UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
salu na stranu .ali ova 2 chaptera su mu bolja nego zadnjih 200 .
Trebao je napraviti taj time skip i razraditi pricu
Vratio se korijenima , ninja tools , puno sprdnje , red clouds ... wannabe uchiha koji ima svetu misiju..ubiti drugog crvenookog ..jer..there can be only one !!
I onaj chain use...poput tobija kad je pwnao minata i konohu
Trebao je napraviti taj time skip i razraditi pricu
Vratio se korijenima , ninja tools , puno sprdnje , red clouds ... wannabe uchiha koji ima svetu misiju..ubiti drugog crvenookog ..jer..there can be only one !!
I onaj chain use...poput tobija kad je pwnao minata i konohu
Guest- Guest
mene je isto ta scena podsjetila na tobiev raid na konohu i pokušah hvatanja devetorepog
slično osjećam, čudno mi je koliko uživam u dva fucking obična poglavlja, ona chouchou mi je čak zabavan karakter, ali baš me zanima kako će se rasplesti jer sam mislio da će Salad otkriti obiteljsko stablo i kako joj je stari uzeo oči pri rođenju, jer kao što znamo transplantacija očiju je najobičnija stvar u narutoversu, kako ne bi probudila sharingane, a ona nezadovoljna što su joj oteli sudbinu iz ruku bez da su je pitali isčupa oči Boltu i probudi byakugan i tako počne borba za dominaciju nad gene poolom tko će spojiti mjesec i sunce.
i tak.
slično osjećam, čudno mi je koliko uživam u dva fucking obična poglavlja, ona chouchou mi je čak zabavan karakter, ali baš me zanima kako će se rasplesti jer sam mislio da će Salad otkriti obiteljsko stablo i kako joj je stari uzeo oči pri rođenju, jer kao što znamo transplantacija očiju je najobičnija stvar u narutoversu, kako ne bi probudila sharingane, a ona nezadovoljna što su joj oteli sudbinu iz ruku bez da su je pitali isčupa oči Boltu i probudi byakugan i tako počne borba za dominaciju nad gene poolom tko će spojiti mjesec i sunce.
i tak.
Smrad igra na sentiment ...ocito je shvatio
Bome ... zato saske pravi decu ...zna da jedan par ociju nije dovoljan za god realm ..ne vjerujem da ce boruto biti nemesis saradi ....mislim da su njih dvoje predodredjeni da ostvare zabranjenu ljubav svojih oceva
Bome ... zato saske pravi decu ...zna da jedan par ociju nije dovoljan za god realm ..ne vjerujem da ce boruto biti nemesis saradi ....mislim da su njih dvoje predodredjeni da ostvare zabranjenu ljubav svojih oceva
Guest- Guest
pa sve se vrti oko toga zasto nosi naocale kao "ona zena" i sad se sjetih, zasto nardo sad ne nosi namikaze prezime??
ok, sad me zanima sve :D
nemojte puno spojlat, ja cu to pocet gledat :^0
betty.boop-
2015-01-23
znam ja i muskarce koji gledaju turske sapunice
betty.boop-
2015-01-23
Dobro jutro...
Stresno u zadnje vrijeme,opet spavam po 11 sati...jos smo 8. Dan bez tople vode,radi se na plinu koji je bio undicht...mosh mislit!
Jedva cekam naučiti sve na poslu da mi se ne dešavaju propusti vec da sve ide ko od ruke...
U Beču opet preko tjedna toplo,vikend kiša...standard!
Stresno u zadnje vrijeme,opet spavam po 11 sati...jos smo 8. Dan bez tople vode,radi se na plinu koji je bio undicht...mosh mislit!
Jedva cekam naučiti sve na poslu da mi se ne dešavaju propusti vec da sve ide ko od ruke...
U Beču opet preko tjedna toplo,vikend kiša...standard!
Guest- Guest
Imam jos jednu znanstvenu teoriju transplantacija ahahakic wrote:pa sve se vrti oko toga zasto nosi naocale kao "ona zena" i sad se sjetih, zasto nardo sad ne nosi namikaze prezime??
Guest- Guest
betty.boop wrote:ok, sad me zanima sve :D
Nemoj tratiti vrijeme bezveze
osim toga tek onda si kica neces moci skinuti sa vrata ^^
Guest- Guest
jos se suzdrzavam s teorijama, kad beki pocne s gene pool spikama, beki jesi u sretnom braku?! :^O
sretan brak, zar postoji takvo sto ?
betty.boop-
2015-01-23
kic wrote:jos se suzdrzavam s teorijama, kad beki pocne s gene pool spikama, beki jesi u sretnom braku?! :^O
Postoje glupi fanovi ....i onda smo tu nas dvojica ..koji na izopaceni nacin tumacimo jednu glupu mangu
Guest- Guest
betty.boop wrote:sretan brak, zar postoji takvo sto ?
hmm poruka naruta je da su svi brakovi i obiteljske veze disfunkcionalni ^^
Guest- Guest
nsam zadovoljan, moze to izopacenije, ali iovak tjeramo ljude, a beki privlacimo :^^
aha dakle, ja sam izopacena, je li ?!
haaa ?!
fine by me :D
haaa ?!
fine by me :D
betty.boop-
2015-01-23
yebote pustos ovdje. cim mene nema vidim nema ni drugih zenskih samo ovaj pokluneac...
modra djes ti
zagy sto fali spavanju 11h?
mene jucer glava ubila mislila sam da cu krepat popila 5 lekadola, ak ne i vise
e danas iznova, dan zauzet, modri uplatit za omniu green jade, razgledavanje, speza, ucenje, vrelo je itd
modra djes ti
zagy sto fali spavanju 11h?
mene jucer glava ubila mislila sam da cu krepat popila 5 lekadola, ak ne i vise
e danas iznova, dan zauzet, modri uplatit za omniu green jade, razgledavanje, speza, ucenje, vrelo je itd
Guest- Guest
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)