote:jokerman wrote:epikur37 wrote:jokerman wrote:konkretni dokazi americke degradacije,, pozdravljamo, pozdravljamo
i to je to
Savezništvo Mordora i Gondora se već tada vidjelo? i onda false flag sa rušenjem aviona, zaoštrenjem odnosa? Majstorski, šahovski odigrano
2014-04-15
Fetullah Gulen: Turska vlada neće moći prevariti Putina
.. Ankara neće moći prevariti ruskog predsjednika Vladimira Putina, rekao je islamski klerik Fethullah Gülen, kojeg Turska optužuje za umiješanost u pokušaj državnog udara.
Odgovarajući na pitanje voditelja televizije Al-Arabiya, Talala Al-Haja, je li moguće uzeti u obzir zbližavanje Turske s Rusijom, kao i s Iranom, kao pokušaj da se izvrši pritisak na Zapad ili kao novi vektor vanjske politike Ankare, Gülen je rekao: "Turske vlasti su zatrpane svojim problemima i one ne znaju kako ih riješiti."
"Prije su se, za razliku od Rusije, tome protivili, ali kada su se zatrpali vlastitim problemima, očajnički pokušavaju angažirati Moskvu na svojoj strani. Ne treba ignorirati postojeće zajedničke međusobne interese u vezi plina i nafte.
Ranije su ogromne količine novca uložene u Rusiju, a sada Turci taj novac pokušavaju vratiti, kao što Ankara nastoji osigurati svoje odnose sa zemljama središnje Azije", rekao je Gülen.
"Osobno smatram da je odnos Turske s Rusijom dosegao zastoj od kojeg se ne može pobjeći. Uvjeren sam da je predsjednik Putin vrlo pametan čovjek, bez obzira na to kako ga gledali. Mislim da će on uzeti ono što mu treba od turske vlasti i ostaviti Tursku da se u budućnosti i dalje suočava s problemom uspostavljanja ozbiljne veze s Moskvom",tvrdi turski klerik koji živi u egzilu u Sjedinjenim Državama.
Isti je, prema Gülenu, odnos Turske s Izraelom.
"Jučer je Turska optuživala Izrael za masakre, a sada ga zove prijateljskom državom. Isti slučaj je i s Rusijom. Prvo su turske vlasti prijetile Moskvi, a sada se pokušavaju zbližiti s Rusijom. No, Putin je, opet naglašavam, vrlo inteligentan lider. On nije netko koga ćete lako prevariti ili netko s kim možete manipulirati", rekao je Fetullah Gülen
.. Ankara neće moći prevariti ruskog predsjednika Vladimira Putina, rekao je islamski klerik Fethullah Gülen, kojeg Turska optužuje za umiješanost u pokušaj državnog udara.
Odgovarajući na pitanje voditelja televizije Al-Arabiya, Talala Al-Haja, je li moguće uzeti u obzir zbližavanje Turske s Rusijom, kao i s Iranom, kao pokušaj da se izvrši pritisak na Zapad ili kao novi vektor vanjske politike Ankare, Gülen je rekao: "Turske vlasti su zatrpane svojim problemima i one ne znaju kako ih riješiti."
"Prije su se, za razliku od Rusije, tome protivili, ali kada su se zatrpali vlastitim problemima, očajnički pokušavaju angažirati Moskvu na svojoj strani. Ne treba ignorirati postojeće zajedničke međusobne interese u vezi plina i nafte.
Ranije su ogromne količine novca uložene u Rusiju, a sada Turci taj novac pokušavaju vratiti, kao što Ankara nastoji osigurati svoje odnose sa zemljama središnje Azije", rekao je Gülen.
"Osobno smatram da je odnos Turske s Rusijom dosegao zastoj od kojeg se ne može pobjeći. Uvjeren sam da je predsjednik Putin vrlo pametan čovjek, bez obzira na to kako ga gledali. Mislim da će on uzeti ono što mu treba od turske vlasti i ostaviti Tursku da se u budućnosti i dalje suočava s problemom uspostavljanja ozbiljne veze s Moskvom",tvrdi turski klerik koji živi u egzilu u Sjedinjenim Državama.
Isti je, prema Gülenu, odnos Turske s Izraelom.
"Jučer je Turska optuživala Izrael za masakre, a sada ga zove prijateljskom državom. Isti slučaj je i s Rusijom. Prvo su turske vlasti prijetile Moskvi, a sada se pokušavaju zbližiti s Rusijom. No, Putin je, opet naglašavam, vrlo inteligentan lider. On nije netko koga ćete lako prevariti ili netko s kim možete manipulirati", rekao je Fetullah Gülen
to je tamo nestabilno,mozda ce erdogan i postovati neke dogovore mozda nece,radi love bi trebao ako nista drugo ali sta ako opet bude neki vojni udar i jednom nekon 5 neuspjelih pokusaja i uspije,koja ce onda garnitura doci na vlast,neko sranje kao u KijevuLeviathan2 wrote:joda ne biti tuzan,dva brata wrote:naravno, znao sam ja da će te se vi srbi prešaltati.. u novi savez..Winter is coming wrote:joda na aparatima
evo ja kazem da ce rusi njukat turake a posljedica toga ce biti grcki konstantinopolis
i nisam srbin i nisam hrvat i nisam al usra,
i apsolutno ne podrzavam i ne vjerujem u turskoruski savez
2014-04-14
dva brata wrote:glavno da si ti uskočio na vlak sa erdoganom i islamistima :D sretno ti u tom vlaku
islamisti su u tvom vlaku, davno si fulo stanicu,, destinacija- smetliste povijesne zbiljnosti
ja sam cilo vrime znao da su Putin i Erdogan dva brata i da će se pomiriti..
ali da će ekipa koja je jučer spominjala njukanje turske, odmah u roku 24 minute početi uzdizati tursku i erdogana , tako brzi salto mortale nisam očekivao.. svaka čast leviatanu i mutavom što su ostali na pravom putu :D
ovim ostalim "suncokretima" nebih povjerio da mi čuvaju mačku :D
ali da će ekipa koja je jučer spominjala njukanje turske, odmah u roku 24 minute početi uzdizati tursku i erdogana , tako brzi salto mortale nisam očekivao.. svaka čast leviatanu i mutavom što su ostali na pravom putu :D
ovim ostalim "suncokretima" nebih povjerio da mi čuvaju mačku :D
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» TERORISTIČKI NAPAD NA VOJNU BAZU U RUSIJI
» Turska u Kataru uspostavlja vojnu bazu
» Turska će imati vojnu bazu u Azerbejdžanu
» Turska policija opkolila nato bazu Incirlik
» Brazil nudi Amerikancima bazu da kontrira Rusiji u Južnoj Americi
» Turska u Kataru uspostavlja vojnu bazu
» Turska će imati vojnu bazu u Azerbejdžanu
» Turska policija opkolila nato bazu Incirlik