ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 28 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by kic 7/5/2015, 22:06

pusti to, kishi se vraća dobrim temeljima, tobiu i zetsu.

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 28 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 7/5/2015, 22:26

salu na stranu .ali ova 2 chaptera su mu bolja nego zadnjih 200 . 
Trebao je napraviti taj time skip i razraditi pricu 

Vratio se korijenima ,  ninja tools ,  puno sprdnje ,  red clouds ... wannabe uchiha koji ima svetu misiju..ubiti drugog crvenookog ..jer..there can be only one !!

I onaj chain use...poput tobija kad je pwnao minata i konohu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 7/5/2015, 22:53

mene je isto ta scena podsjetila na tobiev raid na konohu i pokušah hvatanja devetorepog :D

slično osjećam, čudno mi je koliko uživam u dva fucking obična poglavlja, ona chouchou mi je čak zabavan karakter, ali baš me zanima kako će se rasplesti jer sam mislio da će Salad otkriti obiteljsko stablo i kako joj je stari uzeo oči pri rođenju, jer kao što znamo transplantacija očiju je najobičnija stvar u narutoversu, kako ne bi probudila sharingane, a ona nezadovoljna što su joj oteli sudbinu iz ruku bez da su je pitali isčupa oči Boltu i probudi byakugan i tako počne borba za dominaciju nad gene poolom tko će spojiti mjesec i sunce.

i tak.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2015, 06:29

Smrad igra na sentiment ...ocito je shvatio

Bome ... zato saske pravi decu ...zna da jedan par ociju nije dovoljan za god realm  ..ne vjerujem da ce boruto biti nemesis saradi ....mislim da su njih dvoje predodredjeni da ostvare zabranjenu ljubav svojih oceva
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 8/5/2015, 07:00

cek tren, je li naruto gay ?
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2015, 07:26

Ye  ..sad ta djeca..to je samo paravan
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 8/5/2015, 08:15

pa sve se vrti oko toga zasto nosi naocale kao "ona zena" i sad se sjetih, zasto nardo sad ne nosi namikaze prezime??
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by betty.boop 8/5/2015, 08:22

ok, sad me zanima sve :D

nemojte puno spojlat, ja cu to pocet gledat :^0
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by kic 8/5/2015, 09:00

its a soap opera :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by betty.boop 8/5/2015, 09:35

znam ja i muskarce koji gledaju turske sapunice  :mog
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2015, 10:53

Dobro jutro...:coffee

Stresno u zadnje vrijeme,opet spavam po 11 sati...jos smo 8. Dan bez tople vode,radi se na plinu koji je bio undicht...mosh mislit! 

Jedva cekam naučiti sve na poslu da mi se ne dešavaju propusti vec da sve ide ko od ruke...

U Beču opet preko tjedna toplo,vikend kiša...standard!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2015, 11:18

kic wrote:pa sve se vrti oko toga zasto nosi naocale kao "ona zena" i sad se sjetih, zasto nardo sad ne nosi namikaze prezime??
Imam jos jednu znanstvenu teoriju transplantacija ahaha
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2015, 11:19

betty.boop wrote:ok, sad me zanima sve :D

nemojte puno spojlat, ja cu to pocet gledat :^0

Nemoj tratiti vrijeme bezveze 
osim toga tek onda si kica neces moci skinuti sa vrata ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 8/5/2015, 11:44

jos se suzdrzavam s teorijama, kad beki pocne s gene pool spikama, beki jesi u sretnom braku?! :^O
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by betty.boop 8/5/2015, 11:51

sretan brak, zar postoji takvo sto ?  :^0
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2015, 12:13

kic wrote:jos se suzdrzavam s teorijama, kad beki pocne s gene pool spikama, beki jesi u sretnom braku?! :^O

Postoje glupi fanovi ....i onda smo tu nas dvojica ..koji na izopaceni nacin tumacimo jednu glupu mangu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2015, 12:14

betty.boop wrote:sretan brak, zar postoji takvo sto ?  :^0

hmm poruka naruta je da su svi brakovi i obiteljske veze disfunkcionalni ^^
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 8/5/2015, 12:15

nsam zadovoljan, moze to izopacenije, ali iovak tjeramo ljude, a beki privlacimo :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by betty.boop 8/5/2015, 12:21

aha dakle, ja sam izopacena, je li ?! 

haaa ?!  x-|

fine by me :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by kic 8/5/2015, 12:28

ic oke.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 8/5/2015, 13:02

yebote pustos ovdje. cim  mene nema vidim nema ni drugih zenskih samo ovaj pokluneac...

modra djes ti

zagy sto fali spavanju 11h?

mene jucer glava ubila mislila sam da cu krepat popila 5 lekadola, ak ne i vise

e danas iznova, dan zauzet, modri uplatit za omniu green jade, razgledavanje, speza, ucenje, vrelo je itd
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics