Ništa od ruskih MiG-ova. Da li su Miraži iz Emirata (na poklon) jedno od rešenja?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ništa od ruskih MiG-ova. Da li su Miraži iz Emirata (na poklon) jedno od rešenja?
Za pogodit ovo ovdje sasvim precizno :MaximusDecimusMiridije wrote:Neprecizno u 3pm. U jednu ruku i nemora biti u bobu bas i precizno. Gadjas nogometni stadion....promasis...pa sjebes i stadion i kosarkasku dvoranu i gradski bazen sve odjednom.
https://en.wikipedia.org/wiki/Devesel
Srbiji nije pametno to uzimat pa niti pricat o tome posebno nakon ovih informacija da ce atomsko oružje iz Turske biti prebaceno ovamo.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ništa od ruskih MiG-ova. Da li su Miraži iz Emirata (na poklon) jedno od rešenja?
RayMabus wrote:Za pogodit ovo ovdje sasvim precizno :MaximusDecimusMiridije wrote:Neprecizno u 3pm. U jednu ruku i nemora biti u bobu bas i precizno. Gadjas nogometni stadion....promasis...pa sjebes i stadion i kosarkasku dvoranu i gradski bazen sve odjednom.
https://en.wikipedia.org/wiki/Devesel
Srbiji nije pametno to uzimat pa niti pricat o tome posebno nakon ovih informacija da ce atomsko oružje iz Turske biti prebaceno ovamo.
Ma nece kod nas :) nemamo mi zracnu baszu nekakvu koja bi im bila interesantna. Ici ce to negdje drugo. Cipar,Rumunjska,....a mozda cak skroz nazad do Italije ili Njemacke. Tako nesto. Ukoliko se uopce to sve makne iz Turske. Danas su se mogli vidit od Dubrovnika Chinook helikopteri. Dva...odakle dodjose pitaj boga. Nastavise uz obalu prema peljescu. Jucer smo slikavali isto se krasno vidio E3 Awacs...netko je stavio na avijaciji slike. Ne kuzim doduse zasto je nisko tako letio itd. Nisam odavno bas vidio promet toliki :)
Guest- Guest
Pa ono i nismo mi. Ono je Rumunjska mada mislim da mapa nije precizna tj ne oznacava tu lokaciju al ne mijenja ništa jer u suštini mislim da je to ova mapa ( ispravnija koja pokazuje lokaciju te baze u Rumunjskoj ),
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Boško Obradović(opozicija): Jedno od rešenja za pitanje Kosova je stvaranje pravoslavnog saveza
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» biljezim jedno prijetilo hedlu i jedno zaposlilo rimac te jedno uteklo , mastiljavom olovkom u koju pljunuh
» Britanska aktivistica: "Postoji samo jedno rješenje, a to je džihad. Nema prosvjeda, ništa. Samo džihad"
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
Page 2 of 2