ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrgović:Zapamtit će me Kubanci za sva vremena

Go down

Hrgović:Zapamtit će me Kubanci za sva vremena Empty Hrgović:Zapamtit će me Kubanci za sva vremena

Post by vuksadinare 17/8/2016, 08:22

http://www.index.hr/tema/oi-2016/hrgović-zapamtit-će-me-kubanci-za-sva-vremena-913317
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Hrgović:Zapamtit će me Kubanci za sva vremena Empty Re: Hrgović:Zapamtit će me Kubanci za sva vremena

Post by vuksadinare 17/8/2016, 08:25

..tip je manga..svjetska...dugo nismo imali ovako dominantnog boksera...cisti kuler kako se samo poigravao sa kubancem..i na kraju fantastican nokaut...nikad izgubio od kubanaca..svjetski raritet i jos svu trojicu ih nokautirao...a znamo tko su kubanci u boksu..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Hrgović:Zapamtit će me Kubanci za sva vremena Empty Re: Hrgović:Zapamtit će me Kubanci za sva vremena

Post by vili40 17/8/2016, 10:01

a ja po naslovu u prvi momenat mislio da je čovjek napao Kubu
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/8/2016, 10:07

vili40 wrote:a ja po naslovu u prvi momenat mislio da je čovjek napao Kubu
pa na neki nacin i je..kupa je boksacka supersila...a covjek ih rusi k'o cunjeve...bas sam citao da nema u povijesti boksaca koji nije kubanac koji ima 100% ucinak protiv njih i sto ej jos spektakularnije sve borbe dobijene nokautom...najveci mate parlov je pet puta na OI i SP boksao protiv kkubanaca i ima omjer 3-2 za parova ali ni jedna pobjeda nokautom protiv njih..a hrgovic sve tri pobjede nokautom..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by provocator 17/8/2016, 13:30

Evo Kubanci si masovno žile režu.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/8/2016, 13:35

provocator wrote:Evo Kubanci si masovno žile režu.
pa bogami i nije im bas svejedno...bas ih bole porazi u tezim kategorijama gdje su oduvijek bili dominantni...boks u kubi je izuzetno popularan i dosta ulazu u njega....boks je njihov nacionalni sport u neku ruku....recimonajpoznatijeg i najboljeg kubanskog boksaca teofilia stevensona koji ej osvojio tri zlatne olimpijske medalje zaredom 1972,1976 i 1980...koji u svojoj kareijeri ima samo dva poraza i to jedan od mate parlova u juniorskoj konkurenciji dok su boksali....fidel castro je tako bogato nagradio da ovom nije trebalo ici boksati u profesionalce....i inace su kubanski boksaci bogato nagrađivani za naslove
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by provocator 17/8/2016, 13:37

Plaču jadni i kukaju sto na sat. Ridaju nemreš ih smirit.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by kic 17/8/2016, 13:40

provocator wrote:Plaču jadni i kukaju sto na sat. Ridaju nemreš ih smirit.

o jbt pas i ti i komunizam :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/8/2016, 13:41

Provo vs argumenti....argumenti šansi nemaju...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/8/2016, 13:41

dobro sad ti tjeras segu kako bi rekli srbi....ali sa sportskog stanovista a kubanci dokazano kao nacija vole jako sport kako rekoh narocito boks....i niej im svejedno...gubitak jednog teskasa za kojg su smatrali da ej zicer za medalju ako ne i onu zlatnu...je svakako udarac..posto boks dobro pratim i volim ga oduvijek..znam koliko kubanci ulazu novca i to drzavnog naravno dakle uzimaju iz usta obicnih kubanaca da bi stvorili vrhunskog boksaca olimpijskog i svjetskog pobjednika...samim porazom njihovog boksaca moraju se pravdat ulozena sredstva...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by darth_vader 17/8/2016, 13:43

kic wrote:

o jbt pas i ti i komunizam :D

A kad ih kroz koju godinu raznorazne korporacije preplave...bit će kmečanja...pade utvrda komunizma šaptom...:)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/8/2016, 13:47

...meni ej bilo degutatno gledat prvu rundu gdje je hrgovic dominirao nad kubancem cak su kubancu brojali..a suci su 2:1 dosudili rundu u korist kubanca...i tad sam znao da hrgovic ga moze samo dobiti ako ga nokautira tako da ovaj nije sposoban za nastavak..i to se desilo u drugoj rundi...tako ce hrgovic morat boksat u 1/2 finalu i protiv francuza jer u boksu je najocitije da suci drukaju za favorite i boksace iz poznatih boksackih drzava poput kube,usa,rusije i njemacke...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/8/2016, 13:54

..ova medalja od hrgovica nekako mi ej najdraza....jer hrgovica nisu prije OI ubrajali u najuzi krug favorita za medalje bez obzira sto je ovogodisnji europski prvak u teskoj kategoriji...problem je sto se mora boriti ne samo protiv protivnika vec i protiv ocito naklonjenih sudaca...narocito kod protivnika iz poznatih boksackih velesila...i samim time ova bronca je kao zlato...a moze i do zlata...ali tu ce trebat puno srece narocito u borbi protiv sudaca....vjerojatno do zlata moze samo nokautima..ili da toliko bude dominantan i posalje protivnika nekoliko puta na odbrojavanje da ovi jednostavno vise nemaju aduta da presude pobjedu u korist protivnika da se ne izblamiraju
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2016, 13:57

Kubanci na aparatima, vuk i Hrgovic u ekstazi... :)

Uglavnom gledao sam Francuza, nije se istaknuo protiv srcanog Libanonca, ali Hrgovic ce boksati protiv protivnika sa renomeom i jacim atletskim predispozicijama.

Da, Hrgovic mi nije simpatican.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2016, 13:59

vuksadinare wrote:...meni ej bilo degutatno gledat prvu rundu gdje je hrgovic dominirao nad kubancem cak su kubancu brojali..a suci su 2:1 dosudili rundu u korist kubanca...i tad sam znao da hrgovic ga moze samo dobiti ako ga nokautira tako da ovaj nije sposoban za nastavak..i to se desilo u drugoj rundi...tako ce hrgovic morat boksat u 1/2 finalu i protiv francuza jer u boksu je najocitije da suci drukaju za favorite i boksace iz poznatih boksackih drzava poput kube,usa,rusije i njemacke...

Zasada su bili korektni, nema vecih zamjerki, iako je neke meceve bilo tesko suditi. Meni je neshvatljivo da na Olimpijadi ljudi boksaju 3 runde.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/8/2016, 14:01

kolerik wrote:Kubanci na aparatima, vuk i Hrgovic u ekstazi... :)

Uglavnom gledao sam Francuza, nije se istaknuo protiv srcanog Libanonca, ali Hrgovic ce boksati protiv protivnika sa renomeom i jacim atletskim predispozicijama.

....tvoj problem..francuz je tanak....nema neki odgovor na ofenzivni pristup....no treba se paziti njegovog udarca....kad pogodi odbrojavanje ti ne gine ili pod....libanonac je malo preotvoreno isao tj naivno...da je malo vise uzdignuti gard imao francuz bi bio u nevoljama....vidi se da libanonac nije bio bas tehnicki potkovan..ali da ej bio srcan bio je
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/8/2016, 14:04

po meni hrga dosta slabo koristi udarce u tijelo...mislim tehnicki ispravne..udarci u tijelo znaju biti zamorni za protivnika i iscrpljujuci a znaju se i desiti ozljede i vec samim time si u debeloj prednosti..jer ovaj mora stiti tijelo a onda nema vise dobrog garda...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 17/8/2016, 14:08

vuksadinare wrote:

....tvoj problem..francuz je tanak....nema neki odgovor na ofenzivni pristup....no treba se paziti njegovog udarca....kad pogodi odbrojavanje ti ne gine ili pod....libanonac je malo preotvoreno isao tj naivno...da je malo vise uzdignuti gard imao francuz bi bio u nevoljama....vidi se da libanonac nije bio bas tehnicki potkovan..ali da ej bio srcan bio je

Ma nije imao nikakve sanse, da je imao udarac, mozda bi mu Francuz i naletio...izvukao je maksimum iz sebe, nema za cim zaliti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 17/8/2016, 14:13

kolerik wrote:
vuksadinare wrote:

Ma nije imao nikakve sanse, da je imao udarac, mozda bi mu Francuz i naletio...izvukao je maksimum iz sebe, nema za cim zaliti.
..pa kazem...sreca za francuza da je iskusniji,tehnicki potkovaniji..i fizicki jaci..ali ovaj se nije dao..e sad to moze biti putokaz hrgi koji je i bolji i fizicki jaci i daleko tehnicki potkovaniji od libanonca i samim time daleko opasniji po francuza..a i ima jak udarac...predmjevam da francuz ce ici nesto zatvorenije....sa visokim gardom i pokusati iscrpljivati hrgu i tjerati ga da udara u prazno sa tim sto kao francuz i svjetski prvak ima neki ugled kod sudaca i time malu prednost...takvu taktiku ej francuz primjenio i na sp kad je dobio hrgu..no hrga je tad prije dvije godine bio neiskusniji..nije imao ni titule ni medalje...a sad ima europsku titulu i broncu u đepu i dvije godine vise iskustva..i nece se sigurno samo tako navuc na francuzovu taktiku ako ce je primjenit kao onu sa sp..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics