Vučić Bidena zove prijateljem, a Biden pomješao Srbiju i Hrvatsku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vučić Bidena zove prijateljem, a Biden pomješao Srbiju i Hrvatsku
ali meni veci gust kako rusi jebu srbiju na finjaka da ej to nevjerojatno...ono kao poklanjaju im sest migova ali jbg...moraju u generalku koja ce kostat vise nego da su ih kupili....plus migovi nisu letjeli nekoliko godina..valjda se i golubovi ugnjezdili u njima..a ovi skacu happy..'bravo nasa braca rusi..daju nam za đabe migove ej migove'...ili ono damo vam đabalesku plin..ovi odmah skocise od veselja..ali rus po obicaju uz ono ali..ako platite prethodno onaj dug od 30 milijuna dolara...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa bas zato a vucko si misli..'daj malo bajdene...'Braćala wrote:vuksadinare wrote:....vuckone gleda bajdena vec gleda dolare u njegovom đepu..zato je i spustio glavu...
amerikanci su slavinu zavrnuli davnih dana, vec 15 godina.
2015-09-08
..ali najjaca mi ej ona ruska fora....dat cemo vam akumulatore za migove....srbi opet ko lazari poskocise..'bravo bravo to su nasa braca'..a onda rus po n-ti put nadoda...ali kablove za akumulatore...ahahahahah...pocepao sam se
2015-09-08
..koliko sam sam cuo sad navodno im rujo i buk-ove obeco...ovi odmah od srece u nesvijest pali..ali opet ce doci ono rusko 'ali'...evo vam lansere rakete si sami nabavite..
2015-09-08
....a evo nema tako davno rujo im poklonio cini mi se tri transportna helikoptera..od kojih su dva vec nakon prvog leta umalo se srusise i odmah na generalku....e jeste lazari cicvaru vam vasu...pa koliko se ponizavate ruji da ej to za ubit se....a ovi vas jebu i vuku za usi da ej za nepovjerovati..pa to ne bi zelio ni najgorem neprijatelju...
2015-09-08
talijani vam uvalise proizvodnju fiata u zastavu...da je pizzon tu od srece padao u nesvijest i hitna se morala zvati...a zastava sad pred bankrotom jer su talijani ko talijani lukavi uvalise proizvodnju srbiji od koje bi sami bankrotirali..pa si mislise bolje oni lazarui nego mi..za njih manja steta...
2015-09-08
ka'k napreduje beograd na vodi?....
2015-09-08
Vuk nije izdao, no vučić...Braćala wrote:kofein wrote:[size=34]Serbian PM calls top advocate of Yugoslavia NATO bombing Biden a ‘friend of country’[/size]
najveci izdajnik u istoriji srbije...
moderni vuk brankovic
Guest- Guest
Privlači ih vaginousni... Valjda dobro puši kurac.pizzon wrote:znaju oni sa kime razgovaraju i ko je ko.
recimo,
Vucic prilikom svake posete Americi
bude primeljen od Bajdena, Kerija i t.d.
a Mileta vrate ko štetnog !
toliko o tome !
Hrvati znaju vise sajtova Srpskih i od mene.
Vucina postira sa Vesti-Online, recimo...
Vucina postira sa Vesti-Online, recimo...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
po meni vucica ne treba glorificirati izdajnikom....po meni vucic je vise lovac u mutnom.....tipican novovijeki politicar koji gleda prvo svopj probitak i naravnu sto puniji đep...realno je shvatio da moze vise zaradit i profitirat u odnosu prema zapadu nego rusiji a i budimo iskreni pokazatelj tzoga su strana ulaganja u srbiju gdje prednjaci zapad naspram rusije..koja stano nesto obecava a malo daje...ili ponizavajuce daje....zapad zanima samo bilanca i to vucic zna..i zato pogoduje zapadu....
2015-09-08
preko albanskih dobavljača.... ;))))vuksadinare wrote:..koliko sam sam cuo sad navodno im rujo i buk-ove obeco...ovi odmah od srece u nesvijest pali..ali opet ce doci ono rusko 'ali'...evo vam lansere rakete si sami nabavite..
2015-08-08
Napreduje Vucino, sagradili i neki Kej ispred, vratio se pre neki dan.
Naravno, ostaju drugi problemi, koji drzavu drze na nivou devedesetih, pravosudje korumpirano, korupcija, svako radi sta hoce i tumaci to u skladu sa zakonom...
Naravno, ostaju drugi problemi, koji drzavu drze na nivou devedesetih, pravosudje korumpirano, korupcija, svako radi sta hoce i tumaci to u skladu sa zakonom...
2014-08-25
Rusi realno nista ne daju, samo uzimaju.
Tadic im je poklonio NIS, ali Rusi ne poklanjaju nista.
Vise smo mi ispali korektni, nismo sankcije uveli, dok je Jelcin uzimao pare da se hrane dok Srbiju bombarduju.
Tadic im je poklonio NIS, ali Rusi ne poklanjaju nista.
Vise smo mi ispali korektni, nismo sankcije uveli, dok je Jelcin uzimao pare da se hrane dok Srbiju bombarduju.
2014-08-25
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Joe Biden: pobjedit ću Joea Bidena
» Srbiju zove Smrdija
» Vučic poručio : Srbija te zove
» Biden Srbiju stavio u prioritete”!
» Kolinda Grabar-Kitarović zove Vučića u Hrvatsku, ako donosi lokacije nestalih
» Srbiju zove Smrdija
» Vučic poručio : Srbija te zove
» Biden Srbiju stavio u prioritete”!