U Srbiji uhitili krivog Branitelja pa ga morali pustiti.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: U Srbiji uhitili krivog Branitelja pa ga morali pustiti.
Pa nisu. Nakaradna drzava koja je izvršila agresiju donijela nakaradan zakon po kojem hapsi branitelji hrvatske jer su branili hrvatsku od njihove agresije.jastreb wrote:A zašto ne bi?kaja_333 wrote:A zašto bi hapsili uopće naše državljane?jastreb wrote:Naslov je glup.
Ako je branitelj kojeg su uhapsili kriv,zašto su ga puštili?
I Paravinja je naš državljanin,pa po tome ni njega ovi u Banjaluci onda nisu smjeli čopiti?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jastreb, od kuda si ti?
2015-08-15
Kako nisu?kaja_333 wrote:Pa nisu. Nakaradna drzava koja je izvršila agresiju donijela nakaradan zakon po kojem hapsi branitelji hrvatske jer su branili hrvatsku od njihove agresije.jastreb wrote:A zašto ne bi?kaja_333 wrote:A zašto bi hapsili uopće naše državljane?jastreb wrote:Naslov je glup.
I Paravinja je naš državljanin,pa po tome ni njega ovi u Banjaluci onda nisu smjeli čopiti?
Znači Paravinju -ubojicu i višestrukog silovnjaka,u Banjaluci nisu smjeli zatvoriti samo zato što je hrvatski državljanin???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Iz Hrvatske.kaja_333 wrote:Jastreb, od kuda si ti?
A ti?
2014-04-22
A ne, zamjenila sam ga za purdu. Jesu Paravinju, kako ne, pa mi smo ih to tražili.jastreb wrote:Kako nisu?kaja_333 wrote:Pa nisu. Nakaradna drzava koja je izvršila agresiju donijela nakaradan zakon po kojem hapsi branitelji hrvatske jer su branili hrvatsku od njihove agresije.jastreb wrote:A zašto ne bi?kaja_333 wrote:A zašto bi hapsili uopće naše državljane?jastreb wrote:Naslov je glup.
Znači Paravinju -ubojicu i višestrukog silovnjaka,u Banjaluci nisu smjeli zatvoriti samo zato što je hrvatski državljanin???
Last edited by kaja_333 on 20/8/2016, 17:13; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Isto. A od kuda, lika ili Bukovica ?jastreb wrote:Iz Hrvatske.kaja_333 wrote:Jastreb, od kuda si ti?
A ti?
2015-08-15
Ni Lika ni Bukovčica.kaja_333 wrote:Isto. A od kuda, lika ili Bukovica ?jastreb wrote:Iz Hrvatske.kaja_333 wrote:Jastreb, od kuda si ti?
A ti?
Rijeka. Hrvatsko primorje.
2014-04-22
Aha, dobro tamo mozda živiš.jastreb wrote:Ni Lika ni Bukovčica.kaja_333 wrote:Isto. A od kuda, lika ili Bukovica ?jastreb wrote:Iz Hrvatske.kaja_333 wrote:Jastreb, od kuda si ti?
A ti?
Rijeka. Hrvatsko primorje.
2015-08-15
A ti mora da si ili tamo negdje sa tromeđe Like,Bosne i Korduna,ili si možda Hercegovka?
Janjevka nisi. To si mi već rekla.
2014-04-22
Paravinja je hrvatski i srpski državljanin, policija RS uhapsila i uhvatila ga je jer smo ih tražili pomoć, kakva ti je to usporedba uopće, banana i cipela?
2015-08-15
Ih , fulao si 200% . Iz Zagreba, a porijeklom po tati iz Zagreba a mami iz Dalmacije.jastreb wrote:A ti mora da si ili tamo negdje sa tromeđe Like,Bosne i Korduna,ili si možda Hercegovka?
2015-08-15
Ma pričala si mi svojevremeno kako ste imali vikendicu baš tamo negdje od Karlovca prema Bosni,pa sam mislio da si iz onog kraja oko Slunja.kaja_333 wrote:Ih , fulao si 200% . Iz Zagreba, a porijeklom po tati iz Zagreba a mami iz Dalmacije.jastreb wrote:A ti mora da si ili tamo negdje sa tromeđe Like,Bosne i Korduna,ili si možda Hercegovka?
2014-04-22
A ne, to je tata kupio , bezveze, slučajno, imao je tamo neke prijatelje, i tako, slučajno.jastreb wrote:Ma pričala si mi svojevremeno kako ste imali vikendicu baš tamo negdje od Karlovca prema Bosni,pa sam mislio da si iz onog kraja oko Slunja.kaja_333 wrote:Ih , fulao si 200% . Iz Zagreba, a porijeklom po tati iz Zagreba a mami iz Dalmacije.jastreb wrote:A ti mora da si ili tamo negdje sa tromeđe Like,Bosne i Korduna,ili si možda Hercegovka?
2015-08-15
Dopalo mu se i tako. Nemamo familiju tamo.
2015-08-15
A jeste li je obnovili?kaja_333 wrote:A ne, to je tata kupio , bezveze, slučajno, imao je tamo neke prijatelje, i tako, slučajno.jastreb wrote:Ma pričala si mi svojevremeno kako ste imali vikendicu baš tamo negdje od Karlovca prema Bosni,pa sam mislio da si iz onog kraja oko Slunja.kaja_333 wrote:Ih , fulao si 200% . Iz Zagreba, a porijeklom po tati iz Zagreba a mami iz Dalmacije.jastreb wrote:A ti mora da si ili tamo negdje sa tromeđe Like,Bosne i Korduna,ili si možda Hercegovka?
2014-04-22
I nije to bilo od Karlovca prema Bosni, nego tamo blizu Plitvica.
2015-08-15
Vaganac? Saborsko? Lička Jasenica? Korenica?kaja_333 wrote:I nije to bilo od Karlovca prema Bosni, nego tamo blizu Plitvica.
2014-04-22
Ne, nismo. A ni ne idemo nikada tamo, ja turistički na Plitvice a on u lov.jastreb wrote:A jeste li je obnovili?kaja_333 wrote:A ne, to je tata kupio , bezveze, slučajno, imao je tamo neke prijatelje, i tako, slučajno.jastreb wrote:Ma pričala si mi svojevremeno kako ste imali vikendicu baš tamo negdje od Karlovca prema Bosni,pa sam mislio da si iz onog kraja oko Slunja.kaja_333 wrote:Ih , fulao si 200% . Iz Zagreba, a porijeklom po tati iz Zagreba a mami iz Dalmacije.jastreb wrote:A ti mora da si ili tamo negdje sa tromeđe Like,Bosne i Korduna,ili si možda Hercegovka?
2015-08-15
Jel rakovica tamo negdje?jastreb wrote:Vaganac? Saborsko? Lička Jasenica? Korenica?kaja_333 wrote:I nije to bilo od Karlovca prema Bosni, nego tamo blizu Plitvica.
2015-08-15
A to ti je više Kordun iako je neki smještaju u Liku. Pripadala je općini Slunj.kaja_333 wrote:Jel rakovica tamo negdje?jastreb wrote:Vaganac? Saborsko? Lička Jasenica? Korenica?kaja_333 wrote:I nije to bilo od Karlovca prema Bosni, nego tamo blizu Plitvica.
Ali blizu je svih ovih mjesta koje sam nabrojio.
2014-04-22
E a tamo negdje , nisam ja nešto puno bila tamo, kad se gradila bila mala a kasnije je nije vise bilo.jastreb wrote:A to ti je više Kordun iako je neki smještaju u Liku. Pripadala je općini Slunj.kaja_333 wrote:Jel rakovica tamo negdje?jastreb wrote:Vaganac? Saborsko? Lička Jasenica? Korenica?kaja_333 wrote:I nije to bilo od Karlovca prema Bosni, nego tamo blizu Plitvica.
Ali blizu je svih ovih mjesta koje sam nabrojio.
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Uhitili Milojka Pantića
» Sud BiH odlučio pustiti Dudakovića i druge na slobodu
» On je bio natprosečno inteligentan i shvatio je da će ga naši pustiti da ode pod led.
» Uhitili krvnika koji je ubio djecaka u Vukovaru
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Sud BiH odlučio pustiti Dudakovića i druge na slobodu
» On je bio natprosečno inteligentan i shvatio je da će ga naši pustiti da ode pod led.
» Uhitili krvnika koji je ubio djecaka u Vukovaru
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
Page 2 of 2