Bratja Rusi su jako ljuti...
Page 1 of 1
Bratja Rusi su jako ljuti...
http://m.sputniknews.com/world/20160820/1044453082/biden-serbia-visit.html
Hebiga... imaju pravo. Ali sto se i oni malo ne dignu agresivnije pa urade par obojenih revolucija "od Torina pa do Crnog Mora"? Ili recimo... Mexico?
Sa vragom se ne ide na finjaka... pogotovu ne ovim Anglo-Zio-Wahhabi reptilima
Hebiga... imaju pravo. Ali sto se i oni malo ne dignu agresivnije pa urade par obojenih revolucija "od Torina pa do Crnog Mora"? Ili recimo... Mexico?
Sa vragom se ne ide na finjaka... pogotovu ne ovim Anglo-Zio-Wahhabi reptilima
Equatorian- Posts : 28
2016-01-17
Re: Bratja Rusi su jako ljuti...
al ga sere, mora da je ovo u cenifi skocko
2014-04-19
Similar topics
» NAVODNO BRINU DA NE PADNE:Susjedi su jako ljuti na zgodnu djevojku koja se sunča gola
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
» Jako,jako,jako ljut covjek:'Unutra skrivate cetnike'
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
» Drago Hedl i načelnik Općine Čeminac Pinjuh se jako jako vole
Page 1 of 1