UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
nisam, ovaj mi je jedan sugerirao da igram da nije loš koef na Đoku..M3tzTli wrote:Kic jesi gledao djokovic a i nadala danas ?
Odlican mec
Btw pocelo doigravanje danas
taman sam stavio na GSW da dobiva prvu četvrtinu keke
btw preporučam ti jednu malu knjigu http://www.amazon.com/Checklist-Manifesto-How-Things-Right/dp/0312430000/ref=asap_bc?ie=UTF8
ili jesam već? ugl od jednog američkog kirurga je, brzo se pročita.
Tebi je upućeno, da. Ne kažem da si imao dužu kosicu, ali nosiš onako po sredini malo vise kose. A bradu isto.
Dida mi je jako lose. Neki dan se sav ukočio, lose mu je bilo, proveo dan u krevetu, navodno neki manji moždani je imao...baka je priznala nakon sto vise nije mogla lagat da on ima samo virozu.
S Time da je on imao infarkt i bio pet puta zbog srca u bolnici...kroz godine... Svaki treći dan uzima neke tablete za mokrenje koje ga užasno iscrpljuju jer mokri svakih pola h....
Sav je izgubljen u zadnje vrijeme, a baka nam laže sve, zavarava nas.
Niti ne priča...
Tresu mu se usta ne znam zbog cega je to....
Iskreno ja nemam blage kako cu ja preživit njegovu smrt. Dosta sam vezana jer sam djetinjstvo sa njim uglavnom provodila. Uvijek me vodio u parkić ili na stadion...onda kod bake na ručak....
A ne mislim da ce duže od godine dana...vjerojatno je samo pitanje vremena...
Za maminog tatu nisam bila vezana i ne fali mi. Nikada nismo imali neki dublji kontakt. Plakala sam na pogrebu samo jer mi je bilo stravično sve to...
Dida mi je jako lose. Neki dan se sav ukočio, lose mu je bilo, proveo dan u krevetu, navodno neki manji moždani je imao...baka je priznala nakon sto vise nije mogla lagat da on ima samo virozu.
S Time da je on imao infarkt i bio pet puta zbog srca u bolnici...kroz godine... Svaki treći dan uzima neke tablete za mokrenje koje ga užasno iscrpljuju jer mokri svakih pola h....
Sav je izgubljen u zadnje vrijeme, a baka nam laže sve, zavarava nas.
Niti ne priča...
Tresu mu se usta ne znam zbog cega je to....
Iskreno ja nemam blage kako cu ja preživit njegovu smrt. Dosta sam vezana jer sam djetinjstvo sa njim uglavnom provodila. Uvijek me vodio u parkić ili na stadion...onda kod bake na ručak....
A ne mislim da ce duže od godine dana...vjerojatno je samo pitanje vremena...
Za maminog tatu nisam bila vezana i ne fali mi. Nikada nismo imali neki dublji kontakt. Plakala sam na pogrebu samo jer mi je bilo stravično sve to...
Guest- Guest
Sto je najbolj tata moj uopće nije vezan za njega koliko za mater. Jos uvijek mu je najbitnije da se mamica njeova ne nervira. Žena ima 84 godine i jedini problem koji ima je slab vid! Pa ona i kopa po vrtu i sadi i zaljeva!
I stalno po didi skace. Zbog toga sam ljuta na nju i na oca.
A ona stalno kuka da jer najbolesnija. Neki dan mi jer to preko telefona rekla... Majko moja....
On nju zove mamuška i kada GOD priča preko telefona kao da cvrkuće...
Jučer sam joj rekla da je njen sin, moj otac stalno ljut. Sta nije t o ovaj čuo i odmah mi rekao da nije mene trebao ni imat. Opsovao me uz to!
Svaki dan imam sve manje poštovanja. Ne mogu ga ne voljet, ali me rijecima izbaci iz takta!
I stalno po didi skace. Zbog toga sam ljuta na nju i na oca.
A ona stalno kuka da jer najbolesnija. Neki dan mi jer to preko telefona rekla... Majko moja....
On nju zove mamuška i kada GOD priča preko telefona kao da cvrkuće...
Jučer sam joj rekla da je njen sin, moj otac stalno ljut. Sta nije t o ovaj čuo i odmah mi rekao da nije mene trebao ni imat. Opsovao me uz to!
Svaki dan imam sve manje poštovanja. Ne mogu ga ne voljet, ali me rijecima izbaci iz takta!
Guest- Guest
Hmm ne , nesto si me pobrkalas nekimeLady_D wrote:Tebi je upućeno, da. Ne kažem da si imao dužu kosicu, ali nosiš onako po sredini malo vise kose. A bradu isto.
Pogotovo ,jer ovdje nisam postao ikakve slike
Nemam pojma sto si vidjela , tj koga tocno
Guest- Guest
kic wrote:nisam, ovaj mi je jedan sugerirao da igram da nije loš koef na Đoku..M3tzTli wrote:Kic jesi gledao djokovic a i nadala danas ?
Odlican mec
Btw pocelo doigravanje danas
taman sam stavio na GSW da dobiva prvu četvrtinu keke
btw preporučam ti jednu malu knjigu http://www.amazon.com/Checklist-Manifesto-How-Things-Right/dp/0312430000/ref=asap_bc?ie=UTF8
ili jesam već? ugl od jednog američkog kirurga je, brzo se pročita.
Ne mogu sad nista- crko komp
Guest- Guest
Nisam. Ne izvlači se.M3tzTli wrote:Hmm ne , nesto si me pobrkalas nekimeLady_D wrote:Tebi je upućeno, da. Ne kažem da si imao dužu kosicu, ali nosiš onako po sredini malo vise kose. A bradu isto.
Pogotovo ,jer ovdje nisam postao ikakve slike
Nemam pojma sto si vidjela , tj koga tocno
Ako si HS to si ti. A sigurna sam 100% da jesi. Zbog sličnosti, identicnosti sa slikama na bivšem forumu.
Guest- Guest
meni jedini način za štednju je fakat kasica koja se ne otvara - predobra stvar!
Ja od kase prase ljetujem već godinama...
Te koja se otvara otvaračem za konzerve.
Sunce je, kuća mi blista, sve oprano.
Ispekla sam čak i muffine od jabuke i cimeta za doručak.
Ostatak dana u prirodi...
Te koja se otvara otvaračem za konzerve.
Sunce je, kuća mi blista, sve oprano.
Ispekla sam čak i muffine od jabuke i cimeta za doručak.
Ostatak dana u prirodi...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Jutro Zagy!
Ja tebe nekako uvijek zamišljam s velikom šalicom kave za kompom, kad se javljaš na forum
Ja tebe nekako uvijek zamišljam s velikom šalicom kave za kompom, kad se javljaš na forum
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ja sjedim u krevetu,pokrivena i surfam sa moba...da moram sa kompa ne bi se ni javljala..ja sam ko Crnogorac,kad ustanem sjednem da se odmorim.....:D
Guest- Guest
Muz uzeo E.T. U videoteci da žena nadoknadi propušteno...
Guest- Guest
koje katafakingstrofalne usne... :o i samo 17 godina...koj k
Guest- Guest
Nisam to rekao
Ali ti ocito jesi stalkala , drugog objasnjenja nema s obzirom da ovdje vec dugo nema mojih fotki:cyclops:
Ali ti ocito jesi stalkala , drugog objasnjenja nema s obzirom da ovdje vec dugo nema mojih fotki:cyclops:
Guest- Guest
daj ne kenjaj, rekao si to par puta :D
narcis!
ma uvidjela sam te! :D naletila nekako na tebe iako nemamo zajednickih prijatelja... tko ti je kriv sto si se otkrio na starom forumu :D
simpaticna mi je ona slika gdje sjedis kraj onih maskiranih...bica :P
tu cak izgledas kao da si dobar...iznutra dobar mislim...nevin :D
narcis!
ma uvidjela sam te! :D naletila nekako na tebe iako nemamo zajednickih prijatelja... tko ti je kriv sto si se otkrio na starom forumu :D
simpaticna mi je ona slika gdje sjedis kraj onih maskiranih...bica :P
tu cak izgledas kao da si dobar...iznutra dobar mislim...nevin :D
Guest- Guest
kupi novi komp kujo barem tebi to ne bi trebao biti problem.
Bojo ruši sokole danas?
Bojo ruši sokole danas?
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)